Frend, ki je zame več kot to• unforgivenStar
• Od: 30.12.2008
Frend, ki je zame več kot to
30.12.2008 21:55
wiu-wiu* usem
mam en probLemček.Noro,noro ampak res noro sm zaLubLena u svojga res dobrga prjatLa. Pogovarjava se use lepo normalno.Žuramo ga skupej.In ja učas ga tut gledam kako u diskaču zabluzi z drugim ženskam.Takrt sm pa čist boga in se pač delam kt da sm vesela in d se noro zabavam.U resnici pa ni tko. On je pač 4leta starejši od mene .. družt smo se začel med poletnimi počitncami .. in prvič da sva sploh kej spregovorila je blo to na naši povaletnci letos. Z njemu se pač počutm resnično neverjetno .. in ob njemu se počutm tut varno.Zmer me je branu pred drugim nesposobnim folkom.Zna me spraut v dobro voLjo.In mava noro [cenzura] fore. V njega sem zaljubljena od samga začetka .. to se prau od 13.6.2008 Sej so bli poleg njega tut drugi tipi ampk on je biu na prvem mestu.Res mi je zlo ušeč.In nevem kaj nej nardim.Če mu povem da mi je ušeč nevem kaj bo naredu .. Pa tut on mene skos zafrkava d sm kao zalublena u njegouga frenda.Ja tut mi je ušeč ampk ne tok k on. Prosm pomagejte mi .. kaj nej nardim .. nej pustim tko kt je pa da ostaneva frenda in pač najdem druzga (sej jih je velik) ? HELP • nanke
• Od: 19.10.2008
Re: Frend, ki je zame več kot to
31.12.2008 11:14
Oila:D
umm jst sm tui mela podobno situacijo..sam da je bil moj sošolec...inn res sm mu povedala da mi je ušeč in sva tui neki mela (2 dni:S)ampak pol sem videla da me je samo izkoristu..ker sva bla prej res dora kolega se je zdaj še to uničlo...zdej sm u srednji on je še vedno moj sošolec pa se obnašava skoraj kot da se ne poznava...tko da jst ti svetujem da če vidiš interes do tebe v tem kolegu..lahko narediš prvi korak...drugače pa res nebi vedla...lahko da bi končala isto kot jaz..torej brez prijatelja..ampak lahko bi ga vsaj prebolela..(vsaj jast sem ko sem videla kakšen je)..lahko pa bi bila uspešna..tega ti nemorem reč zto ker ga ne poznam...no kakorkoli vso srečo* • unforgivenStar
31.12.2008 12:12
nanke pravi:Oila:D
umm jst sm tui mela podobno situacijo..sam da je bil moj sošolec...inn res sm mu povedala da mi je ušeč in sva tui neki mela (2 dni:S)ampak pol sem videla da me je samo izkoristu..ker sva bla prej res dora kolega se je zdaj še to uničlo...zdej sm u srednji on je še vedno moj sošolec pa se obnašava skoraj kot da se ne poznava...tko da jst ti svetujem da če vidiš interes do tebe v tem kolegu..lahko narediš prvi korak...drugače pa res nebi vedla...lahko da bi končala isto kot jaz..torej brez prijatelja..ampak lahko bi ga vsaj prebolela..(vsaj jast sem ko sem videla kakšen je)..lahko pa bi bila uspešna..tega ti nemorem reč zto ker ga ne poznam...no kakorkoli vso srečo* Emm ja hvala za nasvet. (: Mogoče pa danes kaj okrepam.Samo po moje bo najbolje da pustim use skupaj tko kot je kt pa da ustanem brez prjatla .. al karkoli bi se že zgodil. Mogoče pa res sploh ne čutm taprave ljubezni do njega .. ampak sem mu pač hvaležna ker je tako dober prijatelj in se vedno postavi zame .. in poskrbi da se v družbi dobro počutim. Hvala za nasvet. xD • nanke
• Od: 19.10.2008
3.1.2009 15:35
np sj maš prav ja..pa sporoči kako je blo • unforgivenStar
3.1.2009 20:33
nanke pravi:np
sj maš prav ja..pa sporoči kako je blo Emm ja pač .. za novo leto smo bli skupej .. in zmerej je isto .. grize u vrat,objema,lupčka,šlata za rit .. in to tut če je trezn .. res nebi vedla kaj on hoče ..O_o Mi je pa tut ušeč od njega frend .. in tut za novo leto sva se kr dobr ujela .. ampk vem d bo isto kt pr ***** .. No ja useen hvala da si mi hotla pomagat .. ampk zgleda da tut men tko ugaja .. ker že pou leta nism nardila nobenga koraka naprej. In ja res pogruntala sm da mi je to dost bolš kt pa nč. Tko da ostanem pr tem kar je. HvaLaa.=*** • BloodyMary
• Od: 4.1.2009
4.1.2009 15:37
A ti sploh veš kaj hočeš??
