Puncee heelp..**1 | 2 | >>• ImTheOne
• Od: 3.4.2010
Puncee heelp..**
23.5.2010 17:06
Heii....jst mam pa en problleem na kergaa vrjetno lahkoo odgovorijoo sam puncee..hh
No jst mam pač letos valeto in bom vrjetn glih takrt dubillaa menstroo...in me zanimaa kaii neii nardim..a neii si kšne podhlače kupm k se full bojim da mi bo šlo keii čez al pa keii tazgaa....pač ne nosm tamponov in zato mi mje full bed...če je keraa mela enaak probleem a mi lahkaa pliss pomaga...** • Zajklica
• Od: 10.4.2010
Re: Puncee heelp..**
23.5.2010 17:40
Jst glede tega nimam problemov, kr uporablam tampone.. Tamponi so res najbolš.. Nwem pa zkaj jh ti ne uporablaš.??
• ImTheOne
23.5.2010 19:18
Zajklica pravi:Jst glede tega nimam problemov, kr uporablam tampone.. Tamponi so res najbolš.. Nwem pa zkaj jh ti ne uporablaš.??
Ma nvm...seii sm jih probalaa pa mi nekii nisoo tok ušeeč...ma nvm..hh Seii jst bi jih rada sam k enostavnoo ne morm..joj :// • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
23.5.2010 19:23
pa ja glej, tampon si daj noter pa neboš rabla skrbet za nič.. brezveze ko pa da se tam z nekim vložkom matraš.._________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Abby
• Od: 21.5.2010
24.5.2010 13:09
Ja ma res -.- Tamponi so zakon, sam se je treba navadit. Mene so tut nejprej ful motli, sam zdej nmorm brez njih več-
• to.sem.jaz
• Od: 21.5.2010
24.5.2010 14:27
ja se strinjam tud tampon je ena rešitev. lahko si pa kupš tiste tabletke, da si prestavš menstro..._________________ live for the moment. • ucauca
• Od: 16.9.2009
25.5.2010 21:07
opa opa....punca zna matematko....zračunala je kdaj menstro dubi • Coreliee
• Od: 24.10.2009
26.5.2010 18:27
Ja lej, dej si za une 4 ure al kok časa že traja valeta pač tampon. Prodajajo tut take bl mejhne, mau poglej. Sej ni tok zoprn. Po pou ure že pozabš da ga sploh maš....
Se usaj nauš živcerala celo valeto, no. Sej pol za aftrja si daš pa lohka vložk ane • DzoNiii
• Od: 28.2.2010
26.5.2010 18:48
Nism punca, ampak ma sošolka isti problem.
Tut ona noče tampona, predlagu sm pa ji kontracepcijske tabletke.. Nuem točn kko to deluje, ampak mau zavira menstro. • myself
27.5.2010 15:52
heej.
no zdele k se u tem menite. bi vas rada neki uprašala glede tega.-menstruacija no pač.. a res ko jo pač dobiš nehaš rastit??? kr me res ful zanima.. kr eni govorijo da nehaš eni pa ne.. a mi lohka kera od vas punc .. to plis powe.. k če jo mate že zlo doug se pol vid če zrasteš kej.. js sem jo dubila pred 4 mesci tko neki.. nwm točn. pliss odgovorte mi • ImTheOne
27.5.2010 18:32
lolikaa pravi:heej.
no zdele k se u tem menite. bi vas rada neki uprašala glede tega.-menstruacija no pač.. a res ko jo pač dobiš nehaš rastit??? kr me res ful zanima.. kr eni govorijo da nehaš eni pa ne.. a mi lohka kera od vas punc .. to plis powe.. k če jo mate že zlo doug se pol vid če zrasteš kej.. js sem jo dubila pred 4 mesci tko neki.. nwm točn. pliss odgovorte mi Ah ne...itaaq da še napreej rasteeš..hh Joj od kjee vm tahe čudnee idejee..?? hahaa • cicy
• Od: 25.10.2008
27.5.2010 18:32
lolikaa pravi:heej.
