Love problem (msn) :( </3• Mistalee
• Od: 13.3.2009
Love problem (msn) :( </3
19.5.2010 19:42
Heej Kaj vi mislite? Da če bi mu res bla všeč bi me kliknu? Pa a je nadležn da ga zmer js kliknem? Prosm pomagite :/// • CRYstalBABE
• Od: 15.5.2010
Re: Love problem (msn) :( </3
19.5.2010 20:29
glej.
možnost 1: taki fantje majo ponavad ful punc na msnju in tko se menijo s ful puncami naenkrat in nimajo cajta da bi skapiral da si ti gor takega morš ignorirat ( ne rečem da je on tak možnost 2: če si napisala da je shy te mogoče noče kliknat k si ne upa al pa tut on noče bit nadležn, ne upa priznat čustev Svetujem ti pa da mu napišeš da bi se še kdaj dobila u živo • Boris
• Od: 17.4.2010
19.5.2010 20:34
ja, newem, morde je nekolko nadležno če ga ti nonstop klikaš, morde pa ni aia, pa ko ga klikneš, praš če kei motš =). jst to zmerei kadr mojo kliknem pa nč ne motm xD. useen, mau pouprašaš p lahko če kei motš k tko pogosto klikaš pa zakai te on ne klikne kdai užiuei =). • Coreliee
• Od: 24.10.2009
19.5.2010 21:35
Ene komp pač avtomatsko upiše in niti ne pogledajo kdo je gor Moja bestica me skor nikol ne klikne, ker ne opaz da sm gor naprimr. Če me lihk opaz me klikne no. Pa nevem. Fantje so pa pač mal čoravi • Pačupa
• Od: 7.5.2010
19.5.2010 22:12
eno stvar opažam pri frendih na MSN-ju da se prijavi pol pa samo minimizirajo in sploh ne gledajo kdo je gor ipd. pa kaj je to takega če ga ti klikneš res človek če se misliš obremenjevati za take male stvari te nevem no -.- res ej, saj nismo v nekih žajfnicah... Ljubezen je za to da si sproščen in da se zabavaš ne pa da se orbemenjuješ kdo bo koga na MSN-ju prvi klikno -.-
• micek
• Od: 13.6.2010
13.6.2010 9:04
Če si mu všeč je prva stvar, ki jo bo pogledou, če si ti gor. Zdej verjetno se te ne upa kliknit, oz. razmišlja al bi te al ne... Mogoče ne najde pravih besed za začetek pogovora.. Ti ga sam ene parkrat kliken in če bo zainteresiran potem verjetno obožuje da si ga kliknila. Na koncu mu lahko rečeš, da naj te še kej klikne |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.