LAUFANJE :))

1 | 2 | 3 | >>
scar tissue • Od: 9.10.2008 • Prispevkov: 184
LAUFANJE :)) 31.5.2010 21:09
hoj hoj .
sm šla gledat pa ni še nobene teme prov o tem Smile
velik prjatlc je začel tečt in zto sm se tud jst odločla da bom začela vsak večer, da mal mišic dobim tud po stegnih d se nebo tok use tresl Very Happy
noo in dons sm začela pa me že bolijo mišice na nogah Very Happy sm čist brez kondicije sm vidla Embarassed
kdo tuki teče? zvečer/zju3 ? kok ste tekl na začetku?
hvala Wink **
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: LAUFANJE :)) 31.5.2010 22:19
heei =) js laufam usako jutro 6 km, pol pa še zvečer. Very Happy je reeees dobr. rit utrdi, noge, use. tut k sm začela laufat nism mela problemou s kondicijoo. drgač se pa probi mau ustaut umes pa hitr hodt pa spet pol tečt. men je res fajn k se supr pol počutm pa še postavo utrdi Smile probi pa boš vidla. js hodm zjutri ob 5.3o k glih ptički začnejo Very Happy oo kok je lepo... usi praujo da sm mau nacrazzy xD ampak j.e.b.a.t ga.
uživeej! Wink
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: LAUFANJE :)) 1.6.2010 8:20
soonck pravi:
heei =) js laufam usako jutro 6 km, pol pa še zvečer. Very Happy je reeees dobr. rit utrdi, noge, use. tut k sm začela laufat nism mela problemou s kondicijoo. drgač se pa probi mau ustaut umes pa hitr hodt pa spet pol tečt. men je res fajn k se supr pol počutm pa še postavo utrdi Smile probi pa boš vidla. js hodm zjutri ob 5.3o k glih ptički začnejo Very Happy oo kok je lepo... usi praujo da sm mau nacrazzy xD ampak j.e.b.a.t ga.
uživeej! Wink

a si shujšala tut kaj? Smile kr js se že res ful dovgo trudim
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: LAUFANJE :)) 1.6.2010 13:25
ja sm itaak (: sam morš bit res uztrajn pa skos laufat Very Happy
Re: LAUFANJE :)) 1.6.2010 15:21
soonck pravi:
uživeej! Wink

ja jst bom zaenkrat kr zvečer, ker zju3 rada spim Razz pol sm nardila še pilates doma pa to pa me dans kr mau noge bolijo O.o drgač mi je fajn ful k se nadiham svežga zraka pa to Smile dons se mi bo prdružla še prjatlca in bova tko usak dan laufale skupi Smile sm se 2krat tud ustavla umes Very Happy . kok si pa na začetku laufala?
hvalaa Smile *
Re: LAUFANJE :)) 1.6.2010 15:26
Eay pravi:
soonck pravi:
uživeej! Wink

če se že doug trudš ti predlagam da tečeš, delaš pilates . neka vaja k se uležeš na tla daš roke pod rit in sam noge dviguješ stegnene in to delaš 4 serije na dan po 15 trebušnakov in maš baje ravn trebušček v 2mescih Wink + pazi na prehrano, jst ne jem več po 5 al pa 6 zvečer in tud se izogibam sladkarijam . zgubila sm 5kg tud da nism jedla . pol mi je pa mt začela težit da nebom zbolela za kšno anoreksijo al pa kej -.-'
zdrava prehrana pa šport Smile
Re: LAUFANJE :)) 1.6.2010 20:59
PerFecT pravi:
Eay pravi:
soonck pravi:
uživeej! Wink

če se že doug trudš ti predlagam da tečeš, delaš pilates . neka vaja k se uležeš na tla daš roke pod rit in sam noge dviguješ stegnene in to delaš 4 serije na dan po 15 trebušnakov in maš baje ravn trebušček v 2mescih Wink + pazi na prehrano, jst ne jem več po 5 al pa 6 zvečer in tud se izogibam sladkarijam . zgubila sm 5kg tud da nism jedla . pol mi je pa mt začela težit da nebom zbolela za kšno anoreksijo al pa kej -.-'
zdrava prehrana pa šport Smile

