Kaj storiti, da poraščenost ne bi bila tako opazna?1 | 2 | >>• zvezdicaa
• Od: 26.10.2009
Kaj storiti, da poraščenost ne bi bila tako opazna?
6.5.2010 22:18
Am najprej se opravičujem če je že kira ist/podobna tema.
No mam eno težavo, in sicer poraščenost. Na rokah mam za punco usaj tko 1x preveč dlak oz. kako se nei izrazim XD no in to me ful mot..ampak dobr po rokah se nemorm depilirat tko, da tko je nažalost Že u naprei hvala za odgovore =) • loveyou
• Od: 20.7.2009
Re: Kaj storiti, da poraščenost ne bi bila tako opazna?
7.5.2010 14:15
iste težave... • Leyci113
• Od: 9.2.2010
7.5.2010 15:17
Mam enake težave...
Zaradi rok so me zmerjal z Kung-Fu pando-****** ga Za trebuh se ne obremenjujem,1x bodo že zginle... Tko da,nič ne skrbi(nišče ni popoln),Łahk pa se probaš pobrit • myself
• Od: 3.4.2010
Re: I hate this...
7.5.2010 18:02
zvezdicaa pravi:Am najprej se opravičujem če je že kira ist/podobna tema.
No mam eno težavo, in sicer poraščenost. Na rokah mam za punco usaj tko 1x preveč dlak oz. kako se nei izrazim XD no in to me ful mot..ampak dobr po rokah se nemorm depilirat tko, da tko je nažalost Že u naprei hvala za odgovore =) čizzT isTii probLemii!!!!!!!!!!!! i hate it! :@ • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
7.5.2010 18:04
kung fu panda hahahah zmaga (y)_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • zvezdicaa
8.5.2010 12:45
Leyci113 pravi:Mam enake težave...
Zaradi rok so me zmerjal z Kung-Fu pando-****** ga Za trebuh se ne obremenjujem,1x bodo že zginle... Tko da,nič ne skrbi(nišče ni popoln),Łahk pa se probaš pobrit pa ja men ful vlkrat tam bluzijo kok sm kosmata po rokah itd. :/ na trebuhu nwm če bojo kdai zginle usaj pr men ne.. am bi se pobrila ja sam baje da je pol še slabš :/ hvala useen za nasvet • 16rok16
• Od: 8.5.2010
8.5.2010 21:54
kaj pa uno k mate ženske un vosk al tiste depilaciske trakove k potegnš... a ni tko da s tistm odstranš počas dol al pa usaj mn raste?... drugač pa če se bo brila bojo črne dlake ratale pa več jih bo k prej tko da ni lih fajn za vs no xD...
• anckka
• Od: 28.3.2010
9.5.2010 11:02
mam iste probleme.. se brijem po rokah, poleti tut po trebuhu.. • zvezdicaa
9.5.2010 15:45
miaTHEshoe pravi:ja veet trakove si kupi
XD hm ja mogoč bom pa res ja..sam se bojim da se moje kričanje ne bi k sosedom slišal..če tok boli XD • zvezdicaa
9.5.2010 15:47
anckka pravi:mam iste probleme.. se brijem po rokah, poleti tut po trebuhu..
