KOPALNE HLAČE...PLIS HELP!

Luciiika • Od: 5.4.2010 • Prispevkov: 113
KOPALNE HLAČE...PLIS HELP! 30.5.2010 9:39
no tku je...leta mi je na misu padlu d bi si nabaula kopalne hlače za polet za na morje...in kr nevem kje bi se jih dalu najt...bi vas prosila če se razpišete kje se jih najde pa kolk prbližno so...aja pa take do kolen ne tiste čist kratke...

HF**
myself • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 211
Re: KOPALNE HLAČE...PLIS HELP! 30.5.2010 9:51
heej.
emm maš jh u New yorkeru.al pa u vogelu al kko se napiše.
pa mejbi tut u Takkotu.
js mam sicer 3.. s tem d so kao ene moške..sam sm vidla d jih kr vlik punc nosi..
sam men so pč ušeč ,pa splos se ne vid d so moške. al pa u NKD-ju so tut..
nwm mau poglej pč..
Fake0riginaL • Od: 7.4.2009 • Prispevkov: 249
Re: KOPALNE HLAČE...PLIS HELP! 30.5.2010 10:08
js sm jih prejšn let u hervisu kupla. letos nevem če jih majo. sam so take kul. ena hlačnca je bela druga pa črna ^^
afna • Od: 29.5.2010 • Prispevkov: 115
Re: KOPALNE HLAČE...PLIS HELP! 30.5.2010 11:06
js sm jih tut lani u hervisu pa majo fuul hude ... pa u nami gor u zgornih štukih pa u new yorkrju jih majo tut ....
Luciiika • Od: 5.4.2010 • Prispevkov: 113
Re: KOPALNE HLAČE...PLIS HELP! 30.5.2010 12:08
fuuul hvala...a mislte d u trstu majo kej?
afna • Od: 29.5.2010 • Prispevkov: 115
Re: KOPALNE HLAČE...PLIS HELP! 30.5.2010 12:10
ja skor zihr majo sej tam so take fajn trgovine mislm js sm bla zaaanč enkt v uni s spodnim perilom eerm ne spomnm se zdj kako se ji reče take bež p rdeče urečke majo xDD.. pa tm sej ne vem če to pod trst spada sam un porto di roko (ne vem kko se napiše) k je ena taka reč fuul velika k maš štecune u 3 štukih majo tut fuuuuuul hude rečiiii Very HappyVery Happy
scar tissue • Od: 9.10.2008 • Prispevkov: 184
Re: KOPALNE HLAČE...PLIS HELP! 30.5.2010 13:55
New Yorker . mam 2je iz tm pa ene iz H&M Smile
pejt na moški oddelk . sej ubistvu se sploh ne dojame . pa uzemi S Smile
FreakeeGirl • Od: 2.6.2009 • Prispevkov: 11
Re: KOPALNE HLAČE...PLIS HELP! 31.5.2010 15:08
jst mam 3...pa use iz New Yorkerja....ene so take modre pa majo rožice, ene so roza pa majo isto rožice gor...sam to take rožice k jih majo tipi....havajke.....ene majo pa lobanjice gor... Very Happy
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: KOPALNE HLAČE...PLIS HELP! 31.5.2010 18:35
Če večino kopujete tudi moške kopalne hlače mi lahko svetujete kakšne pa si naj jaz kupim (kakšne so v modi xD ). Plz dajte mi linke xD Pa problem je da mi včasi vstane (predvsem toplice in morje) pa ni met takrat prijetno tiste oprijete kopalke ampak kopalne hlače pa če katera ve za kakšen poseben model kjer se to ne bi vidlo xD (drugače pa mi plz če ni odveč linkite kakšne navadne kopalne hlace). =p
FreakeeGirl • Od: 2.6.2009 • Prispevkov: 11
Re: KOPALNE HLAČE...PLIS HELP! 31.5.2010 21:07
Luccas tlele sm ene par linkov najdla....drgač pa da bi kšn special mudel biu pa ne bi vedla.....bom svojga tipa uprašala...je bl izobražn v tem kt jst.... Very Happy

[link]

[link]

pa upam da boš najdu kej zase.... Very Happy
fanpire12 • Od: 18.4.2010 • Prispevkov: 7
Re: KOPALNE HLAČE...PLIS HELP! 4.6.2010 16:33
Pa js sm si jih nabavla v Nemčiji sam sm jih vidla tle:SPORT 2000, H&M, NEW YORKER

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.