Počitnice!-dolgčas? :/1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | >>• zvezdicaa
• Od: 26.10.2009
Počitnice!-dolgčas? :/
28.6.2010 13:43
Hei!
No zdei so se začele počitnice in sovražim to, da mi je včasih dolgčas namesto da bi užiwala na puno. Use kar delam je, da morm kei pomagat, tv, comp, mau sem zuni.. dc uglavnem. Zato me zanima, kai kei vi počnete oz boste počel zdei? Pliss povejte kakšne predloge, da bi lohk delala kei zanimiuga.,. uglaunem, da mi ne bi blo dc! Hvala • sunshinne
• Od: 5.5.2010
Re: Počitnice!-dolgčas? :/
28.6.2010 14:32
Ja meni je kdaj med počitncmi tud took dc .
usak dan : se zbudim pa ceu dan prežvim na kompu pa pred tv ;SS moje frendice so use spale do 12 zdej pa smo se zmenle da usak ju3 pellmo pred vročino pse vn pa smo do devete zuni pol pa se zmenmo da dan prežvimo skupi .. npr. si urejamo nohte alpa skuhano si skup kosilo ;D sam tok da se zaposlimo da nam ni dc ((; • OriginalFake
• Od: 22.3.2010
28.6.2010 18:50
jes mam pa še srečo da sm z Bleda in se grem loh kopat u jezer ;P tm je itka pouhn ldi.. drgač pa nwm ..a mate kšn bazen al pa kj.. s frendii počnite pa pjte mal u drugee kraje pa tkoo • Boris
• Od: 17.4.2010
28.6.2010 19:00
ma men je tud dougcajt na veliko, posledično pa dan preživim pred kompjutrom skor nonstop al pa spim. nemam druzga, jbg. učas igrce špilam, učas muzko poslušam po 6 ur skup, spim ceu popoudne pa se zbudim ob osmih zwečer pol pa visim na kompu do štirih zjutrej, al pa kei druzga delam. jbg, počitnce so počitnce, in že widm d bodo zanč... • mjaw
• Od: 17.1.2010
28.6.2010 23:34
Boris pravi:ma men je tud dougcajt na veliko, posledično pa dan preživim pred kompjutrom skor nonstop al pa spim. nemam druzga, jbg. učas igrce špilam, učas muzko poslušam po 6 ur skup, spim ceu popoudne pa se zbudim ob osmih zwečer pol pa visim na kompu do štirih zjutrej, al pa kei druzga delam. jbg, počitnce so počitnce, in že widm d bodo zanč...
a ne hodš vn s punco za kero si pravu da živi bliz.*? ( ali pa sm narobe razumela? • Boris
• Od: 17.4.2010
28.6.2010 23:36
mjaw pravi:
Boris pravi:
ma men je tud dougcajt na veliko, posledično pa dan preživim pred kompjutrom skor nonstop al pa spim. nemam druzga, jbg. učas igrce špilam, učas muzko poslušam po 6 ur skup, spim ceu popoudne pa se zbudim ob osmih zwečer pol pa visim na kompu do štirih zjutrej, al pa kei druzga delam. jbg, počitnce so počitnce, in že widm d bodo zanč...
a ne hodš vn s punco za kero si pravu da živi bliz.*? ( ali pa sm narobe razumela? nisi narobe razumela, kr bliz je, sam zdej skor 3 tedne nemam kei delat k je na morju • Eay
• Od: 25.4.2010
1.7.2010 16:07
Js gledam tv, sm na compu, kuham včasih, grem vn s prjatlcami, kolesarim, tečem ,če je vroče zuni sm doma..včasih grem kr spat popovdan kr se mi nč ne da ...fanta nimam če ne bi tud pomoje z njim bla kaj...če mi je dovgčas grem tud pospravlat mal sobo al pa omaro:) če maš psa ga lahk peleš vn...lahk rišeš al pa pišeš pesmi...najbolj zamoti te pa šoping • zvezdicaa
1.7.2010 19:47
OriginalFake pravi:jes mam pa še srečo da sm z Bleda in se grem loh kopat u jezer ;P tm je itka pouhn ldi.. drgač pa nwm ..a mate kšn bazen al pa kj.. s frendii počnite pa pjte mal u drugee kraje pa tkoo
maš res srečo ja =) pa ja bi šla ful ven tko sam problem je doma k mi ne bi tok pustil okrok it s frendicam čeprau so počitnce..pa še ene frendice so na morju druge zasedene u nulo tko da je problem.. ful bi pa rada šla nekam med ljudi ..da bi mau nove spoznala zto k me je fant ne doug nazai prevaru pa pustu..jst ga še pa nisem prebolela in se morm z nečim zamotit • zvezdicaa
1.7.2010 19:47
Boris pravi:ma men je tud dougcajt na veliko, posledično pa dan preživim pred kompjutrom skor nonstop al pa spim. nemam druzga, jbg. učas igrce špilam, učas muzko poslušam po 6 ur skup, spim ceu popoudne pa se zbudim ob osmih zwečer pol pa visim na kompu do štirih zjutrej, al pa kei druzga delam. jbg, počitnce so počitnce, in že widm d bodo zanč...
