Prsi --> Za Punce

1 | 2 | 3 | 4 | >>
Enna* • Od: 29.10.2009 • Prispevkov: 98
Prsi --> Za Punce 5.5.2010 19:30
Se vam zdi, da vam med poletjem, na morju, prsi hitreje rastejo.?* Pa tko, ko ste dobile men. in ste mele še bol male, pa po kolkem cajtu so vam potem zrasle tko..Bliža se poletje, pa upam, d bom na konc pršla v šolo z večjimi:)Smile Pa nemi reč, nej se ne sekiram -- kr se.!=)
Re: Prsi --> Za Punce 5.5.2010 20:10
Sej to tudi meni usi govorijo.. 'Ne se sekirat' Ma se useeno, ki bi res rada večje mela ma se nič ne spremeni.. Sad
Tudi ko sm menstruacijo dobila se niso kaj dosti povečale...
Re: Prsi --> Za Punce 5.5.2010 21:40
andrejka pravi:
Sej to tudi meni usi govorijo.. 'Ne se sekirat' Ma se useeno, ki bi res rada večje mela ma se nič ne spremeni.. Sad

Eh..Sam k jih res nimam.. Še iz 6r. majo večje ene:) Js sm pa 7..
Re: Prsi --> Za Punce 5.5.2010 21:42
ne bom rekla ne se sekirat.. ker sm šla skos to.. čaki da bo tvoj boooom Wink ker pol ti bojo pa še odveč.. x)
NothingYours • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 75
Re: Prsi --> Za Punce 5.5.2010 21:59
Enna* pravi:
andrejka pravi:

nwm no..7.r. pa se sekiraš..
jas sem pa 1.letnik pa mam bol majhne..pa se niti ne sekiram..bodo že še zrasle..ok no, včasih me prime, pa se začnem sekirat..
mah bo že zraslo.. to se ti tak celo puberteto razvija..
linna • Od: 4.5.2010 • Prispevkov: 1
Re: Prsi --> Za Punce 5.5.2010 22:08
andrejka pravi:

ja sm majo prov veš...ne sikeri se,jst sm se ful,zdej mi je pa čist usen...ne more met usak tist k si želi...jst sm svojmu tipu rekla 1 da bi mela rada večje...pa mi on zabije,da on bi mev tut večjiga pa pr tem nč ne more....bot vesela za to kar maš Very Happy resno Very Happy
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: Prsi --> Za Punce 6.5.2010 5:17
moja nima lih velke, ma bol male v bistvu Very Happy ampak men je čist vredu kokr ma, so bol zanimive za igrat se Smile
anckka • Od: 28.3.2010 • Prispevkov: 26
Re: Prsi --> Za Punce 6.5.2010 7:24
Menstruacija? huhh.. Bla sem stara 8 let Smile sploh nisem vedla zakaj se gre.. so pa mi po menstruaciji začeli joški zlo hitr rast.. sem prišla v 1 letu na B .. potem sem mela v 7razredu C .. zdaj v osmem ko sem se pa malo zredila pa moram nositi že D ! .. in vam povem.. rajši bi ostala na kakem B-ju.. al pa C-ju Wink
v sedmem razredu se sekiraš? .. hjoj kam gre ta svet.. vse se prej dogaja! maš še čas do srednje šole ! :]
Re: Prsi --> Za Punce 6.5.2010 13:20
Ma vem.. Sam je glupo, k majo moje sošolke večinoma jih že..Smile
Re: Prsi --> Za Punce 6.5.2010 13:30
Enna* pravi:

ja ma lej...res se ne sekirat no...škoda žiucu...sploh pa če si ful suha pa da bol mal ješ...je čist logično da nimaš velkih(nism rekla d si taka ampak sam povem kaj je lahko uzrok)

HF**
Re: Prsi --> Za Punce 6.5.2010 13:45
Luciiika pravi:
Enna* pravi:

ja ma lej...res se ne sekirat no...škoda žiucu...sploh pa če si ful suha pa da bol mal ješ...je čist logično da nimaš velkih(nism rekla d si taka ampak sam povem kaj je lahko uzrok)

HF**

Ma ne, nism suha..Pa nemislim zdej, da sm tista suha, ko misli da je debela, ampak nism šlank in glih zato čudn zgleda, ne...
Re: Prsi --> Za Punce 6.5.2010 14:33
anckka pravi:
Menstruacija? huhh.. Bla sem stara 8 let Smile sploh nisem vedla zakaj se gre.. so pa mi po menstruaciji začeli joški zlo hitr rast.. sem prišla v 1 letu na B .. potem sem mela v 7razredu C .. zdaj v osmem ko sem se pa malo zredila pa moram nositi že D ! .. in vam povem.. rajši bi ostala na kakem B-ju.. al pa C-ju Wink
v sedmem razredu se sekiraš? .. hjoj kam gre ta svet.. vse se prej dogaja! maš še čas do srednje šole ! :]

