Zaljubljena v fanta.?

samojaz • Od: 4.6.2010 • Prispevkov: 11
Zaljubljena v fanta.? 4.6.2010 21:43
HeiiJ.!
No pač.. mam en problemček.. En tip mi je fuul všeč.. sam nism tko zlo vanga... nwm al bi ga lahko pozabila ali ne,.. nwm hudo mi je na vse skupaj...pač.. nwm ka naj nrdim..
Zdej nwm par dni nazaJ sm pa ugotoviLa da je en drug tip men čiiisT amPak res čiisT mejčkn ratau všeč.. sm se bojim da bi se v njega zaljubila... nwm lahku bi z njim pozabila unga tipa.. sam kaj naj nrdim če se zalubm v tega tipa k ma punco.. ta punc aje pa moja frendica.? ... To se mi je že enkraT zgodl.. pa sm tipa pustIla frendici jst sm ga pa prebolevala 3 leta... nwm nočem spet tako trpet.! .. Pliss če ma kdo kak nasvet naj piše.! Smile Hvala.!
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: Zaljubljena v fanta.? 4.6.2010 22:21
če sta on pa prijatlca skup bi ga mogla na miru pustit.
pa potem tudi pomoje.
ker neko nepisano pravilo (vsaj pri meni) je da nemoreš met fanta al pa bivšega od dobre prijatlce. oziroma vsaj jas nebi mogla met nič z njim.
Re: Zaljubljena v fanta.? 17.6.2010 18:25
uem ja.. sej jst tut nebi mogla met nč z njim.. res nwm sam sm bla pa fuul vanga sm zdej sm ga pozabila res.. ful sm vesela da mi je ratalu da sm ga pozabla pa da ne bom nobenga s tem prizadela.! Hvala... vseeno.! =)
sarahhowl • Od: 6.5.2010 • Prispevkov: 6
Re: Zaljubljena v fanta.? 18.6.2010 22:23
men se isto dogaja nonstop . in res težko je men kej z bivšim od prjatlce, ampak se mi je tut to že zgodil : / . nikakor pa nemorem prebolet če s kom bluzim , ker potem res veliko čutm do njega : /
3theBESTnumber • Od: 20.6.2010 • Prispevkov: 29
Re: Zaljubljena v fanta.? 20.6.2010 8:08
hii
zalublena sm v mojga sošolca. punce nima, to je vredu in sva super prijatelja.
kako naj se mu še bolj približam in kako naj mu povem kaj čutim do njega
pište plis
tnx za v naprej
Re: Zaljubljena v fanta.? 2.7.2010 11:48
3theBESTnumber pravi:
hii
pište plis
tnx za v naprej

HeiiJ.!
Evo to je mejhn problemčk hh =) .. tut jst sm mela enkraT tko sm oK use se je rešiLu =)
am.. leJ to je supr da sta ful dobra frenda pa da nima punce ;P
leJ jst bi ti rekla da se z njim še zmer fuul men.. bodta v stiki skus tut zdej k so počitnce nwm če sta kje bliz dam ga povab na drink al pa sladoled kr kol =) pač tko veLik se družta.. No in pol bo sigurn on mal pogruntau da je on teb mal ušeč... vrJem fantje to kmal pogruntajo.. pa potlej mu še kaka sms pošl pa vrjem da ti bo nazaj odpisau.. če boš mela pa kdaj dobro priložnost mu pa to tut povej da ti je všeč al pa pokaž to bi blo še najbolš =)
Velik sreče =) pa to je sm moje mnenje hihi =)
Mej se =)
3theBESTnumber • Od: 20.6.2010 • Prispevkov: 29
Re: Zaljubljena v fanta.? 9.7.2010 18:33
samojaz pravi:
3theBESTnumber pravi:
hii
pište plis
tnx za v naprej

HeiiJ.!
Evo to je mejhn problemčk hh =) .. tut jst sm mela enkraT tko sm oK use se je rešiLu =)
am.. leJ to je supr da sta ful dobra frenda pa da nima punce ;P
leJ jst bi ti rekla da se z njim še zmer fuul men.. bodta v stiki skus tut zdej k so počitnce nwm če sta kje bliz dam ga povab na drink al pa sladoled kr kol =) pač tko veLik se družta.. No in pol bo sigurn on mal pogruntau da je on teb mal ušeč... vrJem fantje to kmal pogruntajo.. pa potlej mu še kaka sms pošl pa vrjem da ti bo nazaj odpisau.. če boš mela pa kdaj dobro priložnost mu pa to tut povej da ti je všeč al pa pokaž to bi blo še najbolš =)
Velik sreče =) pa to je sm moje mnenje hihi =)
Mej se =)

sm ze ugotovla d ani vame...škoda...vseeno pa hvala za tvoj nasvet...še prou mi bo pršou Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.