sprememba čez počitnice.

1 | 2 | >>
Rexona • Od: 18.4.2010 • Prispevkov: 111
sprememba čez počitnice. 8.7.2010 9:41
mne pa zanima če se ma kdo namen čez počitnice ful spremenit,pač k prideš septembra nazaj da si čist drugačn Very Happy nvm postava (shujšat), čupa, stil, pa te stvari?? Very Happy
slinafka • Od: 16.1.2010 • Prispevkov: 159
Re: sprememba čez počitnice. 8.7.2010 11:03
Jaz bom verjetno mela samo novo čupo Wink
ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
Re: sprememba čez počitnice. 8.7.2010 11:35
jzt grem pč zdj u srednjo šolo in se mislim spremenit ampk ne ono ful...
čupo bom zihr mela drugačno ker se bom šla konec avgusta postrižit pa MOGOČE pobarvat... na postavi že delam, če mi bo ratalo. xD
stil pa ne mislm nwm kak spremenit... ostala bom pri svojem, mogoč bom dodala kašno novost.
RozaŽirafa • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 51
Re: sprememba čez počitnice. 8.7.2010 21:59
jst se tud nimam namena neki spreminjat. kr se mi zdi to ful karneki.
k pol morš zamenjat cunje, pa recimo, če začneš neko drugo musko
poslušat je tud ful hard, k recimo da neki šminker začne poslušat
metal!! k o njem nima blage. pa tud recmo govorico je ful težko
spremenit. jst recmo ne morm nehat preklinjat.
sploh pa se ljudje nonstop spreminjamo!!

ps: bod to kar si in ne to kar misliš da bi drugi radi od tebe Wink

let's have fun Razz
Fake0riginaL • Od: 7.4.2009 • Prispevkov: 249
Re: sprememba čez počitnice. 8.7.2010 23:56
js hočm pa sam ful hladna postat. pa sarkastična into. sej sm še zdej, sam učasih se začnem tko na glas režat Rolling Eyes
Re: sprememba čez počitnice. 9.7.2010 11:10
ne ubistvo jst sm mislala bl na zunanjost. pač jst lih nam cunje zamenjala sam pobarvala se bom pa mau shujšala da bom prišla nazaj mau drgačna. mam pa jst resn en ČUDN problem. pač jst bi tut rada bl tko resna, samozavestna bl postala, sam jst se usaki stvari smeeejim. okej sej je čudno, sam jst se nonstop smeejim. sj prijatlom ne gre na živce k vejo da sm zmer dobre volje use mi je smešno pa se skup smejimo sam jst nočm več bit tko da bi se usaki stvari režala najrajš se sploh ne bi majkemi -.-'' k nonstop sam na neke neumnosti mislim al pa dobim neke napade smeha da umreem. hhh. Very Happy
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: sprememba čez počitnice. 9.7.2010 14:04
men se pa zdijo take spremembe zlo fajn..pa tud sama se želim letos tko spremenit da me septembra vsaj od zadaj noben ne bi prepoznav:D...shujšat..cote pa čupa;)
Re: sprememba čez počitnice. 9.7.2010 21:57
Eay pravi:
men se pa zdijo take spremembe zlo fajn..pa tud sama se želim letos tko spremenit da me septembra vsaj od zadaj noben ne bi prepoznav:D...shujšat..cote pa čupa;)

