Kako zgubit maščobo na riti in nogah?

pikica50 • Od: 23.1.2010 • Prispevkov: 2
Kako zgubit maščobo na riti in nogah? 10.5.2010 19:58
Ej, mene pa zanima če ve slučajn kdo kak se zgibit ''špeha'' Very Happy na riti pa po nogah!!! Laughing

Tko ka delat pa tak..... Smile
Tnx že vnaprej!! Razz
16rok16 • Od: 8.5.2010 • Prispevkov: 23
Re: Kako zgubit maščobo na riti in nogah? 10.5.2010 20:02
začni se s športom ukvarjat pa to Smile... tek baje dost pomaga... res pa je da je ful odvisn tud od telesne sestave... pa če se redno rekreeraš pa to gre hitr... pol pa še kkšni trebušnaki za ravn trebuh itd. Smile...
Pupika • Od: 6.7.2009 • Prispevkov: 138
Re: Kako zgubit maščobo na riti in nogah? 11.5.2010 16:20
za trebuh so trebušnjaki --> pri meni so deloval
špeha na nogah pa nemorm rešit pa usak dan pune treniram pa use :S
Rexona • Od: 18.4.2010 • Prispevkov: 111
Re: Kako zgubit maščobo na riti in nogah? 11.5.2010 16:28
Pupika pravi:

za trebušnjake lahk potrdim - FUL pomaga, za špeh na nogah pa tek, usaj tko jst zdj delam :S
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: Kako zgubit maščobo na riti in nogah? 11.5.2010 18:32
Rexona pravi:
Pupika pravi:

za trebušnjake lahk potrdim - FUL pomaga, za špeh na nogah pa tek, usaj tko jst zdj delam :S

sam tko vprašam, ker jst sm tut nek cajta delala trebušnjake pa ni blo nek ful učinka xD kolk na dan si jih nrdila, pa si jih redno vsak dan delala? Smile
pikica50 • Od: 23.1.2010 • Prispevkov: 2
Re: Kako zgubit maščobo na riti in nogah? 11.5.2010 18:37
fLomaster pravi:
Rexona pravi:
Pupika pravi:

sam tko vprašam, ker jst sm tut nek cajta delala trebušnjake pa ni blo nek ful učinka xD kolk na dan si jih nrdila, pa si jih redno vsak dan delala? Smile

Tnx vsem!!
Re: Kako zgubit maščobo na riti in nogah? 11.5.2010 19:00
fLomaster pravi:
Rexona pravi:
Pupika pravi:

Uff jst sm delala tam neki od avgusta pa do zime redno. Najmanj 100 trebušnjakov na dan. Zdej pa nvm kok si ti delala, ker takoj valda ne bo učinka, morš tut pazit pri prehrani, pa se še več gibat pa tko. Wink
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: Kako zgubit maščobo na riti in nogah? 11.5.2010 20:03
Rexona pravi:
fLomaster pravi:
Rexona pravi:
Pupika pravi:

Uff jst sm delala tam neki od avgusta pa do zime redno. Najmanj 100 trebušnjakov na dan. Zdej pa nvm kok si ti delala, ker takoj valda ne bo učinka, morš tut pazit pri prehrani, pa se še več gibat pa tko. Wink

jst sm tut delala 100 trebušnjakov in tut skorej vsak dan. sam sm po enmu mescu obupala Very Happy drugač pa men se ne gre za shujšat, ampak sam mau utrdit trebušne mišice, tko da hrane ne rabm zmanjševat Very Happy pa tut gibljem se sicr dost, pa odbojko treniram..sam nč kej ne pomaga Smile
Re: Kako zgubit maščobo na riti in nogah? 12.5.2010 12:50
hmmm, pol pa nvm :/ sj po enmu mescu tko in tko ne deluje.
Pupika • Od: 6.7.2009 • Prispevkov: 138
Re: Kako zgubit maščobo na riti in nogah? 12.5.2010 16:53
fLomaster pravi:
Rexona pravi:
fLomaster pravi:
Rexona pravi:
Pupika pravi:

jst sm tut delala 100 trebušnjakov in tut skorej vsak dan. sam sm po enmu mescu obupala Very Happy drugač pa men se ne gre za shujšat, ampak sam mau utrdit trebušne mišice, tko da hrane ne rabm zmanjševat Very Happy pa tut gibljem se sicr dost, pa odbojko treniram..sam nč kej ne pomaga Smile

nevem no meni to trebušnjaki pomagal ;D
jst tut odbojko treniram pa pune tečem pa use k sem pridobila je da mam pune mišic na nogah + špeh mi ni zginu -.-
Rocafella • Od: 24.1.2010 • Prispevkov: 340
Re: Kako zgubit maščobo na riti in nogah? 12.5.2010 19:56
za zgubitev maščobe je treba zmanjšat vnos ogljikovih hidratov, za zmanjšanje mišične mase pa vnos beljakovin Smile poleg tega pa seveda šport (redno, brez pretiravanja)
to je teoretski del, kak pa deluje v praksi pa je odvisno od posameznika Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.