poznanstvo prek MSN-ja --> srečanje v živo.?
• iasnaaa
• Od: 21.1.2010
poznanstvo prek MSN-ja --> srečanje v živo.?
30.4.2010 20:29
heei.!*
no, mene pa zanima, kaj si misLte o tem; enga fuL simpatičnga tipa/bejbo mate mač na msn-ju, u živo pa se ne poznaTe. pa zanga veste, de NI pedofiL [se vm je pukazau/la pu kameri, ma FB...] vi ste mu/ji tut sLike pusLaL, in je reku/la, de ste tut njemu/njej pač simpaTični & lušni. pogovori trajajo poooZno u noč. xD in začutte, de ste spoznaL čLoveka, pred kaTerim res ne rabTe met maske. se fuL zasToopta in ujameTa. bi se tut srečaL iz njim.? če mate kašne izkušne, puveiTe kej o tem. ku js mam take primere... u živo se pa še nism srečaLa z njimi. zdeei hvaLjo me, de sm lušna [kar spLoh ni res xD], sm nwm, če si bodo tut u živo tu misLni. no u gLaunm, mejmo eno orng debaaTo o tm. • NothingYours
• Od: 19.3.2010
Re: poznanstvo prek MSN-ja --> srečanje v živo.?
30.4.2010 21:06
ja..jas sem mela že par takih srečanj..in se je vedno pozitivno izteko..
sam nikoli pa nisem mela srečanja z nekom ki je npr. čist iz drugega konca slo.. ker potem, če se ful drug drugemu vidla bi bla razočarana, da sva predaleč narazen.. • mikana
• Od: 5.10.2008
30.4.2010 22:49
mah ja zdej pred kratkim sm se sz enim dobila, k sva se sicer že mal prej eneparkrat vidla...sam je bil tko enih 45 min od mene...
zdej se pa spet neki dodogvarjam sam bomo še vidli kaj bo drgač pa lej tvegaš lahku, če te je strah pa uzameš še eno frendico sabo sam za občutek varnosti... drgač pa lej za vsak slučaj če se zadnji trenutek premisliš, se zmenta tko, d aprideš ti do njega in pol ne bi smelo biti panike:) mah ja sej učasih je fajn je pa uprašanje na kako osebo naletiš.... • Rachel
• Od: 3.4.2010
• Kraj: Ljubljana
1.5.2010 0:09
jaz sem pa enega tipa vidla samo enkrat tko... pa pol sva po fb-ju govorila in ugotovila da greva na isti žur... in tko sva se pač tam srečala (prišeu on do mene ;$$) in zdej sva frenda tko, upam da tudi kaj več (:
• Theone1
• Od: 19.4.2010
1.5.2010 0:09
to pa maš podobno situacijo ko sem jo jas mela pač bejšta se spoznat u živo.. morta se it! mene je blo pač na začetku mau sram.. sam pol kai rekla sm si.. eeeh... **** - iga laif je laif.. ni on edini na svetu ma pol pa je šlo fajn.. ^^ tko da.. srečno.. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
1.5.2010 13:45
ja jas sem bla na enem forumu, pa smo meli kao neke piknike pa to, pa smo se pač najprej preko samega foruma spoznali, pol smo si msn-je dali, pa se preko skupnih pogovorov za srečanja pač zmenli ;D je blo pa vedno fajn, pa če veš da je tisti ludek s katerim se meniš res fajn, da ni zaigran pol je pomoje čisto kul da se dobita, če ne drugega maš novega kolega (: drugače se mi je pa tut že zgodlo da sem enega na vlaku vidla, pa se mi je pune znani zdel, pa nisem vedla kam bi ga dala pol sem pa čez nekaj časa vidla da sma eno **** na fb-u ****, pa ga mam pod prijatle, pa sma se pač menit začela, pol sma že v meka skupaj začela hodit in zdaj sma ful dobra kolega ;D tak da se ti splača če ti je simpatičen _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • anjja
• Od: 11.1.2009
1.5.2010 15:35
ja sem. no.. mi2 sma si že okrog 2 leti pisala po msnju JAZ SEM IZ PTUJA, ON IZ LJUBLJANE no.. spoznala sem ga prek njegovega soseda, s katerim se bila skupaj v šoli v naravi v 7dmem razredu. Srečala sma se letos aprila Jas v LJ šoppingirat s prjatlcami on pa s prijatlom na pijačo. In še finta v tem, da sma si tisti dan pisala smse in pol jst napišem da sm u BTCju on pa men.. jst tud pa stopim z trgovine pa vidm njega stat pred trgovino pa sms pisat in pol se začnem jas smejat on pa ko me je zagledau tudi v smeh. In sem preživela en lep popoldan, z svojim do tedaj "virtualnim" prijateljem v REALNEM življenju na pijači • Munda
• Od: 30.5.2009
2.5.2010 0:15
ma sem spoznala tako že enih par, z enimi sem prekinla stike ker so čez čas se pač ful spremenili pa js tudi , z enim ap sem sei začela tko dopisvat 1 letpo nazaj, pa sma se poleti dobila 2x, pol u februarju 2x, pa ta vikend je iz celja pršu dol na primorsko na praznovanje mojga rd in sma šla k nam domou ko je blo konc pa sma filme gledala in tko,pa ful mi je uredu u useh pogldih _________________ \m/ |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.