Ljubezni prek web-a

Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Ljubezni prek web-a 8.5.2010 20:57
Kaj menite o ljubezni, ki si jo spoznal prek web-a. Se vam je to že zgodilo, kako se vam je to zgodilo, se je obdržalo, kako ste našli osebo prek web-a ipd. Res želim spoznati neko ljubezen ki bi trajala vsaj par mescov... (naslednjo leto grem v gimno pa tam mogoče kero spoznam samo vseeno bi še kje drugje gledo =p )... glavno vprašanje je pa o približno kako spoznati ljubezen prek interneta?
NothingYours • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 75
Re: Ljubezni prek web-a 8.5.2010 22:03
hmm..jas sem že mela love prek neta.. 1x sem hodla z enim sam prek neta.. (eh takrat sem še bla komaj 13let stara..).. pa sva šla po kratkem času narazen..čez nekaj časa pa sva si spet začela pisati, pa potem sva se dobila.. (ker niti nisva bla grozno daleč narazen)..pa svas spet bla skupaj.. pa sva spet šla narazen..heh..
drugače pa mi je vedno blo lažje, da sem nekoga prvo prek msn-ja spoznala, se z njim menila.. pa sva nato zmenila da se dobiva..(sam sem si vedno take zbrala, da niso bli od mene stran več kot npr. 25km..); no včasih se je obdržalo, včasih pa ne..
zdaj pa tudi hodim z enim, ki sem ga spoznala prek msn-ja, pa se zdaj redno v živo srečujeva, preživima skupaj časa itd. <3
tak da, se lahko obdrži..sam morala bi biti čim bližje doma.. sam tista samo internetna love pa se ne more obdržati..ker se itaq ne vidita, se ne moreta objeti, zalizati.. Embarassed itd. pa ma tak za tvojim hrbtom drugo/drugega.. tak da bv..
mikana • Od: 5.10.2008 • Prispevkov: 98
Re: Ljubezni prek web-a 8.5.2010 22:37
ja se da....in to zelo hitro...
ne vem jst sm se tut tko menla z dvema sam z nobenim pol ni pršlo, do neke resne zveze
ker sm bla jst takrat dobesedno še otrok, pa tudi tista dva fanta nista bla lih po mojem okusu, ker takrat mi je bolj šlo zato, da bi mela tipa, ne pa da bi mela neko zvezo...
tko, da sm na srečo rekla obem ne. drgač pa sm ugotovila, daje bolj frende tko spoznavat, pa se mneit pa pol vidiš kaj je oz. kaj bo..
ja pa boljš je da sta si tko precej blizu, če že tko iščeš
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: Ljubezni prek web-a 9.5.2010 10:23
hjaa.. js sm mela eno zanimivo izkušnoo. že od veeedno nism vrjela ljubezni prek neta. zdela se mi je tok bednaa. kr neki. pred dvema letoma p sm spoznala enga tipa... doug časa sva se pogowarjala po msnjuu. približno 1 leto. že takoj mi je reku da neki posebnga čut do mene, d sm lepaa. zdeuu se mi je še otročji potrebnž. nism mu vrjela.. blokala sm ga in z njim prekinla use stike. doug časa se nisva slišala. zdel se mi je kokr d mi neki manka. po dougm času sm ga odblokala. usaaak večer sva se pogovarjala po msnju, se klicala. vedu je za use težave k jih mam, čis za useee. use sva si povedala. blo je use tok čudn.. reku je d nemore več tko in d se morva nujnoo dubit. pršu je u lublanoo. tkoj k sva se vidla me je ubjeuu in obnašala sva se tko, kokr d se poznava žee sto let. blo je res nepozabno <3 začela sva hodt. po eni strani je blo use uredu, po drugi sm bla pa nekak žalostna. ni isto če nekoga nemorš objet kadar bi ga ti hotu. ni istoo če mu nemorš pogledat u oči.. blo je vedno huujš. mela sva se reees ful rada, sam če nekoga nimaš vedno ob seb ni kuul. zdj sva se zmenila d se neki cajta ne slišva več. prepričana p sm, d se boua še slišala... in res pojma nimam kko se bo use skupi odvil. drgač on žvi na jesenicah, js pa u lublani. js mislm d je nasplošnoo usee možno, če se mata dva res rada. Smile ne zdi se mi pa možnaa ljubezn d ne koga ne vidš.. samo prek neta pač. to mi ni kul. =)
Re: Ljubezni prek web-a 9.5.2010 10:34
jaz sem mislo da spoznam neko punco v moji okolici, se kaki teden prek net-a menima in če me začne zanimat se dobima pa vidima kak je... nakej takega sem mislo ne pa celi cajt prek neta...
Re: Ljubezni prek web-a 9.5.2010 10:39
aja pa še to: kako pa ste sploh spoznali ljubezen prek neta - kako ste našli (prek kake strani, msn...) ?
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: Ljubezni prek web-a 9.5.2010 14:59
js sm enkrat neki komenterala na eni strani in se je kr izpisu moj msn in si ga je ta tip iz jesenic izpisu (: nwm.. men je ljubezn prek neta mogoča sam če se dva res usak dn vidta =/ k drgač nekak zgubiš zaupanje... sploh p mam js tipa tut kot res dobrga frenda. sam takih je mau Sad sploh ni nikjer nubenga za resno zvezoo.. pač d te ma iskren rd. sam sexsexsexsex Rolling Eyes
NothingYours • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 75
Re: Ljubezni prek web-a 9.5.2010 20:15
Luccas pravi:
aja pa še to: kako pa ste sploh spoznali ljubezen prek neta - kako ste našli (prek kake strani, msn...) ?

hmm..lahko te kdo, oz. ti katero npr. na facebooku vpraša(š) al pa na netlogu.. lahko pa tudi malo pogledaš na msn imeniku.. Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.