Malo bi z enim malo z drugim... čeprav razumem da si nesigurna...[ • unforgivenStar
5.1.2009 1:17
BloodyMary pravi:A ti sploh veš kaj hočeš??
Malo bi z enim malo z drugim... čeprav razumem da si nesigurna...[ ne jst res nevem kaj hočm .. nemorm se odločt. In tut nebom se odločila nikol .. če se nism do zdej .. Pustila bom use tko kt je ..pa bo še naibolš .. in oba bota ostala moi frenda. Čauč.* • BloodyMary
• Od: 4.1.2009
5.1.2009 14:55
unforgivenStar pravi:
BloodyMary pravi:
A ti sploh veš kaj hočeš??
Malo bi z enim malo z drugim... čeprav razumem da si nesigurna...[ ne jst res nevem kaj hočm .. nemorm se odločt. In tut nebom se odločila nikol .. če se nism do zdej .. Pustila bom use tko kt je ..pa bo še naibolš .. in oba bota ostala moi frenda. Čauč.* hmm...ja lepo Uživaj • mikana
• Od: 5.10.2008
5.1.2009 16:46
lej tku je... tipi minejo frendi pa ostanejo...
malu jih je takih k so po zvezi še vedn dobri frendi... tku da če ga češ met za frenda rajš poglej za katerim drugim.. če ne mu pa pač povej:P vso srečo.. (drgač ti pa kr malu odvetujem a bi bla skp sz njegovim frendm...k bi se lahko vajin odnos ohladu..) vedi ni prvi ne edini zagotovo jih boš mela še kr nekej:P • bnika
• Od: 6.1.2009
Odgovor
6.1.2009 18:43
Hej!
Ja... Tudi jaz imam podoben primer, ki nevem kako fantu povedati, kaj čutim do njega, ker niti ne vem kako bo na to odreagiral... Ampak glede na to, da imasta vidva 4 leta razlike in se dobro poznata, mu lahko poveš, da si zaljubljena vanj, ker verjamem pa tudi to, da če boš dlje časa to skrivala v sebi, tem težje bo, ampak ne povej mu prehitro, ker bi bil potem za fanta šok, če si njemu tudi ti všeč je bolje, da mu poveš, ker potem bo zate zelo težek pritisk, verjemi, jaz tudi zelo trpim in mu še nisem povedala, ker pri nama je pa situacija res nekoliko drugačna. Jaz ti priporočam, da en dan zgrabi moč in mu odkrito povej, vendar ne nahitro. Lp • unforgivenStar
Re: Odgovor
6.1.2009 19:52
bnika pravi:Hej!
Ja... Tudi jaz imam podoben primer, ki nevem kako fantu povedati, kaj čutim do njega, ker niti ne vem kako bo na to odreagiral... Ampak glede na to, da imasta vidva 4 leta razlike in se dobro poznata, mu lahko poveš, da si zaljubljena vanj, ker verjamem pa tudi to, da če boš dlje časa to skrivala v sebi, tem težje bo, ampak ne povej mu prehitro, ker bi bil potem za fanta šok, če si njemu tudi ti všeč je bolje, da mu poveš, ker potem bo zate zelo težek pritisk, verjemi, jaz tudi zelo trpim in mu še nisem povedala, ker pri nama je pa situacija res nekoliko drugačna. Jaz ti priporočam, da en dan zgrabi moč in mu odkrito povej, vendar ne nahitro. Lp Emm ja .. samo problem je ker nevem če sem mu ušeč na tak način. O_o Če bi vedla pol bi mu že povedala. (: • bnika
6.1.2009 19:59
unforgivenStar pravi:
bnika pravi:
Hej!
