pirsing...prosm poglej pa odgovor če kej veš..

Luciiika • Od: 5.4.2010 • Prispevkov: 113
pirsing...prosm poglej pa odgovor če kej veš.. 29.5.2010 20:45
ooj!
ja tku je...jst bi ful rada mela pirsing tku nad ustnco...pač tku no na desnistrani nad ustnco... [link] (na tak način)men je tu ful ušeč...pa me pač zanima če ma kdo tak pirsing pa kolk je bolel pa kok ti to nardijo...pa še kolk stane...(možno da je že kkšna tema že odprta...se mi ni dalu iskat...)

HF** luu^^
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: pirsing...prosm poglej pa odgovor če kej veš.. 29.5.2010 22:56
brez veze Wink
Luciiika • Od: 5.4.2010 • Prispevkov: 113
Re: pirsing...prosm poglej pa odgovor če kej veš.. 29.5.2010 23:11
ucauca pravi:
brez veze Wink

ja dej ne komentiri če te ne zanima oz. če ti je bv...
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: pirsing...prosm poglej pa odgovor če kej veš.. 29.5.2010 23:24
Luciiika pravi:
ucauca pravi:
brez veze Wink

ja dej ne komentiri če te ne zanima oz. če ti je bv...

brez veze
urshaxx • Od: 30.5.2010 • Prispevkov: 1
Re: pirsing...prosm poglej pa odgovor če kej veš.. 30.5.2010 14:56
Luciiika pravi:
ooj!
ja tku je...jst bi ful rada mela pirsing tku nad ustnco...pač tku no na desnistrani nad ustnco... [link] (na tak način)men je tu ful ušeč...pa me pač zanima če ma kdo tak pirsing pa kolk je bolel pa kok ti to nardijo...pa še kolk stane...(možno da je že kkšna tema že odprta...se mi ni dalu iskat...)

HF** luu^^

Moja frendica si ga je dala 1 tedn nazaj...baje jo je ful bolel k ji je preluknau Wink ampak zdej je kul nima problemov s tem pirsom pa ful lepo zgleda...dala je 36€ nardila je pa pr Damjanu u kranju Smile splača se potrpet tistih par sekund bolečine.
hf.
simsdekle • Od: 30.5.2010 • Prispevkov: 8
Re: pirsing...prosm poglej pa odgovor če kej veš.. 30.5.2010 15:42
Ne probi mer pirsinga u bližini ust!!Vrjeem mi brezbeze boš mela lukno+lepo brzaotino k se bo cell.Isto si je dala nares moia prjatlca inn ji je uničl dlesni.na drugi strani more neki držat ta uhan in to drgne ub dlesn kar pumen d se dlesn udmakne in se lahka posloviš od zobkou.Js ti to odsvetujm č hočš met use zobe pa zdravo dlesn
upam d se boš prouu udlučila
spacesheep • Od: 27.3.2009 • Prispevkov: 135
Re: pirsing...prosm poglej pa odgovor če kej veš.. 30.5.2010 17:35
em js sm si ga u ustnci sama nrdila in me ni nč bolel, sam ja,lukna se ful pozna pa ful ti tm po dlesni drsa...sam js če si ga dam vn je tak filing ko d bi mi usi zobje mankal..pač se navadš d ti neki drsa (:
Re: pirsing...prosm poglej pa odgovor če kej veš.. 31.5.2010 10:03
js ga mam na bradi pa nč ne ovira tko d bi kej drsu p to..u Exitu u lublani je lukna 25eurou. drgač pa zdj že tut dost folka to dela eni celo sami.sam medicinsko iglo rabš pa razkužilo pa nekoga k zna to delat. in ni panike.
LZyMN • Od: 29.11.2009 • Prispevkov: 130
Re: pirsing...prosm poglej pa odgovor če kej veš.. 31.5.2010 10:33
anchycka pravi:
js ga mam na bradi pa nč ne ovira tko d bi kej drsu p to..u Exitu u lublani je lukna 25eurou. drgač pa zdj že tut dost folka to dela eni celo sami.sam medicinsko iglo rabš pa razkužilo pa nekoga k zna to delat. in ni panike.

