Naj še vztrajam? :/

Ella95 • Od: 13.5.2010 • Prispevkov: 7
Naj še vztrajam? :/ 13.5.2010 18:21
Hejhej! ^^

No kje naj začnem... pred neki mesci sm na naši šoli opazla fanta... nwem sej smo že prej bli frendi in to ampak pol sm opazla da je res ono WAW *_* ...no in čez neki cajta sm začela mal drezat... najprej sma se u šoli velik menla, pol msn in potem sma pršla že do smsou in klicanja ob enih zjutri itd... no in vedn sm mela občutek da sm mu nekok ušeč in da tut on hoče neki več... in tut moje frendice (ko so pač vedle use) so govorile da pač to more bit to ane... no in zgleda da smo se usi skup čist zmotl... nekok takle je blo:
en drugmu sma priznala da sma si ušeč... dovolj ušeč... no in pač jst sm vedla da je njemu še ena punca ušeč... in pol nevem zaka sm ga pač uprašala kdo mu je prej... jst al ona?... in je reku njo... in nism hotla bit neki u bedu in to(optimist pač heh. (: ) no in sma se pol skos normaln menla...enkrat me je pa nevem ka prešinl in sm bla slabe vole...in je reku če sm mu kej zamerla in pač sm rekla da ne... in me je uprašu če mi je srčka zlomu (ne prau u takem vrstnem redu ampak pač neki u tem smislu), ko je reku da mu je ona pred mano... in rekla sm češ da tut če mi je sj nemore nč nardit...nemore uplivat na to kar čuti...jst ga pa tut nočem u nč silit... in je reku da če bi ga zlomu bi ga probu popravit (nevem u kšnem smislu -.-'') ...in pol je reku da če se njemu z njo pač ne izide, da bom jst tista njegova lučka(aveš usakič ko si brokenhearted rabš nekoga in to)... in zdej nevem več ka naj si mislim... ker nočem bit rezerva, ampak useen ga mam ful ful ful rada in ga nočem zgubit... sej sma bestfrenda in to... sam težk je sedet ob nekomu k te ma rad takega kot si(res nikol se nism pretvarjala in vedn me je sprejeu tkšno kt sm) ampak je useen težk k veš da ma pa eno punco (s katero se vidi sam 1x na mesc...pa na msnju sta se dozdej 2x menla(čeprau ma komi od prejšnga tedna njen msn)) rajš kt tebe...
in zdej se sprašujem če naj še čakam na njega...a naj bom rezerva?
in ka vi mislte...pač nasploh če ma kdo kšno tako izkušnjo bi res ful pomagu (:
ker je res fant k ga lahka iščeš pa ga neboš najdu...
in vem da me ma ful rad...sam se bojim da ne dost...nwem no...

Hvala kr ste use tole prebral in bote zdej komentiral ;D
Hf.*

Re: Naj še vztrajam? :/ 13.5.2010 19:46
heii =) hm.. js mislm d ne vanga drezaat p ne mu nč več razlagat d ti je ušeč itd.. to itk on že vee. bot z njim sam prjatlca (: normalno se pogowarji, use.. če bo začutu da mu TI mankaaš bo pršu do tebe. štekam d ga nočš zgubit sam nemorš uplivat na čustva drugih. če mu u resnici pomenš več k unaa ti bo to tut pokazu. sam pust mu da to spozna sam (: ne ga skos klicat, pust d te on klikne itd.. Smile če te ma zlozloo rd pa če se boš MAU umaknlaa bo začutu d mu u njegovm lajfu ti mankaš. in bo sam pršuu. če pa ne, bo pa zate že pršuu nekdo k nebo mogu žvet brez tebe.
usooooooo srečo Very Happy <3
Ella95 • Od: 13.5.2010 • Prispevkov: 7
Re: Naj še vztrajam? :/ 13.5.2010 19:49
hmm aveš ko to počnem? in se vrača... in itak me vedn on klikne Smile
in ja... bom počakala da me začne pogrešat Smile
hvala ful <3 ;D
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: Naj še vztrajam? :/ 13.5.2010 20:02
hudoo xD sj to se vedn vrnee če te ma nekdo res rd. sporoč kj kko kj s tem tipom.. Very Happy byby <33 če še kj rabš kr upraš.
erch • Od: 14.5.2010 • Prispevkov: 2
Re: Naj še vztrajam? :/ 14.5.2010 14:17
heii..lei men je blu tut tko...jst sm fantu povedala de mi je ušeč... on je reku de je zmrznu(čundu) ..pol sm pa zvedla od ene prjatlce, k sta ful frenda bla de e eno drugo uprašu..in če bo ona ne rekla de bo vidu pol lhk kei...in tkrt je blu men ful huhu pč de sm bla za rezervo...sm čez ksna dva mesca sma bla ful skupi pa to..in smo začela hodt in pol po enih 4 mescih mi je povedu v kero je biv ...sm ni nikoul vedu de mi je una povedala kai ****...sm pol je reku de me ma rd in use...tuk de smo bla ene 5 mescov skp...pol je pa men en drug ratu ušeč ...in sm ga pustila...med počitncam sm bla samska...ko pa sva u šolo pršla me je on hotu nrdit lubosumno in je mu eno drugo it tkrat smo bla pol še enkrt skp četz neki cajta...sm pol me je pa on nekak "pravaru" tuk de ...zdei jst na druzga palim in on ...ka nei rečm nwm ...pač lei tuk de odloč se sama sm če boš mela občutek de te izkorišča...ga **** ker te res vrjem ...lhk pa de ni in bosta srečna skup hhh ...fsm
16rok16 • Od: 8.5.2010 • Prispevkov: 23
Re: Naj še vztrajam? :/ 14.5.2010 18:08
pr men je podobn... newm več kaj bi... a bi čaku al ne da se ona izpove men... k enkrat si mislm da sm ji ful ušeč da me hoče sam da bo mal trajal... drugič pa da ji je usen... eh sj bo Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.