Nesrečna Love1 | 2 | 3 | >>• deadgirl
• Od: 10.7.2010
Nesrečna Love
10.7.2010 21:11
Živijo!Js mam problem. Vem, da me punce vliket rečemo da ful mamo rade tipa in d je nrbolš. Pol gremo pa narazn z njim. No...Tud pr men se je tk dugajal. Ampak zdej je pa res taprau pršu. Mislm...Že doug prhajaxD Ampak na žalost ni moj.
No pač..Od moje bestike sosed in bratranc je. Je tri leta stari od mene. No uglaunem... Am... Enkrat smo šli skupaj na bazen in smo užival. Pol smo s kolesom šli skupaj nekam... Am...Barbinton smo skupi igral, fuzbal tud...En dan smo šli na igrišče in smo košarko igral in sva se tk zaletela skupi...In sm bla u sedmih nebesih No..To je use. Zaj pa rabim nasvet. A mam kšno možnos? Kak nej ga osvojim? Prosim čim več nasvetov. Milonkrat hvala že za naprej <3 • deadgirl
Re: Nesrečna Love
11.7.2010 20:31
PROSM POMAGITEEE.ČIIMVEČ NASVETOV NUCAM KR BOM ZNORLA DRGAČ
PROSSSIM • BlueEyeGirl
• Od: 30.3.2010
11.7.2010 20:37
pomoje maš kšne šanse.. sam pokazat mu morš da ti ni useen zanga pa da ti welik pomen... kdai ga povab vn da bosta šla sama.. al ga p preprost kdai k bo šansa kušn srečno uglaunem • deadgirl
11.7.2010 20:43
PacJzBlonda pravi:pomoje maš kšne šanse.. sam pokazat mu morš da ti ni useen zanga pa da ti welik pomen... kdai ga povab vn da bosta šla sama.. al ga p preprost kdai k bo šansa kušn
srečno uglaunem hehe..hvaalaaa<3 sej jutr grmo baje na bazen:P • BlueEyeGirl
11.7.2010 21:08
nzk <3
probi bit skoz z njim al p kei tazga.. užiwite • deadgirl
12.7.2010 10:47
bom probala:P
No...drugi ldje..še kak nasvet prosm...?? • sky
• Od: 13.6.2009
12.7.2010 13:32
ja čim bolj se pogovarjaj z njim pa tak nea vem reci mu za cifro če še nimaš.pa mu kaki sms pošli pa tak nea vem več se pogovarjajta pa dobta se kaj sama pa ga tak globoko v okice glej pa se nea bo mogu vpret da te nebi kušno pa srečno.drugače pa sn jas na istem skoraj samo da ni nič reko da bi kaj meu z mani lah še meni kjeri pomaga? • deadgirl
12.7.2010 14:10
hvalla
AND JA če se vlik družta, sta fajna frenda zihr neki čut du tebe vpraši ga:D good luck • sky
12.7.2010 17:03
deadgirl pravi:hvalla
AND JA če se vlik družta, sta fajna frenda zihr neki čut du tebe vpraši ga:D good luck hvala saj to sn že hotla naredit samo nisn mela poguma.saj mu ves čas tak kažem.kak ga mam rada pa fse.samo nea vem..pač dokazujem mu ko ga gleam pa smsje mu fčasih pošlem pa tak.samo on pomojem da ve da sn vanga oz.da ga ljubim in mam občutek da se nea vem da se me izogiba.da me nima rad.saj ko se bomo ka vidli ga bom kušnla • BlueEyeGirl
13.7.2010 11:19
sky pravi:ja čim bolj se pogovarjaj z njim pa tak nea vem reci mu za cifro če še nimaš.pa mu kaki sms pošli pa tak nea vem več se pogovarjajta pa dobta se kaj sama pa ga tak globoko v okice glej pa se nea bo mogu vpret da te nebi kušno pa srečno.drugače pa sn jas na istem skoraj samo da ni nič reko da bi kaj meu z mani lah še meni kjeri pomaga?
pomoje ie naibolš d ga prašaš.. al p d frendici rečeš.. ponavad pomaga srečno obema • sky
13.7.2010 11:22
PacJzBlonda pravi:
sky pravi:
ja čim bolj se pogovarjaj z njim pa tak nea vem reci mu za cifro če še nimaš.pa mu kaki sms pošli pa tak nea vem več se pogovarjajta pa dobta se kaj sama pa ga tak globoko v okice glej pa se nea bo mogu vpret da te nebi kušno pa srečno.drugače pa sn jas na istem skoraj samo da ni nič reko da bi kaj meu z mani lah še meni kjeri pomaga?
