vedno najdm napačno :( zdej pa mislm da je mogoče prava

16rok16 • Od: 8.5.2010 • Prispevkov: 23
vedno najdm napačno :( zdej pa mislm da je mogoče prava 8.5.2010 17:23
no upam da ne težim preveč sam... trikrat sm se zalubu u napačno zdej pa je mogoče prava ... prva živi predelč in sva bla oba žalostna neki časa... drugi se je **** za ceu svet... tretja me je ceu čs spravlala u slabo voljo... zdej pa še k je celo normalna sam k mi zamer če se hecam in to delam zato da jo spravm u dobro voljo hočem bit prjazn sicer sm naredu eno napako ampak ona mi je zamerla moje hece jst sm pa žalostn cele dneve kaj nj nardim opraviču sm se že sam newm če pomaga Sad... učasih sm biu skos veseu zdej je pa doskrat obratno... ma kdo kkšno idejo?
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: vedno najdm napačno :( zdej pa mislm da je mogoče prava 8.5.2010 17:39
lej... štos v ljubezni je da se imaš dobro ne pa da moreš za vsako drugo besedo opravičevat! če ti punca zameri ni prava zate če se tako izrazim. res pravo ljubezen najdeš takrat ko ti ne zameri in te ima rada kljub vsem tvojim napakam... če lahko vprašam kolko si star (ni mišljeno v slabem smislu =p ) Po drugi strani ti svetujem da se izogibaj takih ljudi - ker če si z njimi dolgo časa te to zagreni n ti je lajf tečen...
Re: vedno najdm napačno :( zdej pa mislm da je mogoče prava 8.5.2010 17:46
ma star sm 16... in pač mi ni več do enga **** kot učasih ampak do ene čustvene in douge zveze... no hvala za pomoč... bom vidu če mi bo odpustila čene pa bom upoštevu tvoj nasvet in probu začet mal drugač Smile
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: vedno najdm napačno :( zdej pa mislm da je mogoče prava 8.5.2010 18:06
pri 16 letih redko kdo najde trajno ljubezen. Po drugi strani ej tak za finto jo vpraši zakaj je tak zameri pa boš vido
-če se **** je psihični problem
-če ti pove razlog al kaj takega lahko rečeš ok in s tem vidiš da ni problem s psiho...
-kakšen koli čuden odgovor ali takoj preusmeri temo te ti ziher nebo nikoli povedela
-če pa ti še to zameri jo še isti dan daj na čevelj...
Re: vedno najdm napačno :( zdej pa mislm da je mogoče prava 8.5.2010 18:14
te bom probu upoštevat Smile hvala za pomoč... ja vem ja no sam jst sm hotu usaj mal resno... mislm nism več un otrok k hoče 2 mesca met zvezo pa pol spet z eno drugo to je nesmisu zame...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.