men je to tut ful zakon Very Happy
jst sm se sicer čez leto ful spreminjala k sm dost shujšala pa zmer kaj čupo pa tko sicer nikol drgačno barvo zdej pa hočm čist drgačna bit-enih par kg še shujšat, noua barva pa še kake fajn cote. u ker razred/letnik greš? Very Happy jst grem u 8. pa zdej bom čez štiri mesce 14 tko da sm lih u fajn letih :*
MusicJunkie • Od: 9.7.2010 • Prispevkov: 5
Re: sprememba čez počitnice. 9.7.2010 22:10
ja. jz mislim okrepiti trebušne mišice pa priti v kondicijo... drgač pa tut čupo... Very Happy
Anna232 • Od: 3.5.2010 • Prispevkov: 14
Re: sprememba čez počitnice. 11.7.2010 12:07
jz namerevam še mal shujšat, pa čupo bi si rada spremenila sam je problem ker nevem kako Very Happy pa nujno rabim nove cote x)
teich1596 • Od: 1.2.2010 • Prispevkov: 55
Re: sprememba čez počitnice. 11.7.2010 16:47
js morm shujšat.
pa se bolj odrasl obnašat.
pa čupa nova mogoče.
Re: sprememba čez počitnice. 11.7.2010 22:37
ja jst se tut bl odraslo obnašat. bit bl resna pa samozavestna. ne pa da sam usaki stvari neki cepim hh -.-''
KateySixx • Od: 12.7.2010 • Prispevkov: 100
Re: sprememba čez počitnice. 12.7.2010 14:33
hmmm.... ja pomoje da si bom celotn stil spremenila:čupa, mal drgačn make-up, cune...
tko da mejčkn loh izstopma ;P Razz
naša šola je zlo dougočasna(pa ne sam pouk tt zgradba in folk nasploh -.-) tkoda bom probala mal 'osvetlit' šolo Very Happy
Re: sprememba čez počitnice. 12.7.2010 21:03
KateySixx pravi:
hmmm.... ja pomoje da si bom celotn stil spremenila:čupa, mal drgačn make-up, cune...
tko da mejčkn loh izstopma ;P Razz
naša šola je zlo dougočasna(pa ne sam pouk tt zgradba in folk nasploh -.-) tkoda bom probala mal 'osvetlit' šolo Very Happy

hh to ja Very Happy
pr nas je tut ful dougočasn folk že.enidve mogoč izstopata k sta kt emo sam ne več tko kt prej tko da ja našo šolo je tut treba mau osvetlit.xd
sky • Od: 13.6.2009 • Prispevkov: 70
Re: sprememba čez počitnice. 13.7.2010 11:28
jas pa malo osebnost da nea bom več tok sramežljiva.ve mogoče kdo kak naj to naredim :$ ? potem malo stil pa več makeupa in sprememba čupe verjetno bom stanjšala lase ko zdaj jih mam fuul pa dovge imam do lopatic nekje.in bom se postrigla.pa malo stanjšala lase no to bom šla h frizerji.pa mogoče se bom pofarbala na nea vem črno? blond? mogoče na svetlo rjavo nea vem še čisto se še odločam.
Re: sprememba čez počitnice. 13.7.2010 12:17
sky pravi:
jas pa malo osebnost da nea bom več tok sramežljiva.ve mogoče kdo kak naj to naredim :$ ? potem malo stil pa več makeupa in sprememba čupe verjetno bom stanjšala lase ko zdaj jih mam fuul pa dovge imam do lopatic nekje.in bom se postrigla.pa malo stanjšala lase no to bom šla h frizerji.pa mogoče se bom pofarbala na nea vem črno? blond? mogoče na svetlo rjavo nea vem še čisto se še odločam.

a maš mogoč kšnga brata alpa sestro ? xD poj se lahko mal na une dereš in boš mela mau bl 'močn', samozavestn glas. in poj boš sam že s tonom glasu povedala da nis sramežliva. da bi pa čist sramežlivost tvojo odpravla se boš pa mogla mal pomujat Wink
s pomočjo tvojih prjatlnov, sorodnikov ... spoznavat nov folk, se čimveč zgovarjat itd. Very Happy
upam da sm ti usaj kj pomagala xP
Re: sprememba čez počitnice. 13.7.2010 13:05
KateySixx pravi:
sky pravi:

a maš mogoč kšnga brata alpa sestro ? xD poj se lahko mal na une dereš in boš mela mau bl 'močn', samozavestn glas. in poj boš sam že s tonom glasu povedala da nis sramežliva. da bi pa čist sramežlivost tvojo odpravla se boš pa mogla mal pomujat Wink
s pomočjo tvojih prjatlnov, sorodnikov ... spoznavat nov folk, se čimveč zgovarjat itd. Very Happy

