Britje.• sweetsixteen
• Od: 10.4.2010
Britje.
11.6.2010 17:34
Hello.
mene pa nekaj zanima.. glede britja nog.. nisem si še jih namreč brila, ker ni blo potrebe, in letos bi si jih prvič rada.. pod pazduho in bikini predel si brijem.. uporabljam britvico.. zdaj pa me zanima, če si noge tudi lahko z njo brijem.??. vem, da obstajajo trakovi in to.. sam a z britvico tudi lahko? pa v keri smeri? v smeri rasti dlak? tenx. • MilosR
• Od: 16.6.2009
Re: Britje.
11.6.2010 17:52
Ja, lahko se tudi po nogah briješ. Mislim, da je pravilnov nasprotni smeri. Drgač pa js se kr tko mal po občutku (ne po nogah • pumpkin.
• Od: 14.10.2008
11.6.2010 17:53
ehm..ja lahko si jih sama briješ z britvico..ampak računaj na to da bodo nasledn dan že mal zrasle alpa čez 2 dni...ugl. zlo hitr zrastejo če jih z britvico...drugač pa briješ v nasprotni smeri rasti dlak.
am...pa če se bojiš trakov, da te bo bolel al neki...maš pa tut depilacijske kreme k so dost uredu..pač namažeš/našpricaš na noge, pustiš 6 minut (oz. odvisno od navodil) pa podrsaš dol z priloženo gobico/ploščico... mal dlje zdrži no. mislm js osebno mam najraje trakove pa vosek pri kozmetičarki, ker maš kar nekaj časa mir upam da sem kaj pomagala. [: hf.^^ • Luciiika
• Od: 5.4.2010
11.6.2010 18:17
ja itak da lahku z britvico pa ja baje da morš u nasprotni strani rasti dlačic=D...drgač pride pa tut tak strojček k ti jih dobesedno populi in maš potem kr dougo mir pred tem=D....mal peče še pol ampak drgač pa nč ne boli...
• Rexona
• Od: 18.4.2010
11.6.2010 19:34
BabyshoeS pravi:ehm..ja lahko si jih sama briješ z britvico..ampak računaj na to da bodo nasledn dan že mal zrasle alpa čez 2 dni...ugl. zlo hitr zrastejo če jih z britvico...drugač pa briješ v nasprotni smeri rasti dlak.
am...pa če se bojiš trakov, da te bo bolel al neki...maš pa tut depilacijske kreme k so dost uredu..pač namažeš/našpricaš na noge, pustiš 6 minut (oz. odvisno od navodil) pa podrsaš dol z priloženo gobico/ploščico... mal dlje zdrži no. mislm js osebno mam najraje trakove pa vosek pri kozmetičarki, ker maš kar nekaj časa mir upam da sem kaj pomagala. [: hf.^^ jst sm po tej depilacijski kremi pa s strgalom zraven dobla ko rdeče pikice O.o pač od veet sm mela. prvič je blo super, pol sm pa kr dobla rdeče pikice, pa sm še enkrat probala pa spet O.o tko da zdj mam britvico in peno in je super • pumpkin.
11.6.2010 19:42
Rexona pravi:
BabyshoeS pravi:
ehm..ja lahko si jih sama briješ z britvico..ampak računaj na to da bodo nasledn dan že mal zrasle alpa čez 2 dni...ugl. zlo hitr zrastejo če jih z britvico...drugač pa briješ v nasprotni smeri rasti dlak.
am...pa če se bojiš trakov, da te bo bolel al neki...maš pa tut depilacijske kreme k so dost uredu..pač namažeš/našpricaš na noge, pustiš 6 minut (oz. odvisno od navodil) pa podrsaš dol z priloženo gobico/ploščico... mal dlje zdrži no. mislm js osebno mam najraje trakove pa vosek pri kozmetičarki, ker maš kar nekaj časa mir upam da sem kaj pomagala. [: hf.^^ jst sm po tej depilacijski kremi pa s strgalom zraven dobla ko rdeče pikice O.o pač od veet sm mela. prvič je blo super, pol sm pa kr dobla rdeče pikice, pa sm še enkrat probala pa spet O.o tko da zdj mam britvico in peno in je super ja ej čist možno. pomojem je odvisn kko koža sprejema določeno kemijo...pač če maš bol občutlivo kožo je možno ja :/ sej pravm js tud tega ne uporablam edin če morem na hitro kam it pa rabm gladke nogice pride prav [: drugač pa prisegam na vosek..pa še to pr kozmetičarki [: • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
11.6.2010 22:13
BabyshoeS pravi:
Rexona pravi:
BabyshoeS pravi:
am...pa če se bojiš trakov, da te bo bolel al neki...maš pa tut depilacijske kreme k so dost uredu..pač namažeš/našpricaš na noge, pustiš 6 minut (oz. odvisno od navodil) pa podrsaš dol z priloženo gobico/ploščico... mal dlje zdrži no. mislm js osebno mam najraje trakove pa vosek pri kozmetičarki, ker maš kar nekaj časa mir upam da sem kaj pomagala. [: hf.^^ jst sm po tej depilacijski kremi pa s strgalom zraven dobla ko rdeče pikice O.o pač od veet sm mela. prvič je blo super, pol sm pa kr dobla rdeče pikice, pa sm še enkrat probala pa spet O.o tko da zdj mam britvico in peno in je super ja ej čist možno. pomojem je odvisn kko koža sprejema določeno kemijo...pač če maš bol občutlivo kožo je možno ja :/ sej pravm js tud tega ne uporablam edin če morem na hitro kam it pa rabm gladke nogice pride prav [: drugač pa prisegam na vosek..pa še to pr kozmetičarki [: js tud te fleke dobim ja. sam mislim da je fora u tem kulk suho kožo maš. Ker js mam na predelih ful suho kožo in mam tam fleke pol. btw, ka z britvico se lahk drugač tud brez pene briješ? Ker js sm poskusla neki ful tistih aparatčkov in britvic in krem naenkrat, mislim po različnih delih kože, in mi zdej ni jasno če mam krastice od bristvice al ud unega strojčka. • MilosR
• Od: 16.6.2009
11.6.2010 23:42
S peno je bolš. Pa js mal vode dodam. Lahk pa tud sam z vodo, sam z britvico na suho ti pa odsvetujem.
