Frendica in njeni problemi<3• pretty2girl
• Od: 11.4.2010
Frendica in njeni problemi<3
16.5.2010 1:11
Mam frendico ki ma grozne probleme. žal jih jas rešit ne znam, zato bi prosla vas. ful je zalublena v enga tipa. s tem tipom nista prijatelja, mogoče ve njeno ime, ampak dvomim. v glavnem ona ve vse o njem. do najmanjše podrobnosti. pa njo ful zanima če ma kaj šans pri njem, ampak ne ve kako ga nej vpraša, jas pa ga tut ne morem...kdo drug pa tut ni tak da bi nama tako veliko uslugo naredil...to je v bistvu še najmanjši problem..največji problem je da ko ma ta frendica kakršnega koli fanta z njim preprosto ne more govoriti o ničemer, pač ji besede ne gredo z jezika. že tako nima moških prijateljev, le dva ali tri, pa še ti so bolj taki prijatelji ko te rabijo pridejo, drugače pa jih ni blizu tebe...no torej..prvo kot prvo me zanima kako naj s frendico narediva to, da bo tisti fant zvedel da ji je všeč in da bo ona izvedela kaj on čuti do nje...drugo kot drugo pa me zanima kako naj vzpostavi komunikacijo ko bo imela kakšnega fanta...jas sem zelo zgovorna in teh problemov na srečo nimam, ampak ji ne znam svetovat...sem ji že svetovala, pa je poskusila ampak ni bilo nič boljše...zaupala mi je da če ne bo šlo drugače ne bo več padala na moške ampak na ženske..kajti ko se zaplete v pogovor z žensko ji kar ne zmanjka besed..s puncami lahko govoriš o vsem...shopping, make up, compi, sql, frendi, frendice, fanti, oblačila, .....tem sploh zmanjka ne... s fanti pa ne najde nobene primerne teme za pogovor....in zato je fant z njo največ dva meseca, ker se mu zdi brez veze če v njuni zvezi le on govori...v bistvu če jo on kaj vpraša mu že pove vendar so to tisti kratki odgovori iz katerih se ne razvije tema, ampak le odgovor in to je to...prosim pomagajte...s frendico sva že čisto obupani...<3Hvala za odgovore in nasvete...vse bo prišlo prav..
• Mp3
• Od: 2.10.2009
Re: Frendica in njeni problemi<3
16.5.2010 1:33
ja če poznaš kakega njegovega frenda te ko se bota menli se vidve z frenico tak zravn vsedite ....se ni nujno da ži na začetki kuj na vlko razglablat začnete pač da se spoznate....magari pol samo sedita pol polek tvojga frenda pa pslušata...al pa če najdete kako skupno temo še pa tolk bolši
• Mojchq
• Od: 27.7.2009
Re: Frendica in njeni problemi<3
16.5.2010 14:58
Pa zka ti ne uprašaš če si zgovorna pred fanti al pa kera druga frendica če mu je ušeč.?
Za te govorne probleme bi lahk vadle tko da se ti al pa kera druga pretvarja da je fnt pa pol una frendica govori s tabo ku da si ti fnt..al pa če taprauga fanta najdete k bo hotu tu delat..če boste večkrat vadle bo blu usakič bolš..;D |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.