best frendica, al tip?

discostuff • Od: 2.3.2010 • Prispevkov: 21 • Kraj: Rateče Planica
best frendica, al tip? 16.5.2010 14:34
Moj problem je vrjetn že kr precej znan Crying or Very sad
Namreč moja najboljša prjatlca je zalublena u enga tipa. Pozna ga dl od mene, jst pa sm ga spoznala, k ga je ona prpelala u bend. Sploh nism zalublena, še zmer mam kej z drugmu tipm, AMPK K GA VIDM, MI USE RAZBIJA, TRUDM SE NRDIT UTIS NANGA...MISLM NANGA... ne vem, čudn je to... pa foraa je k mi gre najbl na žiuuce. misl kva je. :S ampk.. damn, Taak curkčk je Shocked Po drugi strani pa je tuki ta moja best frendica k je zalublena u njega, čeprou je on reku da nima šans pr njemu. Ampk tega ona ne ve. Jst ji ne upam povedat...tut zame ne ve. Nočem ji povedat, ker mi še useen ona več pomen!!! Crying or Very sad Rolling Eyes
Re: best frendica, al tip? 16.5.2010 14:39
No..najprej moraš tega tipa uprašat če si mu sploh ušeč k če ne je brezveze da se sploh trudš pa si rajš nouga tipa najt...če si mu ušeč pol je najbul da frendici poveš da ona njega ne zanima pa da si ti vanga..če je prava frendica ti ne bo zamerla ampak se boste pogovorle..Upam da sem kej pomagala..;D
Re: best frendica, al tip? 16.5.2010 18:10
Mojchq pravi:
No..najprej moraš tega tipa uprašat če si mu sploh ušeč k če ne je brezveze da se sploh trudš pa si rajš nouga tipa najt...če si mu ušeč pol je najbul da frendici poveš da ona njega ne zanima pa da si ti vanga..če je prava frendica ti ne bo zamerla ampak se boste pogovorle..Upam da sem kej pomagala..;D

ma ne vem kaj nj si mislm... tkoj k sva se spoznala, sva se velik tipkala prek fb.ja.. in je reku če sm zalublena, sm rekla da mi je en ušeč... in pol je reku gdo je srečnež... in sm pač rekla da ne morm povedat, (ampk itak je dujeu) povedala sm mu pa za frendico... in je reku da nima šans....mislm da sm mu ušeč, ampk ne upam da naravnost prašat, pa tut nočm nč zrd frendice..
Hvala za nasvet. Sej bi blo to najbolš... sam
ne upam :S
Re: best frendica, al tip? 16.5.2010 20:25
mi praumo.. bros before hoes..
Re: best frendica, al tip? 16.5.2010 20:53
Soundbox pravi:
mi praumo.. bros before hoes..

aha. ne zastopm čist?
Re: best frendica, al tip? 16.5.2010 22:55
direkten provod je : bratje pred ****
drgač pa raje obdržiš kolegico kot pa fanta met Razz
Re: best frendica, al tip? 18.5.2010 3:25
discostuff pravi:
Moj problem je vrjetn že kr precej znan Crying or Very sad
Namreč moja najboljša prjatlca je zalublena u enga tipa. Pozna ga dl od mene, jst pa sm ga spoznala, k ga je ona prpelala u bend. Sploh nism zalublena, še zmer mam kej z drugmu tipm, AMPK K GA VIDM, MI USE RAZBIJA, TRUDM SE NRDIT UTIS NANGA...MISLM NANGA... ne vem, čudn je to... pa foraa je k mi gre najbl na žiuuce. misl kva je. :S ampk.. damn, Taak curkčk je Shocked Po drugi strani pa je tuki ta moja best frendica k je zalublena u njega, čeprou je on reku da nima šans pr njemu. Ampk tega ona ne ve. Jst ji ne upam povedat...tut zame ne ve. Nočem ji povedat, ker mi še useen ona več pomen!!! Crying or Very sad Rolling Eyes

probj pozabt na tega tipa, tipi pridejo pa grejo - prjatli ostanejo za zmeri. prjatlci pa tut povej da nej se ne ukvarja z njim, ker tega ni vredn.. ceprou je tezko vem noces da je zalostna zarad tega ampk enkrat bo mogla zvedt in se sprijaznt s tem, cim prej tem bols;)
vatrena19 • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 68
Re: best frendica, al tip? 18.5.2010 3:30
Mojchq pravi:

to se mi ne zdi dobra ideja.. to bi pomenil da si sebicna ne pa prjatlca..no jest tega nebi nardila, ti se pa odloc;)
Re: best frendica, al tip? 18.5.2010 17:08
vatrena19 pravi:
Mojchq pravi:

to se mi ne zdi dobra ideja.. to bi pomenil da si sebicna ne pa prjatlca..no jest tega nebi nardila, ti se pa odloc;)

Ja, to pa res mislm da je najboLš!! Sam a veš, prjatlci sm že rekla, ampk k kr sanja pa kr sanja... pa kerokol stvar nrdi ta tip ona misl da mu je ušeč. Npr. zanč ji je dal ene note k jh je meu on za sprejemca.. Vrjetn se jih je hotu čimprej rešt, njej jih je pa dau ker lih zna ta inštrument. Ona je pa to dojela kokr da mu je ušeč, češ "še note mi je dau" iin to mi je najbl gadno :/:/ pa sploh nwm zkaj se razpisujem tle na netu, ampk k je to šlo res že u tako skrajnost, da ne vem več kaj nrdit. Rada bi obdržala frendico, rada bi da pozabva na tega tipa, oz. da bi blo navadn. ^^ pa tut če sm mu jst ušeč, pa ker je on men..... ne vem.. sej bi rada bla z njemu. Sam še useeen.. frendica je na 1. mestu!!! in če ne bo ona srečna, tut jst ne bom! sploh ne z njemu!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.