no zdele k se u tem menite. bi vas rada neki uprašala glede tega.-menstruacija no pač.. a res ko jo pač dobiš nehaš rastit??? kr me res ful zanima.. kr eni govorijo da nehaš eni pa ne.. a mi lohka kera od vas punc .. to plis powe.. k če jo mate že zlo doug se pol vid če zrasteš kej.. js sem jo dubila pred 4 mesci tko neki.. nwm točn. pliss odgovorte mi em...tole pa nebo držalo, js sm dobla mestro pri 12 in od tkrat sm kr dost zrasla...tk da te nerabi bit strah, je pa mogoče da se pa ravno neboš več "pretegnila" za pau metra • myself
28.5.2010 13:23
ImTheOne pravi:
lolikaa pravi:
heej.
no zdele k se u tem menite. bi vas rada neki uprašala glede tega.-menstruacija no pač.. a res ko jo pač dobiš nehaš rastit??? kr me res ful zanima.. kr eni govorijo da nehaš eni pa ne.. a mi lohka kera od vas punc .. to plis powe.. k če jo mate že zlo doug se pol vid če zrasteš kej.. js sem jo dubila pred 4 mesci tko neki.. nwm točn. pliss odgovorte mi Ah ne...itaaq da še napreej rasteeš..hh Joj od kjee vm tahe čudnee idejee..?? hahaa aa.. ne sej to ni moja ideja. to mi je zdravnica rekla.. k sm že tok vllika d pač ko kao dobiš menzo.. d nehaš rastt. hwala useen** • Coreliee
• Od: 24.10.2009
28.5.2010 13:35
Em, ubistvu je neki resnice na tem. Menstro pač dobiš ko pridš u pubrteto in rast se pol počas upočasnjuje. Kar pa ne pomen da boš zdej taka ostala, ampak pač boš mal še zrastla pol boš pa počas začenjala se pribč prbližvt končni velikosti. Večina neha rast pr ene 17-18... Eni prej, eni kasnej. Tkoda ne skrb, maš še cajt.
• princessme
• Od: 27.1.2010
28.5.2010 15:18
ucauca pravi:opa opa....punca zna matematko....zračunala je kdaj menstro dubi
budalooo....sej ti ne bi znau • princessme
• Od: 27.1.2010
28.5.2010 15:20
cicy pravi:
lolikaa pravi:
heej.
no zdele k se u tem menite. bi vas rada neki uprašala glede tega.-menstruacija no pač.. a res ko jo pač dobiš nehaš rastit??? kr me res ful zanima.. kr eni govorijo da nehaš eni pa ne.. a mi lohka kera od vas punc .. to plis powe.. k če jo mate že zlo doug se pol vid če zrasteš kej.. js sem jo dubila pred 4 mesci tko neki.. nwm točn. pliss odgovorte mi em...tole pa nebo držalo, js sm dobla mestro pri 12 in od tkrat sm kr dost zrasla...tk da te nerabi bit strah, je pa mogoče da se pa ravno neboš več "pretegnila" za pau metra hahaha....js tut nism lih mala • cicy
• Od: 25.10.2008
28.5.2010 20:45
hehe no verjetno neboš več nekaj zelo veliko zrasla razn če mate v genih nad 2metra...• bobrouka
• Od: 28.5.2010
28.5.2010 21:12
ImTheOne pravi:Heii....jst mam pa en problleem na kergaa vrjetno lahkoo odgovorijoo sam puncee..hh
No jst mam pač letos valeto in bom vrjetn glih takrt dubillaa menstroo...in me zanimaa kaii neii nardim..a neii si kšne podhlače kupm k se full bojim da mi bo šlo keii čez al pa keii tazgaa....pač ne nosm tamponov in zato mi mje full bed...če je keraa mela enaak probleem a mi lahkaa pliss pomaga...** hei ei res začni upurablat tampone jst jih že od druge menstre in je res najbolš drgač jst amm sušoilko k je športnica in se na menstroi nemore zguvarjat in ma zemri na treningih k dela svega i svašta ma zemri gate pa uložek gor pol pa boksrce d fajn trdo drži d se še premika ne nč • myself
29.5.2010 10:31
princessme pravi:
cicy pravi:
lolikaa pravi:
heej.
