fant

darkduds • Od: 11.4.2009 • Prispevkov: 5
fant 31.5.2010 15:17
mam en ful velik problem pač imeli smo party in smo imeli tudi alkohol in vsak si je nekaj spil tudi jaz potli mal kasneje pa sem bila z enim fantom in sva pač zabluzila sedaj se pa v šoli sploh ne pozdraviva jaz pa imam še njegvo jopico pa na partyu sva bila kot "par" pa tud zelo vinjena nisva bla prosim kako nai pristopim do njega mu dam jopico in se še pogovorim z njim da hočem da sva še naprej prijatla

hvala že v naprej
sanjaradasanja • Od: 9.8.2009 • Prispevkov: 42
Re: fant 31.5.2010 15:43
no ce mate garderobe mu lahk obesis majcko na obesalnik in mu zravn npises list ce se lahk nek dobista pa pomenista
ce pa bi rada bol direktno pol pa ga enkrt po soli al pa ko ga vids u soli ustavi na hodniki pa mgar za stos rec da ga isce ena ucitlca...in cist zravn dodej jst mam se tvojo majcko nadaljevanje more sledit pa z njegove strani Smile
lohk pa mu cist preprsoto reces na hodniki ko bo sam jst mam se tvojo majco ce jo rabis povej...ce se ne bo odzval pac ga nek casa pust ker pomojm more nadaljevanje sledit z njegove strani

upm d sm kej pomagla Wink srecno*
Re: fant 31.5.2010 15:54
hvala

nažalost nimamo obešalnikov imamo pa omarce
pa še bol malo je sam ko pa sva kje v bližini naju zezajo in mislim da se me izogiba
fukickaa • Od: 31.5.2010 • Prispevkov: 73
Re: fant 31.5.2010 16:36
jas ti priporočam da ga najprej na fb-ju klikneš Smile zaj če nebi rada v živo pristopla do njega bi bila to najlajžja rešiteu Smile newem no jas bi tak naredla. ^^
Re: fant 31.5.2010 16:41
hvala
neki om naredla sam še nevem kaj
fukickaa • Od: 31.5.2010 • Prispevkov: 73
Re: fant 31.5.2010 16:51
kaj pa pred tem sta tui bla prijatla? mejbi ga je malo sram zato pa te ne pozdravi?
jah če ti je ful ušeč kar zberi pogum pa ga ogovori . ne se bat
vso srečo Smile
Re: fant 31.5.2010 17:02
sva bla ia
nevem nevem kai bom naredla

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.