pr men so že zanič..in mam filing da bojo celotne u.... • zvezdicaa
1.7.2010 19:50
Eay pravi:Js gledam tv, sm na compu, kuham včasih, grem vn s prjatlcami, kolesarim, tečem ,če je vroče zuni sm doma..včasih grem kr spat popovdan kr se mi nč ne da ...fanta nimam če ne bi tud pomoje z njim bla kaj...če mi je dovgčas grem tud pospravlat mal sobo al pa omaro:) če maš psa ga lahk peleš vn...lahk rišeš al pa pišeš pesmi...najbolj zamoti te pa šoping
nimam psa na žalost :/ .. ja zdei bom začela res pesmi pisat sploh po tem kar sm doživela • zvezdicaa
1.7.2010 19:50
Hvala usem za ideje • fLomaster
• Od: 1.7.2009
1.7.2010 22:02
hoj! jst sm pa komeeej čakala počitnce in ful se dogaja kako zapolnt čas.. taprvo, če greste na morje, pač gre že en tedn mimo moraš se mal zment s kom, se organizirat pa it. ne sam doma sedet pa čakat. samo od sebe nebo nč pršlo glede staršev pa..povej kam greste pa vse in vrjem da ti bojo pustili ker vsi starši 10000x rajš vidjo da si nekej zunej, se gibaš, se maš fajn ko pa da visiš za kompom pa tvjem UŽIVEJ • zvezdicaa
1.7.2010 22:08
fLomaster pravi:hoj!
jst sm pa komeeej čakala počitnce in ful se dogaja kako zapolnt čas.. taprvo, če greste na morje, pač gre že en tedn mimo moraš se mal zment s kom, se organizirat pa it. ne sam doma sedet pa čakat. samo od sebe nebo nč pršlo glede staršev pa..povej kam greste pa vse in vrjem da ti bojo pustili ker vsi starši 10000x rajš vidjo da si nekej zunej, se gibaš, se maš fajn ko pa da visiš za kompom pa tvjem UŽIVEJ Hvala full si pomagala • Insane
• Od: 12.7.2009
2.7.2010 13:33
ko se zbudim se najem pa na bajk. grem k kolegom.. pa se gremo kam kopat.. včasih na bazene včasih v jezera.. igramo odbojko.. pač družimo se.(:
• Insane
• Od: 12.7.2009
2.7.2010 13:38
zvezdicaa pravi:
Eay pravi:
Js gledam tv, sm na compu, kuham včasih, grem vn s prjatlcami, kolesarim, tečem ,če je vroče zuni sm doma..včasih grem kr spat popovdan kr se mi nč ne da ...fanta nimam če ne bi tud pomoje z njim bla kaj...če mi je dovgčas grem tud pospravlat mal sobo al pa omaro:) če maš psa ga lahk peleš vn...lahk rišeš al pa pišeš pesmi...najbolj zamoti te pa šoping
nimam psa na žalost :/ .. ja zdei bom začela res pesmi pisat sploh po tem kar sm doživela saj ne rabiš nič kupit. pa 10€ ziher maš pa kupiš pač v trgovini nekaj simboličnega,xD recimo uhane, zapestnice..xD pa ne pozabi kolegice zraven vzet. • zvezdicaa
2.7.2010 22:16
Insane pravi:
zvezdicaa pravi:
Eay pravi:
Js gledam tv, sm na compu, kuham včasih, grem vn s prjatlcami, kolesarim, tečem ,če je vroče zuni sm doma..včasih grem kr spat popovdan kr se mi nč ne da ...fanta nimam če ne bi tud pomoje z njim bla kaj...če mi je dovgčas grem tud pospravlat mal sobo al pa omaro:) če maš psa ga lahk peleš vn...lahk rišeš al pa pišeš pesmi...najbolj zamoti te pa šoping
nimam psa na žalost :/ .. ja zdei bom začela res pesmi pisat sploh po tem kar sm doživela saj ne rabiš nič kupit. pa 10€ ziher maš pa kupiš pač v trgovini nekaj simboličnega,xD recimo uhane, zapestnice..xD pa ne pozabi kolegice zraven vzet. hh sam gledam bol težko XD ..jap bom pogledala neki everčkou še morm met • Little Billy
• Od: 24.6.2009
2.7.2010 22:23
fLomaster pravi:hoj!