no zdele k se u tem menite. bi vas rada neki uprašala glede tega.-menstruacija no pač.. a res ko jo pač dobiš nehaš rastit??? kr me res ful zanima.. kr eni govorijo da nehaš eni pa ne.. a mi lohka kera od vas punc .. to plis powe.. k če jo mate že zlo doug se pol vid če zrasteš kej.. js sem jo dubila pred 4 mesci tko neki.. nwm točn. pliss odgovorte mi em...tole pa nebo držalo, js sm dobla mestro pri 12 in od tkrat sm kr dost zrasla...tk da te nerabi bit strah, je pa mogoče da se pa ravno neboš več "pretegnila" za pau metra hahaha....js tut nism lih mala aha ok. hwala!!!* ja u bistvu me skrbi zarad moje višine.. sj če bi bla dost majnša se neb ubadala s tem. ahah • bobrouka
29.5.2010 10:45
lolikaa pravi:
princessme pravi:
cicy pravi:
lolikaa pravi:
heej.
no zdele k se u tem menite. bi vas rada neki uprašala glede tega.-menstruacija no pač.. a res ko jo pač dobiš nehaš rastit??? kr me res ful zanima.. kr eni govorijo da nehaš eni pa ne.. a mi lohka kera od vas punc .. to plis powe.. k če jo mate že zlo doug se pol vid če zrasteš kej.. js sem jo dubila pred 4 mesci tko neki.. nwm točn. pliss odgovorte mi em...tole pa nebo držalo, js sm dobla mestro pri 12 in od tkrat sm kr dost zrasla...tk da te nerabi bit strah, je pa mogoče da se pa ravno neboš več "pretegnila" za pau metra hahaha....js tut nism lih mala aha ok. hwala!!!* ja u bistvu me skrbi zarad moje višine.. sj če bi bla dost majnša se neb ubadala s tem. ahah punca se razvija do 16-17 ga leta v povprečnosti je pa res da uni k so bol mlečne k s epočasnej razvijajo se bojo dalj časa kot pa tiste ki so že pr 15 zelo zrele. menstruacija je samo mesečna krvavitev ki nastane zaradi luščenja materične stene ker se jajčece ni oplodilo. to nima veze z rastjo in razvojem • KaixX
• Od: 3.6.2010
.
5.6.2010 12:14
eJ.Že zdeJ začni uporabLaT TamPon D se navadž.
poL pa itQ ni več bLemaa. meYbi sm zdeJ že prepoznaa:D • sky
• Od: 13.6.2009
23.6.2010 16:16
jas tui rabim pomoč prosim če mi lah keri pomaga!
f nedeljo idem na morje in sn si zračunala.pač men. bom mela komaj tčetrtič kar pomeni da je nisn mela med 1.in 2. menst. petnajst dni. potle med drugo in treto tak 19 dni sdaj pa bo nastopla 4.in sn si nekak zračunala da mi pride rafno ko bom na morji..in jas bi se fule rada kopala ko gremo samo za 1teden in nea vem ka naredit vem da obstajajo one kontracepcijske tabletke samo to jih nea morem drugače dobit ko da rečem mami.to pa vem da bo rekla da se pač nea bom kopala. ali pa da bom mela tampon samo tak je ko tamponof nisn še niti 1x uporabla ko nisn niti nea vem čutla potrebe po njih nekak sn se navadla na vložke. samo res rabim pomoč kak naj mami povem da bi se res rada kopala. ko bo to edini teden ko bom letos še na morji.in bi bilo res škoda če se nea bi kopala ne..tak da prosim vas lepo.ka naj naredim.. hvala vam • bobrouka
23.6.2010 16:24
sky pravi:jas tui rabim pomoč prosim če mi lah keri pomaga!