al pa si preprosto kups na netu cel piercing kit za male pare pa dobis tud manual zravn Smile
kikiii • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 13
Re: pirsing...prosm poglej pa odgovor če kej veš.. 31.5.2010 18:28
drgač zobe ti zdrajsa sam če maš iz kovine..kupi si pirs iz bioplastike in stvar je rešena Smile
vatrena19 • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 68
Re: pirsing...prosm poglej pa odgovor če kej veš.. 1.6.2010 12:52
jest ga mam na desni strani na zgornji ustnici, delala sem ga v lj u kultu, dala sm 40 evrov , pa nc me ni bolel, niti se mi ni nc zagnojil, je pa res da sm na zacetku tesko jedla ker se mi je skos zatiku za zobe sam se navads scasoma pa tut pol k si das mansi pirs not je use velik leps:D
vatrena19 • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 68
Re: pirsing...prosm poglej pa odgovor če kej veš.. 1.6.2010 12:54
kikiii pravi:
drgač zobe ti zdrajsa sam če maš iz kovine..kupi si pirs iz bioplastike in stvar je rešena Smile

v ustnco ne dajejo kovinskih pirsov btw.
spacesheep • Od: 27.3.2009 • Prispevkov: 135
Re: pirsing...prosm poglej pa odgovor če kej veš.. 2.6.2010 12:54
vatrena19 pravi:
kikiii pravi:

ja ful jih ne dajejo?
Re: pirsing...prosm poglej pa odgovor če kej veš.. 2.6.2010 13:37
vatrena19 pravi:
kikiii pravi:

Jih ja. Smile Če izraziš tako željo. Jst mam od Titana palčko doma kr sm si od bioplasta skor pregriznu in mi je pol dala od titana. sam sej zdej mam ringo =)
bananaXD • Od: 4.6.2009 • Prispevkov: 6
Re: pirsing...prosm poglej pa odgovor če kej veš.. 3.6.2010 9:40
heeejj:D
jst ga mam na desni strani nad zgornjo ustnco.. mam ga že dva tedna prbližnu..
ja tku jeee. jst sm šla u lublano u culta ga nardit blo je 40 eurou..;D
meeen je ful ušeeč zdj k ga mam.. kdaj pa kdaj se mi zatakne k mam še sougo palčko.. sm seej grem skrajšat k moram it.. pa mam medicinskjega s srebrno bunkico pa palčka je prozorna se sploh newid..;D
drgač pa 10 sekund na začetku k mi ga je z iglo nardila lukno me je bolelu..sam hitr mine in se splača potrpeet če hočš met.
lep pozdrav.. tjaša.-;D
KaixX • Od: 3.6.2010 • Prispevkov: 135
.... 3.6.2010 19:59
eJ. maU boLi.
aPmK se spLača poTrpeT če Ti Je fuuL ušeeč.
Larx Cannibal • Od: 28.10.2009 • Prispevkov: 25 • Kraj: Ljubljana^^
Re: pirsing...prosm poglej pa odgovor če kej veš.. 23.6.2010 18:06
anchycka pravi:

js bi si ga dala še enkrat narest...te igle se kupjo u lekarni ne??^^
aja pa če veš kje se dobi take prozorne barve pirs ker nočm da bi tastari pogruntal x')
Tassa22 • Od: 4.4.2010 • Prispevkov: 63
Re: pirsing...prosm poglej pa odgovor če kej veš.. 24.6.2010 16:23
jaz ga mam nad ustnico na desni strani Very Happy
približno 9 mescou že...
jaz mam še dlesni cele... nič da bi mi od palčke kaj poškodovalo... ker če maš spodaj je večja možnost da se ti poškoduje ker zgoraj si glih ne morš tak grizt...
mene je čist tak rahlo zapeklo ko mi je z iglo pičla... je pa me pol kake 3- 4 dni zabolelo če sn se ful nasmejala al pa ko sn jedla včasih...

meni ni žau da sn si dala... Razz tak da če ti je všeč... ti priporočam Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.