Hujšanje-Fant• KRETEN
• Od: 12.2.2010
Hujšanje-Fant
24.6.2010 11:37
Pozdrav. Letos sem zaključil 9 razred, a nisem še zaključil svojega problema s kilami. Velik sem 181cm, moja teža pa je 90kg. Imam kar veliko mišične mase, kar doda nekaj teže. Pa vseeno imam šlauf. Nekako sem celo osnovno šolo preživel normalno, s svojim stilom oblačenja sem lahko skril debelost. A vseeno. Zdaj je čas kopalk in sram me je iti na mestni bazen ZA VSE KI BI RADI SHUJŠALI, PRIDOBILI MIŠICE, IZBOLJŠALI SVOJO POSTAVO itd. Naj se debata začne. LP • Mayth
• Od: 3.8.2009
Re: Hujšanje-Fant
24.6.2010 12:18
oi
neki tekat kr tko ti nebo kej dost pomagalo, bo treba kr začet pošteno delat če hočš kej doseč.. če se boš lotu teč začni prvi dan tolk kokr morš, ne 5 minut al pa tko, kr s tem mišic ne nadgradiš. pol ta čas utrjuj 3 dni, in boš vidu da ga že brez problema pretečeš. pol greš spet naprej kokr lohk. itd itd.. druga ti je pa u fitnes hodit, sam boš pa rabu velik resnosti in cajta. [link] evo tuki maš en forum, kjer si lohk najdeš kak program, ki ti bo ustrezau, se ga boš pa mogu prou držat, če ne nebo nč. kar se pa kemije tiče, maš veliko različnih stvari, ki pomagajo, sam za začetek se loti zelen čaj pit 3x na dan (brez cukra seveda), črtaj vse kar ma velik cukra, soli, začimb, odpovej se kokakoli, pivi in ostalem sranju, pa bo tkoj bolš.. ko se boš pa navadu na tako pusto hrano, lohk začneš jemat tudi fat burnerje, sam pazi, kr majo v kombinaciji z napačno hrano nasprotni učinek. in na konc, če boš čutu muscle fieber, bod ponosn na no, kr takrat veš da si mišico dost aktivirou da začne rast • Mp3
• Od: 2.10.2009
24.6.2010 14:07
ja laufaj vsak večer vsaj 10 min se nerabiš šprintat neke pač da se zašvicaš pa to
naredi kakih 10 sklec pa trebušnjakov odpovej se sladkarijam gaziranim pijačam kafeju alkoholu pač drogam nasploh • Eay
• Od: 25.4.2010
24.6.2010 14:39
Najbolj pomembno je da boš vztrajal...čeprav vem da se boš po določenem času hitro naveličal. Jej zmerno..pij veliko vode..še posebej takrat ko se ti česa zlušta. Pa tek vsak dan..pol pa stopnjuj...tehtaj se redno:)men je to pomagalo ...nikol si nisem pustla da bi šla gor ...sam dol
• janchy
• Od: 4.5.2010
25.6.2010 16:25
naredi seznam prehrane
npr tko ZAJTRK: kornflexs z mlekom(naj bo zdravo lahko poješ tudi 3 vrste sadja) DOPOLDANSKA MALICA:sadje ali pa kaj malega KOSILO: zelenjava v voku POPOLDANSKA MALCA: solata VEČERJA:nekaj lahkega jogurt npr. POMNI!!!!!!! NE GRIZLJAJ DROBNIH STVARI !!! JEJ SAMO MES OBROKI NE IZPUSTI NOBENEGA!!! JEJ PA PO LAUFANJU!!! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.