pokvarjene počitnce mam..ker ga skoz pogrešam -.-• mjaw
• Od: 17.1.2010
pokvarjene počitnce mam..ker ga skoz pogrešam -.-
26.6.2010 17:44
nemislm na popravca ampk na simpatijo ki pa ga zdej nebom več videla no ja zadnič sm ga vidla v torek,on je trgač 9klas pa je u šolo prisu zarad neke papirje in je počako do enih to sam zto d bi od mene poslovu..pol pa ga vidm tm.pa js vsa vesela..pa greve u parku..se objemama,zalizujevava,zafrkvava pol pa sva mogla it in pol js tm kr začnem jokat in pol tut un rata žalostn p me potolaži p to..pol sm šla na bus un pa dam..pol pa pridm dam p js govrm ka blo najlepš pa zavedm ka rs je biu zadn dn kr sm ga vidla.učer mi je poklicu p tko kko sm js p to..in kajboto?nč.ja mela bova še stike prek msnja,fona....sam nikol nebo več kot je blo nekdaj.on bo šou u srednošolo in tm u eno punco sezalubu...js bom zanj samo lubezn iz osnouke...fak ful ga pogrešam,pogrešam njegou objem,poljub..skoz mislm nanga pol se pa spomnn ka njega nebo nasl.šol.leto..pa se začnem jokat..on mi najweč pomen.radagamam..zihr mi boste rekle..zakaj se ne dobva med poletnmi sam ne.nemorva.panespraševtzakaj...pool pa mi rečejo..sara,sej ga boš pozabla,prišu bo kak nou tip....sam ne.js ga preweč ljubm da bi ga pozabila sej vm d bv d to npišm sam mogla sm.. • fallenangel
• Od: 11.10.2009
Re: pokvarjene počitnce mam..ker ga skoz pogrešam -.-
26.6.2010 17:49
precej podobn primer. sam d midva hodva na isto šolo pa u dijaškem sva skupi, žviva pa čizt na drugih koncih slovenije -.-
tk da se ne bova vidla in zih bo novo spoznou zdj med počitncami in blabla. in sva se že menla da bi šla narazen in tko..pa je obema bedno a mislte da lahko najina zaljubljenost preživi 2 mesca? =/ jzt dvomm. nimam pa s tem izkušenj. • Rjavolasaa
• Od: 25.6.2010
26.6.2010 17:55
Heej.
Ej.čisto te razumem. Težko je..čisto te razumem. Ker sama sem bila zelo navezana na devetee. in zdaj se bojim prvega septembra ko bomo prišli v šolo in jih nebo..sej bojo drugi deveti ampak bo vseeno čudno. -.-" prav pogrešala jih bom..ker so bili najboljši..sej ne da sem bila v njih pa vsee ampak smo se res odlično razumeli & fuul družli. tvoj problem je res velik..ampak rekla bi ti kot bi rekla kaki najboljši frendici: tud boljše ribe so v vodi..čudno bi blo če bi hodla s srednješolcem, pa sploh nebi vedla kaj dela ..ker on se bo zdaj začel tudi družit z drugimi puncami & vsee. osebno te ne poznam ampak te čisto razumem..mogoče je tudi boljše da ga pozabiš ker kaki stiki so to samo fon & MSN. leej čeprou te ne poznam te čisto razumem. ampak nebom rekla da ga moraš pozabiti, ker vem da ga ne moreš. težko je pozabiti nekoga ki ga ljubiš. torej če me kej potrebuješ napiši ZS al pa kaj. lej mogoče bi zdaj obdržala stike preko fona & vse. bi bla frenda. ampak če ti je težko je bolj da ne. lepo se mej sara & drži se. <3 • Rjavolasaa
• Od: 25.6.2010
26.6.2010 17:57
fallenangel pravi:precej podobn primer. sam d midva hodva na isto šolo pa u dijaškem sva skupi, žviva pa čizt na drugih koncih slovenije -.-
tk da se ne bova vidla in zih bo novo spoznou zdj med počitncami in blabla. in sva se že menla da bi šla narazen in tko..pa je obema bedno a mislte da lahko najina zaljubljenost preživi 2 mesca? =/ jzt dvomm. nimam pa s tem izkušenj. če se mata res rada & se ljubita pol bo vajina ljubezen tudi zdržala tota 2 mesca. kličita se .. MSN.. • Boris
