zakaj se v mene zaljubijo samo mlajši fantje??
• xOrginaLxGirLx
• Od: 28.12.2008
zakaj se v mene zaljubijo samo mlajši fantje??
28.12.2008 14:54
No res bedno d sprašujm...sam me zanima...
kak to d se v mene zalubijo samo mlajši fantje??? no se mogoč se tut starejši...ampak samo za mlajše opazim...men se to ful čudn zdi ka bom te jas z mlajšim rada bi da b se v mene kaki starejši...ka nai naredim d bi se bol starejši...ka se jim zdi preveč otročja L.P P:S:upam da se vam ne zdim čudaška kr to sprašujem... Xorđinaal meeX[/list] • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
Re: zakaj se v mene zaljubijo samo mlajši fantje??
28.12.2008 16:07
ja kok si pa ti sploh stara?_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • JUSTkid
• Od: 27.10.2008
2.1.2009 20:53
sej to ne mš vedt če vate ni nobedn starejši..
mogoče pa to skriva. itak pa kaj se tk sekirate usi.. k pride tapravi bo use ured.. • aly
• Od: 7.12.2008
2.1.2009 20:55
Lei nima veze al je mlajši al je starešji. kšni mlajši so loh totalno froci kšni so pa zlo uredu za pogovarjat se in tud nasplošno v zvezi. kšni starejši enako vela kt za mlajše. Tud js večinoma na mlajše palim • anjja
• Od: 11.1.2009
11.1.2009 0:47
poglej po moje je to čist lahko vprašanje.. mlajši so še bol otročji.,( nezreli ) zato vse povejo.. mlajši.. male ljubezni.. starejši pa raje osvajajo saj se nočejo osramotiti z zavrnitvijo punce • d3vi1
• Od: 7.10.2008
• Kraj: okolica mb
11.1.2009 7:49
to je taq zgrešeno,lahko je en ded mlajši pa se obnaša bol zrelo,odgovorno ko starejši,lahko je obratno,čisto od človeka odvisno,zato neki stereotipi ne velajo,moreš spoznat osebo da weš,leta so samo relativna,nekatere pač to moti ja,je fse super,ko pa se zwe glede let pa je tisoč in en razlog proti drugače pa i like younger and older girls |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.