IŠČEM počitniško delo

frufru • Od: 21.10.2009 • Prispevkov: 134
IŠČEM počitniško delo 9.7.2010 11:37
zdravo.stara sem 15 let iz okolice zasavja.rada bi vprašala če mi lahko gdo pomaga pri iskanju počitniškega dela.kje iskati ker jaz nebi šla u študentski servis...če me obvestite kje iščejo kaj za mesec avgust.kajti julij je že mimo.se pravi da jaz bi delala meseca avgusta in sploh ni važno kakšno delo samo da je v okolici zasavja..res vam bom hvaležna.

dijoo Smile
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: IŠČEM počitniško delo 9.7.2010 13:57
zakaj pa ne bi šla na študentski servis?Smile
Re: IŠČEM počitniško delo 9.7.2010 14:26
nevem nočem preko študentskega servisa...tko bi nekaj
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: IŠČEM počitniško delo 9.7.2010 14:31
hmm..na študentskem se boš itak mogla v vsakem primero prijavit za počitniško delo..tud če si boš kje drugje dobla..a moogoč starša kje delata al pa maš kake veze?al pa sorodniki..da bi ti lahk oni kej zrihtal..? lahk pošleš tud v kako trgovino prošnjo za polnjenje polic..sam nwm študentski je še najboljš če že druga ne najdeš..pa ni treba ravno kelnarit:)
Re: IŠČEM počitniško delo 9.7.2010 19:22
ja ..huala za nasvet..u ponedeljek grem v študentski servis..
alenkaplos
Re: IŠČEM počitniško delo 15.8.2010 20:12
Ne delat med počitnicami kaj boste imeli od počitnic beed in many

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.