Ukrivljena hrbtenica =/

Rexona • Od: 18.4.2010 • Prispevkov: 111
Ukrivljena hrbtenica =/ 12.6.2010 10:38
No jst sm ugotovila, da mam že mau ukrivljeno hrbtenico, mislim tak občutk mam, zto se zdj probam ful rauno skoz držat, ker res ne mislim nosit tistga železnega za hrbtenico.zto a mate še kak nasvet glede hrbtenico,a pomaga tut če kaj športaš al pa kai?
lp.=/
myself • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 211
Re: Ukrivljena hrbtenica =/ 12.6.2010 11:26
Rexona pravi:
No jst sm ugotovila, da mam že mau ukrivljeno hrbtenico, mislim tak občutk mam, zto se zdj probam ful rauno skoz držat, ker res ne mislim nosit tistga železnega za hrbtenico.zto a mate še kak nasvet glede hrbtenico,a pomaga tut če kaj športaš al pa kai?
lp.=/

ja to tud mene zanima. kr se ful grdo držiim, pa newem kaj naj nardimda se bbom držala bol ravno.
če ma kdo kašn predlog,prosim povejte!
:** Wink
Rexona • Od: 18.4.2010 • Prispevkov: 111
Re: Ukrivljena hrbtenica =/ 12.6.2010 22:04
lolikaa pravi:
Rexona pravi:
lp.=/

ja to tud mene zanima. kr se ful grdo držiim, pa newem kaj naj nardimda se bbom držala bol ravno.
če ma kdo kašn predlog,prosim povejte!
:** Wink

aja fajn je ležat na trebuhu al pa na hrbtenici in ne na boku. Wink
sabrina94 • Od: 12.6.2010 • Prispevkov: 20
Re: Ukrivljena hrbtenica =/ 12.6.2010 22:15
trebušnjakov ni pametno delat, pa predklona.. baje Very Happy
Mayth • Od: 3.8.2009 • Prispevkov: 119
Re: Ukrivljena hrbtenica =/ 12.6.2010 23:23
kupi se en elastičen povoj, ki se ga oblečeš pod majco, in ga ni niti videt. pomaga pa sigurno Wink
pokerface • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: Ukrivljena hrbtenica =/ 13.6.2010 15:25
pač na postli je na trebuhi fajn ležat se ti hrbt rauna
če maš pa prenosnik pa tok bolš Wink
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: Ukrivljena hrbtenica =/ 13.6.2010 20:59
ja sj na temu eetaq je tm nasveti iz prve roke pa je tm ukrivljena hrbtenica pa sio puglej ...je dost komentarjou med eni tut piše da fitness pumaga
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: Ukrivljena hrbtenica =/ 14.6.2010 8:13
ene vaje bi si mogla zrihtat...pr nam na šoli so jih ene z ukrivleno hrbtenico dobile takrat na sistematskem pregledu..mogoč ti lahk tud osebna zdravnica pomaga Smile
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Ukrivljena hrbtenica =/ 14.6.2010 15:30
če jih dobiš mi jih plz pošlji po e-mailu (ko dobiš ti mail povem xD - sporoči tukaj =p ) plz plz
Re: Ukrivljena hrbtenica =/ 14.6.2010 17:53
Eay pravi:
ene vaje bi si mogla zrihtat...pr nam na šoli so jih ene z ukrivleno hrbtenico dobile takrat na sistematskem pregledu..mogoč ti lahk tud osebna zdravnica pomaga Smile

eem . ja js sem bla tut pr zdravnici pa mi je dala tako le mapco, in notr je blo ziher 8 listow z vajami.. sam js sem mapco nekm založila.. Smile
Re: Ukrivljena hrbtenica =/ 20.6.2010 8:57
Pačupa pravi:
če jih dobiš mi jih plz pošlji po e-mailu (ko dobiš ti mail povem xD - sporoči tukaj =p ) plz plz

heej Pačupa. Smile
js mam tele vaje..Smile
ti jih lohka pošlem če želiš.!
k sm jih našLaa. Smile
metalfreak • Od: 25.7.2009 • Prispevkov: 25
Re: Ukrivljena hrbtenica =/ 20.6.2010 14:09
ži9vjo živjo. ej a bi lah tud men poslala te vaje???SmileSmile

k js mam tud.. katastrofa hrbtenico.. mislm, dost kriva semzdi:/
Re: Ukrivljena hrbtenica =/ 20.6.2010 18:51
metalfreak pravi:
ži9vjo živjo. ej a bi lah tud men poslala te vaje???SmileSmile

k js mam tud.. katastrofa hrbtenico.. mislm, dost kriva semzdi:/

hejla*
ja lohka ti jih pošlem,sam kam pa.? Smile
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Ukrivljena hrbtenica =/ 20.6.2010 21:00
lolikaa sem ti pm poslal =)
Re: Ukrivljena hrbtenica =/ 20.6.2010 21:22
Pačupa pravi:
lolikaa sem ti pm poslal =)

a si jih dobu n aemailu??
plz odp.. pod zs..
k sm ti tm tut neki napisala..*
Wink
Rjavolasaa • Od: 25.6.2010 • Prispevkov: 44
Re: Ukrivljena hrbtenica =/ 26.6.2010 15:52
Jaz mam ukrivljeno hrbtenico že od prvega razreda. Na začetku sem delala neke vaje ko sem jih dobila od zdravnice ampak men niso nič pomagale. Embarassed
verjetno tudi zato ker jih nisem delala redno. Zdaj imam pa problem. Ker če sedim čisto vzravnana me hrbtenica zeeelo boli. Confused
Sicer se trudim pa vse ampak nič ne pomaga. Drugače sem pa delala trebušnjake vsak dan pa me še bolj boli. Confused

Če ma kero kaki predlog, kako stran s kakimi vajami prosim.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.