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
12.6.2010 13:28
mene vosek ful boli, tak da ti bolj britje predlagam, pa se pač vsaki dan pobriješ po nogah, saj je hitro (:
drugače pa samo z epilatorjem se nea, ker boš do stropa skakala (dobesedno) (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Eay
• Od: 25.4.2010
12.6.2010 17:46
BabyshoeS pravi:ehm..ja lahko si jih sama briješ z britvico..ampak računaj na to da bodo nasledn dan že mal zrasle alpa čez 2 dni...ugl. zlo hitr zrastejo če jih z britvico...drugač pa briješ v nasprotni smeri rasti dlak.
am...pa če se bojiš trakov, da te bo bolel al neki...maš pa tut depilacijske kreme k so dost uredu..pač namažeš/našpricaš na noge, pustiš 6 minut (oz. odvisno od navodil) pa podrsaš dol z priloženo gobico/ploščico... mal dlje zdrži no. mislm js osebno mam najraje trakove pa vosek pri kozmetičarki, ker maš kar nekaj časa mir upam da sem kaj pomagala. [: hf.^^ kk pa je to pri kozmetičarki?:)kolk pa stane? • sky
• Od: 13.6.2009
13.6.2010 8:51
jas sn si jih tui letos začela prvič briti pa birjem tak sam ko se tuširam ko so mokre noge samo lepo takrat pobrijem nea uporabljam pen in tega ko se zvodo tui praf lepo pobrije.pa imam malo bolje občotlivo kožo pa bi lah dobla kake pike srbečico ali ka podobnega zato raje kar z vodo • pumpkin.
14.6.2010 10:17
Eay pravi:
BabyshoeS pravi:
am...pa če se bojiš trakov, da te bo bolel al neki...maš pa tut depilacijske kreme k so dost uredu..pač namažeš/našpricaš na noge, pustiš 6 minut (oz. odvisno od navodil) pa podrsaš dol z priloženo gobico/ploščico... mal dlje zdrži no. mislm js osebno mam najraje trakove pa vosek pri kozmetičarki, ker maš kar nekaj časa mir upam da sem kaj pomagala. [: hf.^^ kk pa je to pri kozmetičarki?:)kolk pa stane? am...stane...do kolen (spodnji del) 1o€, še stegna pa 15€...tko da ni tok..pa 1× na mesc greš...mislm saj moja kozmetičarka ma tok...pa mislm da kej ful razlike v cenah itak nesmejo imet. drugač pa prideš tja ti reče sleč se xD pa se pač slečeš do spodnjih hlačk, ti z eno tako ˝mašinco˝ k topi vosek nanese pač ta vroč (topel) vosek - nč ne peče. in pol tak trak da čez in samo potegne...ne boli neki ful..no saj mene ne..mogoče te prvič mal..ampak se da zdržat. pa drugač tud če se dereš pa kričiš tam je navadn...mislm js sm tiho..ampak mi je rekla da tut kričijo tolk da navadn...pol nakonc te premaže še z tako negovalno hladilno kremo in si ˝uštimana˝. [: če te pa še kej zanima pa kr praši. - aja, pa itak te nima kaj bit sram, ker to dela vsak dan...pač to ko se moreš slečt :] • Eay
• Od: 25.4.2010
14.6.2010 12:21
a za obe nogi 10€ ? kr nekje baje računajo za vsako nogo posebej • Pačupa
• Od: 7.5.2010
14.6.2010 18:16
fajni je ko se moški ne rabimo depilirat pa take pa to xD_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.