ka pa npr. ješ za zajtrk malco kosilo popovdan? večerjaš pol očitno ne?Smile
mislim da men tut zarat prehrane ni uspelo..
Re: LAUFANJE :)) 1.6.2010 21:32
no ja ubistvu kao bi meu 5 obrokov na dan . zajtrk jej ja . pol za kosilo ne lih neke fuuuul velike porcije . po nekem času se bo tud telo navadlo jest manj in niti neboš mogla ful zbasat vase . pol ne jej po 6 uri! to je najbol pomembno . jst sm se tud bol čokoladi pa temu izogibala .
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: LAUFANJE :)) 2.6.2010 19:59
Jh jst sm začela s počasnim tekom pred 1,5 tednom in se je začel mal poznat pretečem 1 km sam popoldne ob ene 5 6čeprou ni dost sam za začetk je kul. No pol zjutrej pa zvečer delam trebušnjake po 30! Em pa na ta orbitek al kaj je to bom hodila zvečer za 15 min. In ja... Pa skos sm bla lačna in nevem kaj in pol mi je mami kupila une riževe ploščice (stiropor) in rwes pomaga da se nasitiš. Zvečer jem jogurt pa kosmiče ponavad najkasnej 7 zvečer. izobibam se sladkarijam (čeprou težko ampak če si trmast ti use uspe!) za kej več si pa poglej pod temo celulit pa boš dobila mal idej pa to! (:
velik sreče tut teb. Sam če smo pred poletjem pa se sekiraš hitro začni kr jst sm ful prepozno,
Re: LAUFANJE :)) 2.6.2010 20:45
Ursxx pravi:
Jh jst sm začela s počasnim tekom pred 1,5 tednom in se je začel mal poznat pretečem 1 km sam popoldne ob ene 5 6čeprou ni dost sam za začetk je kul. No pol zjutrej pa zvečer delam trebušnjake po 30! Em pa na ta orbitek al kaj je to bom hodila zvečer za 15 min. In ja... Pa skos sm bla lačna in nevem kaj in pol mi je mami kupila une riževe ploščice (stiropor) in rwes pomaga da se nasitiš. Zvečer jem jogurt pa kosmiče ponavad najkasnej 7 zvečer. izobibam se sladkarijam (čeprou težko ampak če si trmast ti use uspe!) za kej več si pa poglej pod temo celulit pa boš dobila mal idej pa to! (:
velik sreče tut teb. Sam če smo pred poletjem pa se sekiraš hitro začni kr jst sm ful prepozno,

hvalaa Smile
ja ubistvu se ne sikiram lih . sam hočm bit mal bolj fit Very Happy
mene ful noge bolijo dons sm tekla 3 dan ;DDD sam pomoje da sm mal preveč za začetk ker nwem kok točn tečm sam kr dost no Smile pan delam neko vajo še za trebuh Smile
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: LAUFANJE :)) 2.6.2010 20:50
Ja uglaunem poglej si pod temo celulit -- za vaje da vidš

Ja tole si mal pretirano posebi pa če si hitro tekla! Za kondicijo je hiter tek da pa shujšaš pa počasn ali pa šprint- hitra hoja-šprint-hitra hoja zber si kr ti je bol ušeč! (;

ja jst sam 1,5 sam s tem da hodm še na obritrek pa delam trebušnjake pa na smrklji greš zdravje pa treniraj z nami pa boš tut našla kej!
Re: LAUFANJE :)) 2.6.2010 20:53
Ursxx pravi:
Ja uglaunem poglej si pod temo celulit -- za vaje da vidš

Ja tole si mal pretirano posebi pa če si hitro tekla! Za kondicijo je hiter tek da pa shujšaš pa počasn ali pa šprint- hitra hoja-šprint-hitra hoja zber si kr ti je bol ušeč! (;

ja jst sam 1,5 sam s tem da hodm še na obritrek pa delam trebušnjake pa na smrklji greš zdravje pa treniraj z nami pa boš tut našla kej!

hvala Smile ja sj vajo že mam k baje delaš 2 mesca pa maš ravn trebuh sj sm napisala zgori . bom šla gledat zdej še pod celulit Smile hvala res Smile
avanii • Od: 11.7.2009 • Prispevkov: 18
Re: LAUFANJE :)) 2.6.2010 22:39
Jst mam pa problem, da mam željo, da grem tečt, sam potem umes med tekom izgubim zagon....po 1 mescu rednega teka (npr. 2x oz.1x na dan) + vadbe se vidjo rezultati?
MilosR • Od: 16.6.2009 • Prispevkov: 161
Re: LAUFANJE :)) 2.6.2010 22:43
Probi manj intenzivno, enkrat na dva dni recimo. Pa pomoje bo pomagal če boš mela družbo.

