'raztegovanje' lukne• spacesheep
• Od: 27.3.2009
'raztegovanje' lukne
10.6.2010 21:41
torej..
js sm si nrdila sama pirs v ustnci in sm si dala notr en uhan k je meu ful ozko palčko.in zdej si si kupila enga novga in men negre palčka not k mam premejhno lukno. in zdej...a kdo ve kko bi si js lukno raztegnila? _________________ Skunk is in my motherfucker soul.! • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
Re: 'raztegovanje' lukne
10.6.2010 22:16
mal popil pa bo _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • LZyMN
• Od: 29.11.2009
10.6.2010 23:18
Pejdi tja kjer si si delala pirs in reci da bi si jo rada razsirla • Eay
• Od: 25.4.2010
11.6.2010 7:57
LZyMN pravi:Pejdi tja kjer si si delala pirs in reci da bi si jo rada razsirla
če si ga je sama nardila..lahk pa res greš tja ko jih delajo • spacesheep
11.6.2010 8:52
LZyMN pravi:Pejdi tja kjer si si delala pirs in reci da bi si jo rada razsirla
ja tu že..sam kaj če so use palčke tko velke?k js sm mela zdej en čis xy uhan not in zdej mi negre tprau za ustnco not.. _________________ Skunk is in my motherfucker soul.! • cicy
• Od: 25.10.2008
11.6.2010 10:14
najbolš da greš k nekomu ko dela pirs pa da ti pravo lukno naredi...sei ni to tk drago...pa še majn možnosti je da bi se ti kaj zagnojil...
• spacesheep
11.6.2010 14:20
cicy pravi:najbolš da greš k nekomu ko dela pirs pa da ti pravo lukno naredi...sei ni to tk drago...pa še majn možnosti je da bi se ti kaj zagnojil...
ful bv mi je zdej hodt tja k se mi je ta lukna že čis lpo zacelila in ne bi zdej spet neki po tem šarala.. _________________ Skunk is in my motherfucker soul.! • cicy
• Od: 25.10.2008
12.6.2010 11:45
spacesheep pravi:
cicy pravi:
najbolš da greš k nekomu ko dela pirs pa da ti pravo lukno naredi...sei ni to tk drago...pa še majn možnosti je da bi se ti kaj zagnojil...
ful bv mi je zdej hodt tja k se mi je ta lukna že čis lpo zacelila in ne bi zdej spet neki po tem šarala.. hja to je sicer tvoja stvar sm drgač si boš težko lukno razširla...razn če na silo not palčko porineš...sam ti bo vsen verjetn malo kri tekla... aja pa palčko prej razkuži...sei veš infekcije pa to... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.