HOROSKOP <.<• KatjaVirus
• Od: 12.4.2010
HOROSKOP <.<
11.6.2010 21:52
Haj.
No.. js mam eno uprašanje. No... A VRJAMETE U HOROSKOP? js vrjamem, kr vedno kar mi napišejo se mi zgudi oz. je res Pa pr vs? • Mp3
• Od: 2.10.2009
Re: HOROSKOP <.<
12.6.2010 0:39
pa čitam ga tak za foro drgač pa pol študiram če se mi je zgodlo kaj v zvezi d tem ka je napisano.....ponavadi če ke bol slabega piše se mi zgodi tisto dobro pa bol ne • pokerface
• Od: 29.3.2009
12.6.2010 8:40
pr men pa učasih pride čist tak ko je tam napisano učas pa ne
drgač pa bere horoskop pač ko se zmislm • soonck
• Od: 16.2.2010
12.6.2010 8:48
js pa ubistvu u to ne vrjamm. (: mi pa velikrat pišejo stvari k se prou men dogajajo. ne naprimr: "kmalu boš spoznala ljubezen svojega življenja." ampak tko: "z osebo, ki ti še vedno potiho pomeni največ, skrivata svojga čustva. pokažita jih! naj bo konec trpljenja, čeprav je on/ona že v zvezi."
• Rexona
• Od: 18.4.2010
12.6.2010 10:35
ubistvo ja...ful verjamem v horoskop,zto ker zmer k mi neki piše se mi uresniči.berem pa usak dan tega na eetaq.ta se mi zmer usaj 90% uresniči..sj to je še kr zanimiv ja.=/
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
12.6.2010 13:13
jas v horoskop nea verjamem, ker piše naključno + tega v vsaki reviji piše drugače.. totalni shit za mene ;P
uresniči se vam pa zato, ker je to tak vsakdanje napisano kar se vsem v življenju dogaja.. npr srečala boš simpatijo in ta te bo ogovorila (če že logično pomisliš, simpatije vsak sreča in simpatija ti je tisti ki ga poznaš, torej se z njim tudi meniš), al pa srečal boš osebo, vendar se ne prenagli.. lol no, kar nekaj, nič točnega ti ne napiše.. ;D ugibanje vglavnem ;P @Rexona: bi še naprej verjela če bi ti povedla da poznam eno ko piše horoskope, pa se na zvezde pa to nea ravno spozna, samo ma pač dar za pisanje ;D _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Eay
• Od: 25.4.2010
12.6.2010 17:55
če vrjamete v moč misli je to pomoje zarat tega..kr ti neki prebereš in to sporočilo pol sprejme tvoja podzavest in ti misliš o tem...zato se pol pomoje uresniči..
sama sm jih do zdej brala čist vsak dan in to ne sam enga ampak ponavad kr po 3..xD zdej se pa skušam odvadit..tut na eetaq ne berem več • hubabuba
• Od: 4.7.2010
5.7.2010 1:12
jz kokr kdaj..
dostkrat pa se mi zgudi, da to kar piše u horoskopu .. se mi je že zgudilu al se mi pa dogaja..in skor vednu zadane • RoaRx3
• Od: 4.3.2010
5.7.2010 9:25
vse je od človeka odvisno. Kot sm u enem topicu prejle reku...
Če ti verjameš je verjetno, da boš med tistim, kar piše v horoskopu in real lajfu najdu povezave in zate bo to tk kot, da je čisto res! Če pa ti neverjameš v to pa tud da nouš šou gledat za povezave. Jzt verjamem drgač! Pr men je tkole učasih... V horoskopu piše, da ne bo velk prijateljstva recimo danes... In jzt to pogleam kaj bi se lahko zgodilo in se spomnem da sma s frendico skregana... :/ In to je treba sam povezat use. Ajdi. • GoBiCa
• Od: 27.4.2009
5.7.2010 10:02
horoskop berem vsak dan
se mi pa včasih dogaja to kar piše |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.