pomoje ie naibolš d ga prašaš.. al p d frendici rečeš.. ponavad pomaga srečno obema hvala obema ono fuŁ bom neka naredla al ga bom fprašala al se bova samo malo še čula po foni ali pa ka takega.pa da ga čez čas vprašam ko sn mela občutek da se me je izogibal.samo zdaj je bolje tak da bomo videli. Hvala • deadgirl
15.7.2010 10:47
no...nismo šli na bazen. sm pa bla pr njih duma. uzun smo sedele same babe. njegove babice, mama pa midve z bestiko pa njena mama. no in se je prpelu z mutorjam in sm bla čis happy k sm ga vidla. no in pol se je zram mene tk vsedo, pa je jedu breskvo.xD tuk lepu je:D
no. in pol k sm šla duma je moja bestika rekla d me je skos tuk gledu in pa d me je u joške tud zjau poleg tega d me je še skus tko gledu lepu. no in kaj nej naprej nrdim zdej? • deadgirl
15.7.2010 10:47
no...nismo šli na bazen. sm pa bla pr njih duma. uzun smo sedele same babe. njegove babice, mama pa midve z bestiko pa njena mama. no in se je prpelu z mutorjam in sm bla čis happy k sm ga vidla. no in pol se je zram mene tk vsedo, pa je jedu breskvo.xD tuk lepu je:D
no. in pol k sm šla duma je moja bestika rekla d me je skos tuk gledu in pa d me je u joške tud zjau poleg tega d me je še skus tko gledu lepu. no in kaj nej naprej nrdim zdej? • Lepi
• Od: 28.4.2010
15.7.2010 11:42
Citat:no...nismo šli na bazen. sm pa bla pr njih duma. uzun smo sedele same babe. njegove babice, mama pa midve z bestiko pa njena mama. no in se je prpelu z mutorjam in sm bla čis happy k sm ga vidla. no in pol se je zram mene tk vsedo, pa je jedu breskvo.xD tuk lepu je:D
no. in pol k sm šla duma je moja bestika rekla d me je skos tuk gledu in pa d me je u joške tud zjau poleg tega d me je še skus tko gledu lepu. no in kaj nej naprej nrdim zdej? Odgovor : Ga povabis na zadnje zice. Btw se par vprasanj : Kolk te mas kosarico da te je v joske zijo ? Je bla dobra breskva ? Kaj je babica pametnega povedla ? Motor je Tomos ? • BlueEyeGirl
15.7.2010 12:42
deadgirl pravi:no...nismo šli na bazen. sm pa bla pr njih duma. uzun smo sedele same babe. njegove babice, mama pa midve z bestiko pa njena mama. no in se je prpelu z mutorjam in sm bla čis happy k sm ga vidla. no in pol se je zram mene tk vsedo, pa je jedu breskvo.xD tuk lepu je:D
no. in pol k sm šla duma je moja bestika rekla d me je skos tuk gledu in pa d me je u joške tud zjau poleg tega d me je še skus tko gledu lepu. no in kaj nej naprej nrdim zdej? jz sm še vedno zto d ga prašaš če bi hodu s tabo.. lei če te ie res lpo gledu p too.. pol mu neki očitno pomenš.. a te ie strah ga prašat al kai.? hF* Nazadnje urejal/a BlueEyeGirl 15.7.2010 13:00; skupaj popravljeno 1 krat • Lepi
15.7.2010 12:49
Citat:lei če ti ie res u joške gledu p to.. pol mu neki očitno pomenš
Najjaca izjava dne!!! hahaha Tudi sam rad pogledam v oprsje pa se mi zato baba nic ne pomeni... • BlueEyeGirl
15.7.2010 12:53
Lepi pravi:
Citat:
lei če ti ie res u joške gledu p to.. pol mu neki očitno pomenš
Najjaca izjava dne!!! hahaha Tudi sam rad pogledam v oprsje pa se mi zato baba nic ne pomeni... mudel neumn si.. nwm če ti itega še noben ni povedu sam si..! • Lepi
15.7.2010 12:58
Citat:mudel neumn si.. nwm če ti itega še noben ni povedu sam si..!
Direktno se mi ni noben, ti si prva. Spostujem tvoje mnenje Ceprav ne vem zakaj... Vprasajmo mosko populacijo na tem forumu ali jim kaj pomenijo babe ki jih zijajo v joske... khm khm nebi reko Mogoce bos na koncu ti bol neumno izpadla ker se slepis :/ Kaj tebe mogoce fant gleda v joske in to tebi pomeni "rad te mam" ? ... svasta • BlueEyeGirl
15.7.2010 13:01
Lepi pravi:
Citat:
mudel neumn si.. nwm če ti itega še noben ni povedu sam si..!