to je pr men ist. na brata,sestro,matko,fotra lahk pounega kričim pa sm samozavestna haha pred enimi frendi pa ne morm tko pa tist glas met k ga mam pr familiji.čist drgačni glas mam Rolling Eyes
Re: sprememba čez počitnice. 13.7.2010 21:55
Rexona pravi:
KateySixx pravi:
sky pravi:

to je pr men ist. na brata,sestro,matko,fotra lahk pounega kričim pa sm samozavestna haha pred enimi frendi pa ne morm tko pa tist glas met k ga mam pr familiji.čist drgačni glas mam Rolling Eyes

mogoč se ti pa to dogaja sam zato k ti mislš da nis samozavetna .. Neutral Mr. Green
enkrat si zamisl da si zlo samozavestna pol boš pa vidla kako in kaj. druzga ti nemorm povedat (;
kamakura • Od: 21.4.2010 • Prispevkov: 23
Re: sprememba čez počitnice. 13.7.2010 21:59
jaz sn zaj shujšala.. če mi bo uspelo namervam obdržat to težo
pa lase si preštrihat. v drugo barvo ker mi ta več ni ok... Very Happy pa mogoče malo stil frizure.... drgač pa.. uživat počitnce.. Wink
LittleMiss • Od: 13.6.2009 • Prispevkov: 12
Re: sprememba čez počitnice. 14.7.2010 0:00
Jaz sem se tudi odločla nekaj kilc zgubit.Verjetno se bom pred SŠ se ostrigla,prvič že zaradi samozavesti,ker grem edina z razreda na to šolo,drugič pa zato ker imam razcepljene konice Razz Sicer se pa ne mislim spreminjati,sploh pa ne notranjost
loXX • Od: 16.7.2010 • Prispevkov: 49
Re: sprememba čez počitnice. 25.7.2010 19:39
js sm se odločla mal shujšat,bit bol samozavestna,pa tud mal drugačno muziko poslušam...tud stil bom spremenila kr prej sm se prow neki punčkasto oblačla zdej pa bl tku črno-belo xD
in najpomembnejše spremenila sm svoje mišljenje,zdej me ne zanima več tolko kaj si drugi mislijo,sam še mal delam na tm Wink
hf*
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: sprememba čez počitnice. 25.7.2010 20:34
mal dalša čupa pa mišice.. sj n tem delam že ceu mesc ampk se ne pozna tok hitr... douga čupa p mišice.. a to paše skp?.. bl nabildan folk ma krajšo čupo sm opazu heh..
pa osebnost je težko spremenit kr tkole.. ne gre tko n izi..
Re: sprememba čez počitnice. 25.7.2010 20:41
pk4life pravi:
mal dalša čupa pa mišice.. sj n tem delam že ceu mesc ampk se ne pozna tok hitr... douga čupa p mišice.. a to paše skp?.. bl nabildan folk ma krajšo čupo sm opazu heh..

xD. jst sm se tud zdele bildat začel. Kaj delaš ti?

Drgač pa ja. Zdele grem v sredno in sem ob koncu šole dubu en dnar in ga mislm dat neki za pozim nov bord, neki na stran neki pa da zamenam obleke. Mam tud problem s samopodobo in probam to reševat na različne načine in je moj cilj da se tko spremenim. Drgač sm si že potemnil lase itd. (:
loXX • Od: 16.7.2010 • Prispevkov: 49
Re: sprememba čez počitnice. 25.7.2010 20:43
pk4life pravi:

sej pr osebnosti se ne rabi sprement tko da te ne bo noben veš prepoznaw,sam tko kej kar si želiš,moje menje =D
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: sprememba čez počitnice. 25.7.2010 20:49
to je bolano če hočeš svojo osebnost spremenit, si taki kot si, pika

drugače pa jas nebom nič spreminjala ker mi je všeč tak kot je, edino piercing si bom opet dala (:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.