• Od: 17.4.2010
26.6.2010 18:05
mjaw pravi:nemislm na popravca ampk na simpatijo ki pa ga zdej nebom več videla
no ja zadnič sm ga vidla v torek,on je trgač 9klas pa je u šolo prisu zarad neke papirje in je počako do enih to sam zto d bi od mene poslovu..pol pa ga vidm tm.pa js vsa vesela..pa greve u parku..se objemama,zalizujevava,zafrkvava pol pa sva mogla it in pol js tm kr začnem jokat in pol tut un rata žalostn p me potolaži p to..pol sm šla na bus un pa dam..pol pa pridm dam p js govrm ka blo najlepš pa zavedm ka rs je biu zadn dn kr sm ga vidla.učer mi je poklicu p tko kko sm js p to..in kajboto?nč.ja mela bova še stike prek msnja,fona....sam nikol nebo več kot je blo nekdaj.on bo šou u srednošolo in tm u eno punco sezalubu...js bom zanj samo lubezn iz osnouke...fak ful ga pogrešam,pogrešam njegou objem,poljub..skoz mislm nanga pol se pa spomnn ka njega nebo nasl.šol.leto..pa se začnem jokat..on mi najweč pomen.radagamam..zihr mi boste rekle..zakaj se ne dobva med poletnmi sam ne.nemorva.panespraševtzakaj...pool pa mi rečejo..sara,sej ga boš pozabla,prišu bo kak nou tip....sam ne.js ga preweč ljubm da bi ga pozabila sej vm d bv d to npišm sam mogla sm.. d se tle jst mau razpišem... lei, če ga maš rada in on ma tebe, pol te nebo kr tko prevaru pa pustu kokr sam osnounošolsko ljubezen. pr meni je ista situacija, jst sm naredu 9. klas in grem na sredno u lublano, ona je pa 8. klas končala. zdej bowa tud mi2 narazn usak dan 40 km, ampak swa pa zto zlo bliz doma, tko da nwem, usak vikend jo bom šu obiskat pa bowa zdržala. jst mam tud njo najrajš in ne bom je kr tko pustu kr wem kašne posledice bi to melo na njeno psihično stanje... in na moje kr nebi mogu pozabt nanjo nikakor. če te on ljubi, pol nebo taka pi_zda d te bo kr tko pustu pa nate pozabu kokr na zastareu spomin. pr men če bo kdaj konc ga bo mogla ona nardit kr jst ne morem, po duši nism taka pi_zda kokr nekateri k svojo punco k je še na osnouki tkoj pustijo pa majo drugo. velik skrbi je že mela ona zarad tega že mesec pred koncem šol. leta, ampak sm ji dopowedou d bom meu sam njo. probi ga še ti mau pouprašat če bo tebe za drugo zamenjou. wem d ti bo težko, ampak lahko probaš... če ti je zvest te nebo kr tko pustu, ampak te bo še zmerei meu rad. drgač pa zdej so počitnce pa se lahko dobita kdai kašn dan, jst mam tud take trenutke k svojo punco pogrešam pa safr furam ceu dan, ampak pol pa kašno njeno fotko pogledam al pa kašn najin sms preberem pa sm mčkn nazai... _____________________________________________________________ @fallenangel, mislm d lahko preživi vajina zweza, sei on tebe namreč ljubi, usak dan sta se widla, usak dan se bosta slišala, prek msnja mednla, kamerca je tud, sei drugač pa če sta u dijaškem domu skupej pa bosta nasledn let tud, pol bo s teboj ostou in te nebo prevarou al pa pustu. ne zarad tega bivanja u d. domu, tud tko kr te ma rad pa te pomoje tud noče zgubit. ti ga sewede nikakor nočeš, če pa ti njega tud tko poznaš pa tud weš d ni taka **** k te bo kr tko pustu pa te pozabu. poklič ga kdaj pa se bosta slišala, in prežiwela bosta tud |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.