Direktno se mi ni noben, ti si prva. Spostujem tvoje mnenje Ceprav ne vem zakaj... Vprasajmo mosko populacijo na tem forumu ali jim kaj pomenijo babe ki jih zijajo v joske... khm khm nebi reko Mogoce bos na koncu ti bol neumno izpadla ker se slepis :/ Kaj tebe mogoce fant gleda v joske in to tebi pomeni "rad te mam" ? ... svasta popraula sm.. mal sm se zaj*bala.. zdei sm napisala kar mislm.. kul.? • Lepi
15.7.2010 13:11
Citat:popraula sm.. mal sm se zaj*bala..
Ni blema, vsak se moti Citat: zdei sm napisala kar mislm.. kul.?
Kul, lep pogled lahko res veliko pove • BlueEyeGirl
15.7.2010 13:12
Lepi pravi:
Citat:
popraula sm.. mal sm se zaj*bala..
Ni blema, vsak se moti Citat: zdei sm napisala kar mislm.. kul.?
Kul, lep pogled lahko res veliko pove hh... ja xD • deadgirl
15.7.2010 13:34
PacJzBlonda pravi:
deadgirl pravi:
no. in pol k sm šla duma je moja bestika rekla d me je skos tuk gledu in pa d me je u joške tud zjau poleg tega d me je še skus tko gledu lepu. no in kaj nej naprej nrdim zdej? jz sm še vedno zto d ga prašaš če bi hodu s tabo.. lei če te ie res lpo gledu p too.. pol mu neki očitno pomenš.. a te ie strah ga prašat al kai.? hF* Ja ful me je strah. Strah me je pa zto, kr če b ga za telefonsko uprašala po FB-JU npr. al pa če b ga za hodit uprašala d bi me pol grdo gledu. kr bi umrla ud žalosti če bi me ****;( • BlueEyeGirl
15.7.2010 13:36
deadgirl pravi:
PacJzBlonda pravi:
deadgirl pravi:
no. in pol k sm šla duma je moja bestika rekla d me je skos tuk gledu in pa d me je u joške tud zjau poleg tega d me je še skus tko gledu lepu. no in kaj nej naprej nrdim zdej? jz sm še vedno zto d ga prašaš če bi hodu s tabo.. lei če te ie res lpo gledu p too.. pol mu neki očitno pomenš.. a te ie strah ga prašat al kai.? hF* Ja ful me je strah. Strah me je pa zto, kr če b ga za telefonsko uprašala po FB-JU npr. al pa če b ga za hodit uprašala d bi me pol grdo gledu. kr bi umrla ud žalosti če bi me ****;( reč frendici za cifro.. sei te nebo pojedu.. če te bo grdo gledu pol to ni niti frend kai šele kei druzga... nwm no.. • deadgirl
15.7.2010 13:37
Lepi pravi:
Citat:
lei če ti ie res u joške gledu p to.. pol mu neki očitno pomenš
Najjaca izjava dne!!! hahaha Tudi sam rad pogledam v oprsje pa se mi zato baba nic ne pomeni... oooo.....kas mi ti čudn.sj nism napisala d me je samo u joške zjau:S gledu me je tut ful lepo ja. pa ne u joške and ja... npovem kuk mam kušarco kr te ne briga, pol ja breskva je bla najbrž zlo dobra, ja babice so neki fajnga povedale, and mutor ma yamaha.D: • deadgirl
15.7.2010 13:39
PacJzBlonda pravi:
deadgirl pravi:
PacJzBlonda pravi:
deadgirl pravi:
no. in pol k sm šla duma je moja bestika rekla d me je skos tuk gledu in pa d me je u joške tud zjau poleg tega d me je še skus tko gledu lepu. no in kaj nej naprej nrdim zdej? jz sm še vedno zto d ga prašaš če bi hodu s tabo.. lei če te ie res lpo gledu p too.. pol mu neki očitno pomenš.. a te ie strah ga prašat al kai.? hF* Ja ful me je strah. Strah me je pa zto, kr če b ga za telefonsko uprašala po FB-JU npr. al pa če b ga za hodit uprašala d bi me pol grdo gledu. kr bi umrla ud žalosti če bi me ****;( reč frendici za cifro.. sei te nebo pojedu.. če te bo grdo gledu pol to ni niti frend kai šele kei druzga... nwm no.. hh.. tut ona nima negove cifre kr je glih telefon zamenu. sej dans kukr sm že rekla grm pač vretn k njej pa se bomo mal zmenle ka bomo. kr js sm tuk vanga. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.