Tom&Jerry prosim pomagite mi:D
• Bunny
• Od: 21.10.2008
Tom&Jerry prosim pomagite mi:D
29.12.2008 13:46
ja no zdei pa mam js en problemček....
pr retoriki sm dobla nalogco,da nardim debato če tom&jerry spodbujata nasilje. pa morm meet trdne argumente zakai ja in zakai ne.... pa na netu nikjer na piše nič o tem. prosim če ve kdo kak naj jas to naredim mi nej pomaga prosim:D upam da razumete kaj hočem:D čau • cebelca14
• Od: 13.12.2008
Re: Tom&Jerry prosim pomagite mi:D
29.12.2008 23:15
hmmm. težko je po moje ne vzbujata nasilja.. k itak še uni tamali po moje zakapirajo da je smešn.. mislim sj ni nikol krvi pa nikol se ne poškodoujeta ono ful tk da enivej, ne spodbujata:ker so njune poškodbe narete tko da se vidi da ne boli in tut skor nikol se jima ne posreči lih tist kar načrtujeta _________________ Music begins with do, re, mi, words begins with a, b, c, but love begins with you and me! <3 • aly
• Od: 7.12.2008
31.12.2008 15:16
lei dejansko ga, zaradi tega kwa pa tm 3 letn tmau ve če bo koga s kladivom udaru po glav da mu bo sam taka buška velka hitr zrasla al pa če bo nevem koga z enim loncem udaru kr ql al kwa.. js pravm da spodbujata nasilje oz. tmalim neb smel to kazat ker pol se do enga 3ga razreda devetleke tm tepejo z marsičem.. [just mine opinion]
• xOrginaLxGirLx
• Od: 28.12.2008
1.1.2009 0:26
hmm jas se strinjam z aly...sm tk...po en strani se mi p ne zdi nasilo..
• SanyŁiŁ
• Od: 17.10.2008
23.1.2009 21:11
vem da sm strašno pozna za to sam tko povem: tom in jerry zih ne zbujata nasilja. pa nej pogleda kdo zej te ninja želve in te finte, pa kot da zej tel otroc niso čist nori?? tom in jerry sta mačka pa miš:u naravi je to čist normaln da maček lovi miš ... sam pr tom in jerryju je pa to narjen na mal bol smešn način ... te risanke so gledal že naši starši ...
TOM IN JERRY NISTA NASILNA • monja
• Od: 10.11.2008
23.1.2009 21:46
ne. gledala sem ju, gledam ju in ju bom. veliko otrok jih gleda. že majhni otroci se zavedajo da takšne mačke in miši ne obstajajo. to so gledali babice in dedki, mame in očetje. ni nasilja! to je smešno!
• Fish
• Od: 28.10.2008
23.1.2009 23:26
Definitivno ne podpira. Poglej npr, koliko otrok, ki so zdaj odrasli/mladostniki je gledalo risanko, pa nimajo zaradi tega težave z naslijem.
• DeViLgIrL
• Od: 27.10.2008
24.1.2009 1:35
ja jst se tut strinjam: NE PODPIRA NASILJA!!
mislm v prvi fazi 100% ni narjena zto da bi podpirala nasilje pol pa še sploh (tok kt so že ostali rekli) ne kaže neki hudih poškodb,hodprtih ran, itd. to risanko je gledalo že na miljone ljudi,pa zto še niso nasilni,... če ste ugotovil, se tom&jerry sploh ne pojaulata tok na tv,..vedn več je pa risank kjer se odvaja samo nasilje...sam poglejte si na tist program z risankami " CN " al karkol že je...sam še neki roboti k se med sabo uničujejo, pa mladoletniki kok mečejo bombe okol da premagajo sovražnika, pa use je prou prkazano,nasilja ni da ni konec...čez take risanke se noben ne prtožuje... mislm..zakaj bi pa tom&jerry pol kle podpirala nasilje?sej je itq use prkazano humoristično..mali otroci-vsaj večina, pa že znajo prepoznat, da stvar ni taka na risanki kt je v resnic (npr.:mnda ve da mačka pa miš ne hodta po 2 nogah tut v resnic) drgač pa tut...redki so na svetu tisti k niso oz. ne gledajo te risanke nebi sicer rekla da je naslednje 100% sam mislm da tut tisti k praujo da je nasilna ta risanka, so gledali to risanko al pa jo še vedn...pa so zato nasilni? takšno je sam moje razmišljanje... • SanyŁiŁ
25.1.2009 15:03
Fish pravi:Definitivno ne podpira. Poglej npr, koliko otrok, ki so zdaj odrasli/mladostniki je gledalo risanko, pa nimajo zaradi tega težave z naslijem.
lepo prosim! zdej ko ma pa en 17 let pa je mal bol nasiln, je pa zato ker je gledal tom in jerrya?!? pa sj je tut filmou dost z nasiljem, pa če ma težave u družini? ... • SanyŁiŁ
25.1.2009 15:04
SanyŁiŁ pravi:
Fish pravi:
Definitivno ne podpira. Poglej npr, koliko otrok, ki so zdaj odrasli/mladostniki je gledalo risanko, pa nimajo zaradi tega težave z naslijem.
lepo prosim! zdej ko ma pa en 17 let pa je mal bol nasiln, je pa zato ker je gledal tom in jerrya?!? pa sj je tut filmou dost z nasiljem, pa če ma težave u družini? ... ej oprosti! sm zgrešila ... res |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.