za fante• Mushiexoxo
• Od: 26.9.2009
za fante
6.8.2010 21:45
Mam en problem. Je pač en fant s katermu se fuul menva... Pa mi je reku da mam možnosti pr njemu... In pol čez 2 dni mi je reku da mu niti nisem tok ušeč...Zdej je pa spet reku da sem mu ušeč? Kua zdej to pomen?? Jst sem čist zmedena....
• Boris
• Od: 17.4.2010
Re: za fante
6.8.2010 22:17
no, mogoče si mu, mogoče mu nisi, ampak kokr se tkole zmišluje usake par dni nekej še sam ne ve ka bi rad upraaš noo, ka se bojiš • ucauca
• Od: 16.9.2009
7.8.2010 12:27
ja boris je čis prou puvedu • Boris
7.8.2010 12:42
stvar je taka - če maš punco rad, jo mej rad! kaj pa veš ka se lahko razvije iz tega d ji poweš d ti je huda če je pa nemaš rad, ji pa sam to povej da si ne bo delala predsodkou o teb pa si misla d še sam neveš kaj bi rad + še marsikej druzga kar se plete po ženskih glavah ne zmišluj se usake 2 dni: ''jooj, men pa nisi glih kei ušeeč...'' čez 2-3 dni: ''matr si pa ti huda!'' nima smislaaa • Mushiexoxo
7.8.2010 20:06
Boris pravi:stvar je taka - če maš punco rad, jo mej rad! kaj pa veš ka se lahko razvije iz tega d ji poweš d ti je huda
če je pa nemaš rad, ji pa sam to povej da si ne bo delala predsodkou o teb pa si misla d še sam neveš kaj bi rad + še marsikej druzga kar se plete po ženskih glavah ne zmišluj se usake 2 dni: ''jooj, men pa nisi glih kei ušeeč...'' čez 2-3 dni: ''matr si pa ti huda!'' nima smislaaa sej točn tko je reku..najprej da mam možnosti pr njem, pol sm ga uprašala čez 2 dni če sm mu ušeč je reku d ne...zdej pa spet take govori d sem lepa p sexi p to...bi ga kr ubila.:S • Boris
7.8.2010 20:26
al sei ti pravm, zastav mu uprašanje: A sm ti ušeč al ne? Jasno mi odgovor!
če bo reku: Ne vem ---> pol sam stran od tega človeka, kr še sam ne ve kaj bi rad kr se kr neki nonstop zmišluje. če bo pa reku da ja, pol pa kr naprei • Mushiexoxo
7.8.2010 20:44
Boris pravi:al sei ti pravm, zastav mu uprašanje: A sm ti ušeč al ne? Jasno mi odgovor!
če bo reku: Ne vem ---> pol sam stran od tega človeka, kr še sam ne ve kaj bi rad kr se kr neki nonstop zmišluje. če bo pa reku da ja, pol pa kr naprei al sem mu pa je reku nč več...zdej mi pa take govori d ne morm verjet ko preberem...xD |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.