jst sm pa komeeej čakala počitnce in ful se dogaja kako zapolnt čas.. taprvo, če greste na morje, pač gre že en tedn mimo moraš se mal zment s kom, se organizirat pa it. ne sam doma sedet pa čakat. samo od sebe nebo nč pršlo glede staršev pa..povej kam greste pa vse in vrjem da ti bojo pustili ker vsi starši 10000x rajš vidjo da si nekej zunej, se gibaš, se maš fajn ko pa da visiš za kompom pa tvjem UŽIVEJ totalno TRUE, js tut grem letos ;D • Rexona
• Od: 18.4.2010
2.7.2010 23:11
pr men je pa tko da lani sm bla po cele počitnice doma za kompom mogoč šla tut kai na baik to pa use.
letos pa usak dan skupi ful se družim s folkom iz tega kraja pač smo skupi na igrišču se mamo fajn učasih nardimo zdei kak piknik pol grem na kolo zdj usak dan u kak drug kraj uglaunm fajn je^^ komp že skor opustla. sam pač neki mi povejte. pač frendi me ful na bazen vabjo sam jst pa ne maram lih se kopar pa to. pač nism nevem kok dobra plavalka bojim se globokih vod. sj se čudn sliš sam tko pač je? itak se lahk grem sam sončt al pa kaj sam nism za u vodo pa to. xd • fLomaster
• Od: 1.7.2009
3.7.2010 14:04
Little Billy pravi:totalno TRUE, js tut grem letos ;D kam pa, če lohk zvem? • anjja
• Od: 11.1.2009
3.7.2010 23:06
Terme, odbojka z prjatli al pa igrišče, kolesarjenje z prijatli, shopping, kakšen dober film. igrce kake dobre na kompi • legokocka
• Od: 24.6.2010
=)
4.7.2010 11:57
Men ppa starši stalnu težiijoo naj kej delam pa da naj bom saj mal koristna -___- O.o
Če mam počitnceee! FTW nedaaa se mi delat...Splooooh ne... • lalalagirl
• Od: 22.7.2010
22.7.2010 14:49
jas se tud dolgočasim. včasih se grem kopat ali grem kam s frendicami. samo da nisem doma. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
22.7.2010 22:20
kaj vam je te vsem med počitnicami dolgcajt, meni je ponavadi med šolo ;D
kaj te vem, mi ponavadi gremo na otok pa smo tam čez celi dan, če se mi pa ne da, al pa če se hočem malo "spočit" pa sem na tv, kompu, al pa pride kdo k meni, grem k babici ko ma konje, ateju, teti ko ma malega froceka, nevem no pune stvari jas delam, ponavadi niti mira nimam da bi zdaj celi dan lahko na kompu bla.. drugače je to ful **** da si med počitnicami na kompu, to si ja raje med šolo, ne pa zdaj ko lahko delaš kaj hočeš (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • pk4life
• Od: 20.7.2010
23.7.2010 1:36
js mam isti blem.. s tem da usi moji prjatli žwijo daleč.. in s tem ne mislm weč k en km ampak doost weč.. tok dc mi je.. najbl bedne počitnce letos.. p še usi so zj n morju.. k grem pa jz pa oni pridejo.. k pa jz pridem bo p konc počitnc.. shoot me_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? Nazadnje urejal/a pk4life 23.7.2010 11:41; skupaj popravljeno 1 krat • Xee
• Od: 22.7.2010
23.7.2010 10:43
cjoj jst sm tud sam na kompicu ze cele pocitnce :/. Sel sem ze na en tabor pa je blo carsko sam pol je pa tud tko. Zdej avgusta gremo se na morje ampak ostalo je pa bl tko bogo..
Pa se take cudne "frende" mam k jim je skoz dolgcajt pa isto delajo k jst pa pol grem km in pol nasledn dan se jim spet nč ne da in sam doma ždijo in nimajo nobenga interes.. beda uglavnem. na igriscu nikol nobenga ni tko da lahk sam doma cakam na bolse cajte. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.