=( =( =(

bobrouka • Od: 28.5.2010 • Prispevkov: 19
=( =( =( 11.6.2010 20:19
HELLOOO
jst sm pa ful žalustna=(
sm drgač zguvorna baba pa mal mam utroške duše še zemri sam mam pa ful ene bleme
stara sm 15 elt skor 16 in mam zategnene starce ful nesmem tko una ful vn hodt usi hodjo vn in se vrnejo zutri jst pa tega pač nesmem pusti me do pol punuči sam to je blem č km greš kak se pol vrnt do te ure? no uglavnm in to mi ga ful psihera kr mam tak feeling k d zrd tega ustajam brez frendou.... sej poznam dost folka sam poznt enga al pa bit frend z kšnmu je mal velka razlika ane in jst sm rada u družbi jst bi rada mela vlik vlik vlik frendou kr nemaram da mi je dc hočm lubezn ukol sebe=) in kak nej to kej nrdim da se kje poprav kak spoznat nove ludi pa to?
Fake0riginaL • Od: 7.4.2009 • Prispevkov: 249
Re: =( =( =( 11.6.2010 22:09
pravi prjatli niso tisti ki te bojo zapustil sam zato ker ne smeš bit do konca z njimi. To je bolj družba. Drugač se pa pogovor s starci. alpa nevem, prpel domov kako prjatlco ki je ful uredu in vzorna in use in jim povej da se zvečer z njo družiš in da maš sam tako družbo alpa kej. Probi nekak dobit zaupanje pr njih. Sam ne se kregat. Starši so dokler z njimi živiš še, glavni. Vedno je blo tko in vedno bo, je pa res da mormo oboji mal popuščat. Treba se je sam sprjaznat, da brez njihovega zaupanja ni nič. Drugač so pa boljši tisti starši ki ti dajo neke omejitve in na ta način poskrbijo da ne zablužiš lajfa.
sky • Od: 13.6.2009 • Prispevkov: 70
Re: =( =( =( 12.6.2010 10:59
FakeOriginal se čisto strinjam s tabo.to naredi pa mogoče da bo pole ka bolše..
boš sama vidla sprobaj itaQ nimaš ka zgubit.Drugače pa se nea sekiraj če misliš da te imajo manj radi ali neka takega meni se isto dogaja tak nea vem nea hodim van ko se mi niti nea ljubi.samo da meni starci pustijo samo nebi mi ravno dovolli da sn do poloči zuna ko ni niti nobedan od naše družbe in od mojih frendof tak dovgo.. in če jim zato pomenim neka manj ali nea vem pole niso oni prav frendi ampak so samo družba.
drugače pa fčasih je praf da starši delajo omejitve otrokom drugače bi po mojem mnenji bili že fsi na drogah in cele noči ponočevali in se nič nea bi učili nea vem tak samo jas razmišlam..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.