Naj pustim, da me osvaja ali naj ga ignoriram?

anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Naj pustim, da me osvaja ali naj ga ignoriram? 11.1.2009 0:41
Pozdravljene.. imam en velik problem.. sedaj hodim v 8 razred OŠ in že od prej mi je všeč fant iz 9 razreda ( najpopularnejši na šoli ) ampak nekega nesrečnega ponedeljka sva bila sama pri šoli.. sprva me je otipavau jas pa sem se mu po domače pustila ( zelo mi je biu všeč ) kar na enkrat je prišlo na vrsto poljubljanje.. ( žvaljenje ). Sprva sem ga naslednje dni ignorirala in nnisva spregovorila niti besede. Dobro vem da pri njem nimam velikih možnosti, saj ima veliko oboževalk. ( frajer pa pou =) Zato sem ga lepo pozabila.. prijateljice ki so zvedele za ta nesrečen dogodek pa mi pravijo da vedno ko se srečava na hodniko nameni pogled ali pa nasmeh ampak ga nočem opaziti. KAJ NAJ STORIM? ( morate vedeti da je zelo popularen in osvaja vse deklice ) Rolling Eyes
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Naj pustim, da me osvaja ali naj ga ignoriram? 11.1.2009 11:55
ti kr lepo pozab na njega. Če je on res tak car, frajer pa to, te bo meu kak tedn, pol se bo pa na drugo spravu. Ne misliz zdej da on ko je frajer da je zdj najbolš, nene dauč od tega. Bolš da si najdeš kaki manj popularnga ko je ziher bolš ko ta. Je pa tudi u tem ka ti hočeš met z njim.
Re: Naj pustim, da me osvaja ali naj ga ignoriram? 5.2.2009 20:39
underberg pravi:
ti kr lepo pozab na njega. Če je on res tak car, frajer pa to, te bo meu kak tedn, pol se bo pa na drugo spravu. Ne misliz zdej da on ko je frajer da je zdj najbolš, nene dauč od tega. Bolš da si najdeš kaki manj popularnga ko je ziher bolš ko ta. Je pa tudi u tem ka ti hočeš met z njim.

ja sam poglej.. ne razumem.. pd tega je že dolgo.. 1. me je postavo na ignor zdj pa opazo da se jst tud ne želim družit z njim.. pa zgleda kot da mu je krivo.. ceu čas pa mi je pošiljal t.i. nedolžne poglede.. ne glede kaj je bilo
malina1 • Od: 7.2.2009 • Prispevkov: 6
Re: Naj pustim, da me osvaja ali naj ga ignoriram? 7.2.2009 16:25
Moje mnejne...glej...on je popularn..frajer..in itak, da hoče bit še večji frajer, da hoče usako dobit..da hoče usako met..mogoče bi use naredu, da bi biu s tabo, sam zato, da bi drugim dokazu da lohk dobi kiro hoče..pa tut seb...mislm...ne se preveč ozirat na tole...to je sam moje mnenje..
MyLifex3 • Od: 7.2.2009 • Prispevkov: 7
Re: Naj pustim, da me osvaja ali naj ga ignoriram? 7.2.2009 17:44
emm .. ne hodit z njim, k loh de bo hodu en dan s tabbo, pol se bo premislu, pa bo meu drugo ... tipi so idioti ...
Pix • Od: 14.1.2009 • Prispevkov: 81
Re: Naj pustim, da me osvaja ali naj ga ignoriram? 8.2.2009 11:31
asi kdaj pomisla, da si bla sam številka?
sej je grozn sam te popularni fantje "****ći" majo kr ene bedne sezname.
in so use punce samo številke...
pač "heartbrakerji"
pozab ga.
drugič pa če ti še kdo tko dela, ga pa ignoreri ker to jih ubija. Da največji "car" na šoli ne more dubit ene mlajše XD
Juliet013 • Od: 3.2.2009 • Prispevkov: 100
Re: Naj pustim, da me osvaja ali naj ga ignoriram? 22.3.2009 22:49
Okej mau sm prepozna sam rada bi povedla suoje mnenje.
Kokr se men zdi sta 2 tipa takih ''frajerjeu'':
Uni, k so jim punce res sam cifre.
Pa uni k so globok u sep nežne dušce pa tega nočjo pokazat, zato se zakamuflerajo u frajerje.
Zdej je pa odvisn kašn je. To morš sama presodt. Mogoč si mu pa res ušeč alpa si misli da bi mogoč pa lah še kej blo.

No sam, kokr sm že rekla, sm najvrjetneje prepozna ane?
Anyway, uživejte!
nixx • Od: 16.3.2009 • Prispevkov: 58
Re: Naj pustim, da me osvaja ali naj ga ignoriram? 23.3.2009 15:19
malina1 pravi:
Moje mnejne...glej...on je popularn..frajer..in itak, da hoče bit še večji frajer, da hoče usako dobit..da hoče usako met..mogoče bi use naredu, da bi biu s tabo, sam zato, da bi drugim dokazu da lohk dobi kiro hoče..pa tut seb...mislm...ne se preveč ozirat na tole...to je sam moje mnenje..

podpis *
freaky • Od: 28.2.2009 • Prispevkov: 37
Re: Naj pustim, da me osvaja ali naj ga ignoriram? 31.3.2009 16:08
Juliet013 pravi:
Okej mau sm prepozna sam rada bi povedla suoje mnenje.
Kokr se men zdi sta 2 tipa takih ''frajerjeu'':
Uni, k so jim punce res sam cifre.
Pa uni k so globok u sep nežne dušce pa tega nočjo pokazat, zato se zakamuflerajo u frajerje.
Zdej je pa odvisn kašn je. To morš sama presodt. Mogoč si mu pa res ušeč alpa si misli da bi mogoč pa lah še kej blo.

No sam, kokr sm že rekla, sm najvrjetneje prepozna ane?
Anyway, uživejte!

to mš prou.. glede 2 vrst.. sama zmer izbezam uno drugo različico Razz taki so mi zanimivi.. k pol k se ti odprejo se razcvetijo ko rožce Wink moi ex je biu tk.. na zuni zgledu **** ampak kot oseba popolnoma krotek.. =) to mi je ušeč pr njih <33

glede tega tvoiga bi pa bol rekla da je 1. vrsta.. če te je šu kr otipavat..
ignore him.. da bo mal manj u vase zagledan.. pa bo vedu d nis(m)o use številke..
ArrogantPunxAss • Od: 1.4.2009 • Prispevkov: 12
Re: Naj pustim, da me osvaja ali naj ga ignoriram? 1.4.2009 18:27
pač če bi kej kao blo al karkol.. mu povej da naj nebo tak ****č al karkol.. čene pa pač, tipi so k autobus, zamudiš enga pa pride drug! =D

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.