pumagitee..plis...NUJNOO• srčk14
• Od: 31.5.2010
pumagitee..plis...NUJNOO
7.7.2010 19:51
![]() ![]() pol 3 so me sprašval če bi bla njihova punca..ampak..a veste kok je to težko. in pol k jo kličm..in jo sprašujm kaj dela (zdej med pučitncami ) mi reče ok..pol me pa upraša kaj pa ti pa kr takoj reče aja sej vem s tvojimi fanti si..in še predm prdm do besede..reče dio morm it.. ![]() ![]() zdej tega ni več..usak vš nasvet kko bi to spet blo..tisti lepi časi prej brez zavidanja..užaljenja..usak komentar(pozitivn) mi bo dal eno iskrico upa..da lahko preteklost zopet OBNOVIVE:) ![]() IN MEJTE RADI SVOJE BFF-JE DOKLER JIH ŠE MATE ![]() kisss ud mene • Rexona
• Od: 18.4.2010
Re: pumagitee..plis...NUJNOO
8.7.2010 9:28
pač če bi bla jst na tvojmu mestu bi jo pustla pr miru kr naj ti zavida ;D najdi si nove frende pa je. itak bo ONA spoznala da je napako nardila pa boš vidla k se bo začela prilizovat al pa kei ;D no nvm kokr si napisala semizdi da zart nje si use fante zavrnila? pomoje pa ona to ve in se ji fajn zdi a veš ;D
• ursiii95
• Od: 15.5.2010
8.7.2010 11:44
hmmm... lej če ti zavidapa je lubusumna pa nwm kaj še use, potem zihr ni tvoja bff...
bff niso nkol lubusumne ena na drugo, sprejmejo se takšne kot so in se spoštujejo med sabo... kot je prejšnji komentar napisan d bi jo pustila na miru če bi bla na tvojem mestu, jzt bi isto naredla.. pustila bi jo in jo pač ignorirala, če me ne sprejme takšne kt sm se naj pa je*e... kot si napisala da se dobr razumeš z osebo x al kom... pa probi z njo pač postat bff al pa kej.. če si zaupata in nista lubusumni druga na drugo potem bi vama uspelo ![]() ta tvoja "bff" mogoče ji bo potegnal pč d nmore bit ona takšna kt ti in da te more sprejet takšno kt si.. mogoče te bo pol celo prosla če sta lahko fredici nazej... in ja to ko ti je rekla d se umiri ko si ji povedla v faco... daj ji še enkrat in se ne odzivaj na njene komentarje sam govor ji kar ji češ in ji umes reč naj te posluša ker jo maš že res zadost... mogoč jo bo to kar ji boš povedla prizadel, ampk ona more v edt kakšna je... upam d sm kaj pomagala ![]() • srčk14
• Od: 31.5.2010
8.7.2010 13:21
ej čist prou mata..boli me ***** zanjo.pač ona noče bit moiaq bff. ah mam jzt dovol drufih frendu..sam res o bed..use fante da grem zavrnt zarad nje..dans..jih kličmm nazaj ![]() pač treba je bit BITCH IN JA itak da ste pomagale.. ufuu..dans grem z x. u kinoo..MRK...<3 <3 ![]() |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.