Lahk pa tud probaš mal planirat, piš dnevnik vadbe...
avanii • Od: 11.7.2009 • Prispevkov: 18
Re: LAUFANJE :)) 2.6.2010 23:39
u družbi mi nekak ne gre, ker je vedno tko da tečem z nekom k ma manj kondicije kt jst in pol se ne ujameš..in nakonc hodš. (sej ne da bi blo to narobe Smile ) sam tko, pač hočm se prešvicat..
MilosR • Od: 16.6.2009 • Prispevkov: 161
Re: LAUFANJE :)) 3.6.2010 10:03
Probi najdet nekoga k ma podobno kondicije. Sj drgač na mal daljši rok bi jo pa tud oni mel dost.
Zajklica • Od: 10.4.2010 • Prispevkov: 15
Re: LAUFANJE :)) 4.6.2010 6:06
En dan greš do ene točke, tok da se ne zmatraš preveč. Drug dan greš do mau bl dalč. Tretji še bl dalč, in pol zmer bl dokler ne dosežeš poti k jo čš prelaufat. pol pa normalno po uni poti laufaš, k ti bo pa tist enkat premau, pa začneš mau bl hit tečt. pr teku ti morjo it stopala tko da najprej pristaneš na prstih, pol šele na peti. (prsti-peta). Ne sme te pehat, pa tečt morš z odprtimi usti.. ja sej to itak veš.xD. Ampak zmer si morš za tek najdit en ritm.. da skos laufaš IN dihaš v enakomernem ritmu.
Re: LAUFANJE :)) 4.6.2010 13:51
Zajklica pravi:
En dan greš do ene točke, tok da se ne zmatraš preveč. Drug dan greš do mau bl dalč. Tretji še bl dalč, in pol zmer bl dokler ne dosežeš poti k jo čš prelaufat. pol pa normalno po uni poti laufaš, k ti bo pa tist enkat premau, pa začneš mau bl hit tečt. pr teku ti morjo it stopala tko da najprej pristaneš na prstih, pol šele na peti. (prsti-peta). Ne sme te pehat, pa tečt morš z odprtimi usti.. ja sej to itak veš.xD. Ampak zmer si morš za tek najdit en ritm.. da skos laufaš IN dihaš v enakomernem ritmu.

vem ja glede dihanja čene začne notr bolet pa tud ni fajn Very Happy hvala ((:
aakiiN • Od: 5.7.2010 • Prispevkov: 5
Re: LAUFANJE :)) 6.7.2010 18:56
Ursxx pravi:

no tut jst se poskušam na podobn način mirkat.no še vseen mam kak dan ko je čokolada nepogrešlivame pa zanima tole glede orbiteka.nism lih oseba ki bi zjutri laufala po parku pa tku d sm kr rada na orbiteku.a se teb zdi tut d dubiš kondicijo s tem al j usejen laufajne (normalno)najjaće za kondicijo??
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: LAUFANJE :)) 6.7.2010 19:56
glej.. jas sem začela tak. 2 minuti teka 1 minuta hitre hoje.. pač da se zdihaš.. potem čez nekaj dni. sem podalšala 3-4 minute teka 1 minuta hoje.. tiste minute teka sem vsake nekaj dni podalšala za eno minuto.. in potem enkrat pač nehaš z temi minutami..Very Happy pa ne laufat vsak dan ker se morejo mišice spočit... pa ne si prevelike proge vzet na začetku.(:
če pa še te kaj zanima pa vprašaj.(:
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: LAUFANJE :)) 6.7.2010 22:53
ti ko si še fejst mlada ubistvu predlagam da zjutri spiš zvečer pa laufaš Very Happy
sunshinne • Od: 5.5.2010 • Prispevkov: 24
Re: LAUFANJE :)) 7.7.2010 10:19
usako jutro alpa večeer (:
zju3 ustanemo obi eni šestin in gremo.
sam bolš je če greš sam ker usak ma svoj tempo .
jjz si dam muziko pa grem ((:
Rexona • Od: 18.4.2010 • Prispevkov: 111
Re: LAUFANJE :)) 7.7.2010 10:33
ja itak da laufam. prej s prijatlco usak večer, zdej sma začele zjutri ;D tja neki do 8ih se dobima in laufama do 9ih. umes tudi mau hodma. ni še preveč vroče, fajn je ker se nadihaš fajnega zraka (sm na vasi) tko da super mi je to Very Happy
ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
Re: LAUFANJE :)) 7.7.2010 12:51
a lhko mau uporabm tole temo, da nbom nove odpirala. xD
a če kolesariš usak dan zvečer po kako urco al p mau več, a to tut kaj shujšaš + pravilna prehrana? Very Happy
Re: LAUFANJE :)) 7.7.2010 13:23
a bi po ravnem kolesarla al v hrib..k tam se vrjetn bolj namatraš..hmm ja bi moglo uspet a ne:Dhehe

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.