f nedeljo idem na morje in sn si zračunala.pač men. bom mela komaj tčetrtič kar pomeni da je nisn mela med 1.in 2. menst. petnajst dni. potle med drugo in treto tak 19 dni sdaj pa bo nastopla 4.in sn si nekak zračunala da mi pride rafno ko bom na morji..in jas bi se fule rada kopala ko gremo samo za 1teden in nea vem ka naredit vem da obstajajo one kontracepcijske tabletke samo to jih nea morem drugače dobit ko da rečem mami.to pa vem da bo rekla da se pač nea bom kopala. ali pa da bom mela tampon samo tak je ko tamponof nisn še niti 1x uporabla ko nisn niti nea vem čutla potrebe po njih nekak sn se navadla na vložke. samo res rabim pomoč kak naj mami povem da bi se res rada kopala. ko bo to edini teden ko bom letos še na morji.in bi bilo res škoda če se nea bi kopala ne..tak da prosim vas lepo.ka naj naredim.. hvala vam ne preustane ti druzga k tampon ane sej u prve te bo bolel pa u druge pol se pa navadš in boš vidla da so ful dobri. maš pa še to šanso pač da greš notr u morje in k pridš vn prublečš kupalke pa tk kr notr v vodi ti kri nebo tekla kr voda zaustavla kri oz jo tok hitr spera da je sploh ni • sky
• Od: 13.6.2009
23.6.2010 19:07
bobrouka pravi:
sky pravi:
f nedeljo idem na morje in sn si zračunala.pač men. bom mela komaj tčetrtič kar pomeni da je nisn mela med 1.in 2. menst. petnajst dni. potle med drugo in treto tak 19 dni sdaj pa bo nastopla 4.in sn si nekak zračunala da mi pride rafno ko bom na morji..in jas bi se fule rada kopala ko gremo samo za 1teden in nea vem ka naredit vem da obstajajo one kontracepcijske tabletke samo to jih nea morem drugače dobit ko da rečem mami.to pa vem da bo rekla da se pač nea bom kopala. ali pa da bom mela tampon samo tak je ko tamponof nisn še niti 1x uporabla ko nisn niti nea vem čutla potrebe po njih nekak sn se navadla na vložke. samo res rabim pomoč kak naj mami povem da bi se res rada kopala. ko bo to edini teden ko bom letos še na morji.in bi bilo res škoda če se nea bi kopala ne..tak da prosim vas lepo.ka naj naredim.. hvala vam ne preustane ti druzga k tampon ane sej u prve te bo bolel pa u druge pol se pa navadš in boš vidla da so ful dobri. maš pa še to šanso pač da greš notr u morje in k pridš vn prublečš kupalke pa tk kr notr v vodi ti kri nebo tekla kr voda zaustavla kri oz jo tok hitr spera da je sploh ni hvala.to se pravi da se lahk tui brez tampona in brez česarkoli kopam pa pole k pridem iz vode preoblečem kopalke pa pač sam tampon vložek al neka takega? hvala • bobrouka
23.6.2010 21:14
sky pravi:
bobrouka pravi:
sky pravi:
f nedeljo idem na morje in sn si zračunala.pač men. bom mela komaj tčetrtič kar pomeni da je nisn mela med 1.in 2. menst. petnajst dni. potle med drugo in treto tak 19 dni sdaj pa bo nastopla 4.in sn si nekak zračunala da mi pride rafno ko bom na morji..in jas bi se fule rada kopala ko gremo samo za 1teden in nea vem ka naredit vem da obstajajo one kontracepcijske tabletke samo to jih nea morem drugače dobit ko da rečem mami.to pa vem da bo rekla da se pač nea bom kopala. ali pa da bom mela tampon samo tak je ko tamponof nisn še niti 1x uporabla ko nisn niti nea vem čutla potrebe po njih nekak sn se navadla na vložke. samo res rabim pomoč kak naj mami povem da bi se res rada kopala. ko bo to edini teden ko bom letos še na morji.in bi bilo res škoda če se nea bi kopala ne..tak da prosim vas lepo.ka naj naredim.. hvala vam ne preustane ti druzga k tampon ane sej u prve te bo bolel pa u druge pol se pa navadš in boš vidla da so ful dobri. maš pa še to šanso pač da greš notr u morje in k pridš vn prublečš kupalke pa tk kr notr v vodi ti kri nebo tekla kr voda zaustavla kri oz jo tok hitr spera da je sploh ni hvala.to se pravi da se lahk tui brez tampona in brez česarkoli kopam pa pole k pridem iz vode preoblečem kopalke pa pač sam tampon vložek al neka takega? hvala ja ubistvu zto se probleč da si finke ne rpehladiš pa k boš zuni na sončku al se pejt u gate problečt ane pa daš uložek gor al pa mej sam suhe kupalke(da si je ne prehladiš kr tkt je bol občutliva) pa eno brisačo ukol tok da č kej krvi pride |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.