FREND & FRENDICA• XOmjauXO
• Od: 1.7.2010
FREND & FRENDICA
1.7.2010 10:45
Js mam enga dobrga frenda ki ga poznam šele 9 mescou, ampak sva se zelo dobr ujela. In mi po msnju že učasih mal "namigne" da sm mu ušeč oz. da je vame. U tega frenda je tut dost punc kar dokazuje d je res uredu člouk. Lep, prjazn, ni tak kokr večina tipou k sam na joške & rit gledajo, preprost ... pač same dobre lastnosti:) če bi mela možnost izbrat v kerga bi bla zaljubljena bi biu definitivno on, sam na žalost nč do njega nečutm. Tut bolj bliz živiva in se kdaj z družbo dobimo na kšnih bazenih pa tko:) Eno leto je starejši se prau da je končou 9 klas js grem pa v 9Pa še neki. Tut dost tipou je vame (to ni mišln samoušečno!!) in js do nobenga ne čutm tko, kokr sm do enga pred 1 mescom sam problem je biu, da lihk temu nism bla ušeč. Izmed tokih tipou ..mi je biu ušeč en k mu js nism bla ušeč..ampak dobr zdej nč ne čutm do njega, je biu pa frend od tega tipa k je vame:) js nikol nism bla zaljubljena! večina frendic so ble...nepoznam SKOR nobeno k še ni bla. a je kej narobe z mano? pa tut nism lezba. tipi me privlačjo, sam še useen se še nism nikol zaljubila:/ HELP? • ucauca
• Od: 16.9.2009
Re: FREND & FRENDICA
1.7.2010 21:10
sorry ampk tis mal čudna.....ušeč mi je sam ne tak čudn....:Dal nwm ka bi reku :Dmen je velik punc ušeč iz naše šole(jih tut puznam) pa nism u use zalublen sam ušeč so mi sam če bi mi kera od nih namignila da sm ji ušeč bi biu koj zno.....kej help? nč an -.- |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.