Pr 8 si jo dobila???! :O
Re: Prsi --> Za Punce 6.5.2010 16:16
Enna* pravi:
anckka pravi:

to je meni tudi čudno, oz. še nisem slišala da bi kera pri 8ih dobila..
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: Prsi --> Za Punce 6.5.2010 19:48
NothingYours pravi:
Enna* pravi:
anckka pravi:

to je meni tudi čudno, oz. še nisem slišala da bi kera pri 8ih dobila..

moja sošolka jo je pri 8. soseda pa pri 9. to je čist odvisno kak je kera razvita.Wink
Re: Prsi --> Za Punce 11.5.2010 21:02
Niste nč napisale, če so vam čez poletje kej bol zrasle, kr čez poletje hitrej rastemo (v višino, zarad sonca al ka..) pa če... Povejte! Kr upam:)Smile Cool
Re: Prsi --> Za Punce 11.5.2010 21:11
pomoje je to najbolj odvisno od genov, hormonov in oblike postave Smile
mah, jaz sem 3.letnik pa mam manjše od večine iz 7.,8,...razreda xD pa mi je čist kul Very Happy
SsAaRrAaHh • Od: 18.2.2009 • Prispevkov: 8
Re: Prsi --> Za Punce 12.5.2010 18:22
Enna* pravi:
andrejka pravi:

ah joj 7 klas dej ne kompliciraj sej si šele 7 klass a misliš da boš pamela andersen
zakaj šjore ne štekaste da puberteda ne konča u 1 tednu spreminjaš se dost let
lahk ti bojo prsi zrasle šele ko jih boš 17 mela ...
Wink
BlueEyeGirl • Od: 30.3.2010 • Prispevkov: 87
Re: Prsi --> Za Punce 12.5.2010 18:33
..

Nazadnje urejal/a BlueEyeGirl 13.7.2010 11:51; skupaj popravljeno 1 krat
Re: Prsi --> Za Punce 12.5.2010 20:59
SsAaRrAaHh pravi:
Enna* pravi:
andrejka pravi:

ah joj 7 klas dej ne kompliciraj sej si šele 7 klass a misliš da boš pamela andersen
zakaj šjore ne štekaste da puberteda ne konča u 1 tednu spreminjaš se dost let
lahk ti bojo prsi zrasle šele ko jih boš 17 mela ...
Wink

Šjore? Mal lepš, no:?
Re: Prsi --> Za Punce 13.5.2010 20:20
Js mam B70 pa ne bi mela ne večjih ne majnših...pa mislim da bolj ko so večje bolj te ovirajo npr sploh pri kakem teku...nwm no...pa lepše se mi bolj male zdijo ...
aja pa ko sm se velik športala se mi je zdelo da so se mi tut prsi mal zmanjšale..sam zdej mam že 2 leti isto številko..tko da nwm če bojo sploh kaj rasle...pa 2.letnik sm Smile
Re: Prsi --> Za Punce 16.5.2010 23:18
Upam, da bo kej do nasledniga šol. leta..K je problem tut zarad majc. Nism šlank pa teško bol dobim za oblečt.. Rolling Eyes
Re: Prsi --> Za Punce 17.5.2010 22:20
men po menstruaciji niso več rastle..sam je odvisn pr katerih letih jo dobiš..js sm jo ful poznoo..;D
Fashionholic.... <3 • Od: 13.10.2009 • Prispevkov: 23
Re: Prsi --> Za Punce 18.5.2010 9:09
Itak ti prsi rastejo dokler ne dosežeš končne višine. To je tko pr dvajsetih. Tak da če vsako leto še malo zrasteš se sploh ne sekiri.

Jst sm dubla menstro v 9. kasu in šele potem so mi začele rast.
Re: Prsi --> Za Punce 18.5.2010 21:47
No, js sm jo dobila v 7 classi - 12 let..Pa ena moja frendica jo je dobila julija, pa ma zdej že res fuul vlke..Sam je pa fora, da je ona suha, ja sm pa mal bol..Smile
Re: Prsi --> Za Punce 20.5.2010 14:09
Lejte B je ena najbolših velikosti prsi okej mogoče še C sam ne se sekirat. Velik je tut u genih mami,sestra,al pa kdo starejši. In lej če boš mela večje ne boš nč bol srečna k če maš B C men tut hitro rastejo čeprou se ne vid in use mi govorigo da mam ful mejhne (B 80) in bmp lej sestri je pa premejhn d (največja št.) in se sekira da ma prevelike in nevem kaj. Lej mogoče ti bo še kdej žou da si rekla da maš premejhe!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.