Ja... Tudi jaz imam podoben primer, ki nevem kako fantu povedati, kaj čutim do njega, ker niti ne vem kako bo na to odreagiral... Ampak glede na to, da imasta vidva 4 leta razlike in se dobro poznata, mu lahko poveš, da si zaljubljena vanj, ker verjamem pa tudi to, da če boš dlje časa to skrivala v sebi, tem težje bo, ampak ne povej mu prehitro, ker bi bil potem za fanta šok, če si njemu tudi ti všeč je bolje, da mu poveš, ker potem bo zate zelo težek pritisk, verjemi, jaz tudi zelo trpim in mu še nisem povedala, ker pri nama je pa situacija res nekoliko drugačna. Jaz ti priporočam, da en dan zgrabi moč in mu odkrito povej, vendar ne nahitro. Lp Emm ja .. samo problem je ker nevem če sem mu ušeč na tak način. O_o Če bi vedla pol bi mu že povedala. (: Potem se pa probaj pozanimati, všeč si mu že sigruno, ampak ne vem pa koliko močno... Drugače ti že težje svetujem, v glavnem probaj se pozanimati in boš sama vidla, kako pa kaj, tako bo najboljše. Lahko pa še nekaj časa počakaš in boš vidla, kaj se bo izcimlo iz vsega skupaj... Sicer jaz ti tudi že težko pomagam, ker sva si bolj na istem...Bolje, da mu enkrat poveš, kot pa da trpiš. • bnika
6.1.2009 20:11
bnika pravi:
unforgivenStar pravi:
bnika pravi:
Hej!
Ja... Tudi jaz imam podoben primer, ki nevem kako fantu povedati, kaj čutim do njega, ker niti ne vem kako bo na to odreagiral... Ampak glede na to, da imasta vidva 4 leta razlike in se dobro poznata, mu lahko poveš, da si zaljubljena vanj, ker verjamem pa tudi to, da če boš dlje časa to skrivala v sebi, tem težje bo, ampak ne povej mu prehitro, ker bi bil potem za fanta šok, če si njemu tudi ti všeč je bolje, da mu poveš, ker potem bo zate zelo težek pritisk, verjemi, jaz tudi zelo trpim in mu še nisem povedala, ker pri nama je pa situacija res nekoliko drugačna. Jaz ti priporočam, da en dan zgrabi moč in mu odkrito povej, vendar ne nahitro. Lp Emm ja .. samo problem je ker nevem če sem mu ušeč na tak način. O_o Če bi vedla pol bi mu že povedala. (: Potem se pa probaj pozanimati, všeč si mu že sigruno, ampak ne vem pa koliko močno... Drugače ti že težje svetujem, v glavnem probaj se pozanimati in boš sama vidla, kako pa kaj, tako bo najboljše. Lahko pa še nekaj časa počakaš in boš vidla, kaj se bo izcimlo iz vsega skupaj... Sicer jaz ti tudi že težko pomagam, ker sva si bolj na istem...Bolje, da mu enkrat poveš, kot pa da trpiš. Sam po eni strani je pa spet problem ne...Tako kot jaz...Odvsno kako bo tip sprejel, če mu poveš da si vanga, lahko da če boš pismo poslala, te bo ignoriral, tako kot zdaj my love mene al pa ga sploh ni dubu ne vem...Lahko da ti bo odpisal in sprejel, lahko pa tudi, da bo vse skup zavrnil ne...Kar bo pa tudi zelo neprijetno...Kako je dobra bolezen, če je bolezen ljubezen... • reider
• Od: 30.11.2008
• Kraj: lenart v slo goricah
jaz pa bi rekel tako
7.1.2009 19:07
zdravo.si gledala film v katerem je en igralec rekel:najemi lopova če hočeš ujeti lopova.torej to vprašanje najbolje da vprašaš kterega pubeca.
jaz bom tako rekel: če te bi hoto met za punco,bi ti to že povedo ali namigno na tak al drugačen način.skratka,če bi bla zanj idealn tip bi šel v akcijo ne pa reskiro da ga gdo prehiti.da te drug spelje prav pred njegovimi očmi.zanj si dobra kolegica,če pa boš pritisnla nanj z vprašanjem če bi hodla,bo pomojem tudi prijateljstvo zaškripalo.sram vaju bo ko se drugič srečata.težko da je taki boječek,da si tolikokrat znjim pa neupa nekaj namignt.da te s kolegom **** pa je dokaz,da mu je vseeno če greš znjim. ok čao folk. pa res škoda da na tem forumu nemreš slik nalagat.kaj te je 6kilo velka slika.mušji kakec mejbi.bay _________________ ne sodite ljudi na prvi pogled! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.