po rokah se briješ? sam kko pa maš pol to.. nimaš še bol močnih dlak?.. pa kok pogosto se?.. • anckka
• Od: 28.3.2010
10.5.2010 16:56
vsak drugi dan ponavadi, ampak mi je fuuuul MUKA =/ .. pa nevem, se mi niti ne zdi, kr mam že v prvotnem tak hudo da.. rajš mal potrpim pa si brijem, kr se bolše počutim pa vse • Aljaa
• Od: 24.6.2009
11.5.2010 12:41
sam britje po rokah rees ful ni kul kr maš pol še sam bol in so pol na koncu že fuul debele pa črne. sj men se to ni nardilo sam vidim pr frendicah ko se brijejo. najbolš je it pač ene 5krat h kozmetičarki in ona ti to itak tk hitr populi da nimaš cajta se zadret. • asKuu
• Od: 28.3.2009
11.5.2010 13:45
depiliranje;D
drgač moja mami se je po rokah, jz se tut nameravam. noge pa sploh ne bolijo tok kt govorijo. pač ene več ene mn, pa na enih delih več kt drugje. • pupika132
• Od: 3.5.2010
11.5.2010 15:09
jas sem se prejšnje poletnje eno trikrat brila po rokah...pa mam zdej bol svetle dlake pa manj jih je ....je pa sošolka skužla da se po rokah brijem pa je po celem razredi raztrobla...te pa še se je neka pačila kak se to nedela pa da se to nesme in da je to groza,...mi je šlo praf naživce...zdej se pa nea ker se mi dlake skor nič nevidijo • Eay
• Od: 25.4.2010
13.5.2010 20:16
Js pa poznam primer ko se je ena po rokah pobrila pa je pol še bolj črne in močne dlake mela...a vam nad ustnico tut rastejo kr ena moja sošolka je ful zaraščena
• limonica1995
• Od: 12.2.2010
14.5.2010 19:39
Leyci113 pravi:Mam enake težave...
Zaradi rok so me zmerjal z Kung-Fu pando-****** ga Za trebuh se ne obremenjujem,1x bodo že zginle... Tko da,nič ne skrbi(nišče ni popoln),Łahk pa se probaš pobrit ja jaz mam isti problem je pa tudi res da so jo zmerjali z kung fu pando • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
15.5.2010 15:07
zdej je na tv neka reklama, za neko kremo ko ti zredči pa '' zmajnša '' dlake. sam nevem kak se reče kremi ;S
• DzoNiii
• Od: 28.2.2010
15.5.2010 17:50
Lahko probaš z epilacijo.
[link] Nevem kok drago je, pa tut nevem če je zdravo. Res pa je da trajno odstrani večino neprijetnosti na koži; Mozolji, dlake, itd. • bobrouka
• Od: 28.5.2010
28.5.2010 21:16
a ne ubstaja zdej kao tut ena krema k za 50% zmanka vidnost dlak? kr jst sm k medved dobesedno
• Eay
• Od: 25.4.2010
28.5.2010 22:24
bobrouka pravi:a ne ubstaja zdej kao tut ena krema k za 50% zmanka vidnost dlak? kr jst sm k medved dobesedno
js če bi bla res ful zaraščena bi se bala karkoli uporabit...kr bi se bala da bi kaki drgači učinki bli. npr. da bi ti pol še bolj raslo al pa mela bolj močne dlake • scar tissue
• Od: 9.10.2008
28.5.2010 22:39
moja sošolka ma fuuul probleme s temu in jo je zlo motil po rokah in je šla u studio z voskom odstrant . mela je pol ful mehke roke haha . velik srečee • makotejebe
• Od: 30.8.2010
6.9.2010 19:41
faracajk pa deodorant • 005
• Od: 17.5.2009
7.9.2010 14:41
no okej.xD jes mam tui fuul kosmate roke za punco.xD pa me noben ne **** več, neka cajta so me, pol so pa vidli da mi je vseeno (dobesedno) in so nehali.zaj se iz tega norčujemo vsi.xD mam pa 2 sošolki, ki sta si jih odstranili z depilacijskimi trakovi.in zaj jih mata ful majn, ful bol svetle in bol redke.tak da, mogoče probaj s tem. ;DD upam da ti bo uspelo. ;D goodluck.^^
• ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
7.9.2010 17:41
okej.
jz sm mela tud probleme. pa sm si zdej kupla on...depilator.al epilator.al kva je no.-.- pipa dlake ven no.: D : D in ja...to si u 5minutah fertik.pa navadiš se hitr. mene je od začetka recmo po nogah ful bolel...po rokah p popku me sploh ni. tko da...nwm,no...probi. • guppy
• Od: 25.7.2010
7.9.2010 18:58
jst sm si tut nabaula tist k ti dlake spipa. mja, no taprvo je mal bolel sam pol se hitr navadiš pa nč več ne boli. je pa res da ti po tistem dlake kr hitr nazai zrastejo ( 1-2 dni). pa tut debele niso pa majn jih je kt jih je blo. mislm... zamene čist izi .. uštekaš, uklopš, po briješ pa spucaš dlake dol pa je |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.