potrebujem vaša mnenja...plissss• thedevil
• Od: 28.6.2010
potrebujem vaša mnenja...plissss
28.6.2010 10:28
no pa začnimo... moj "problem" je takšen: pred približno pou leta (6 mescou) sem se začela po msn-ju pogovarjati z nekim tipom.poznam ga sicer že približno 5 let ampak to le na videz,nikoli prej se nisva pogovarjala ali karkoli podobnega, pač na videz sem ga poznala ker hodi na isto šolo kot jaz.sedaj pa ko se z njim pogovarjam po msn-ju pa sem ga bolje spoznala in mi je postal ušeč.tudi on meni večkrat napiše da sem mu ušeč in da se zelo rad pogovarja z mano. tudi meni je ušeč ampak ne po videzu ampak "nauznoter"(pač ni mi na ven,po videzu ampak na uznoter po obnašanju,mišlenju,po duši xD...upam da veste kaj mislim).mislim,da sem se kar malo zaljubila vanga...ampak je tukaj en manjši problem. midva sva nekako postala BF in sva pač ful (res ful) dobra frenda.use si poveva,zaupava svoje težave in jih skupaj poskušava rešiti.res sva prava prijatelja.zdaj me pa zanima vaše mnenje.ali mislite,da je zveza možna glede na to,da sva BF in si use poveva in drug o drugem veva čisto use?kaj bi vi naredili?čim več vaših mnenj...prosim! P.S:je pa še en problemček...najini oz. predvsem moji prijatelji imajo kar malo proti temu,da se družim z njim in pravijo,da zveza ni možna kr je on "lolek" (kar sploh ni res!!)mene njihova mnenja ne zanimajo ker mi je važno kaj jaz mislim in vem,da imam prau,da je on super fant in odličen BF...me pa njihova mnenja malce begajo.nevem komu naj verjamem.sebi ali njim? zaenkrat vrjamem sebi ker vem (oz. mislim) da imam prau ampak me njihova mnenja begajo.kaj naj storim????? HELP????...plissss • Mp3
• Od: 2.10.2009
Re: potrebujem vaša mnenja...plissss
28.6.2010 10:49
ja ze nevem če tvoji frendi vejo da se menita
drgač pa je zveza 100% možna ker se mi zdi da si s partnerjem bf ker drgač zveza glih ni nwm kak uspešna • Boris
• Od: 17.4.2010
Re: potrebujem vaša mnenja...plissss
28.6.2010 11:30
jst bi ignorirou okolico in folk kar govori, sploh nebi pomišlou na njih oz. jih poslušou. če bi rada bla z njim pol bod, kaj te briga kaj si drugi misljo. če sta widwa zalublena in si use powesta pol ok, bodta skup, nemajo kej. pr men so mi nekateri tud fouš pa se popounoma nč ne sekiram za njih, nč me ne briga. odmislm jih. če hočm bit s to osebo pol tud bom. pika.
če sta bf in si use powesta pa se poznata že tok cajta je možno d je kei kemije med wama, lahko poskusš mau stopnjevat to kar mu govoriš oz. začneš stopnjevat kko se obnašaš do njega. probi, sam ne tko tkoj navalit nanj. moje mnenje... =) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.