Kako povedati najboljši prijateljici da si vanjo... ?• 7350
• Od: 19.4.2010
Kako povedati najboljši prijateljici da si vanjo... ?
27.4.2010 10:06
Od 6. razreda sm "zatreskan" v eno punco s katero sem bil celo osnovko skupi v klasu zdej pa je na isti gimnaziji kot jst.. Zelo veliko trenira, parkrat sva šla že mal skupi tko okol, pa enkrat sva se že zmenla za v kino sam so jo pol tastari nekam zvlekel... Kako ji naj povem da sem vanjo?
Thx • Rosieweasley
• Od: 14.2.2010
Re: Kako povedati najboljši prijateljici da si vanjo... ?
27.4.2010 11:15
Ja najprej moreš preverit da si ji ušeč, ampak če hodi s atbo u kino pa to...pol vrjetno ne zard tega k ji greš na jetraa...
Povej ji pa tko da ji poveš!;Đ Povej da ti je ušeč pa d jo maš rad al neki in potem jo upraši če si ti tut njej ušeč, potem jo pa upraši, ampk ne tko da ji rečes 'a bi hodla?'...k to je tko bedn uprašanjee...;S...Mojmu prjatlu sem rekla da naj mojo prjatlco(vem, zakomplicirano...) upraša z 'a bi bla moja punca?' in jo je in zdej hoditaa...Tko da je tole bolša ideja, vrjem...No pa veliiiiik sreče!!! • nejchula
• Od: 30.6.2009
27.4.2010 11:49
lej ponavad tut ljubezen unič prjatlstvo
tko da pomislm kaj ti več pomen..da s zdej z njo prjatu pa greš lahko vsaj vn u kino pa to..al pol k se bosta kregala pa se še menila nebosta več nwem no • 7350
27.4.2010 12:36
Hvala obema! Sej se ful dobr zastopm z njo, včasih tud sama pokliče, če greva kam, se družva pogovarjava itd. Ampak res ne vem če sm ji všeč (po netu cel cajt berem kako punca nrdi prvi korak...). Tk k pravš ti nejchula, lahk izpade super in bova pač par lahk pa izpadem kt totaln bedak....Sam še eno stvar bi vprašu... a jst ji naj kr rečem "a bi hodla z mano?" (mal butast se sliš...) al naj jo primm za roko al kej podobnga... Res še nism mel nobenga "takega" opravka s puncami in res nimam pojma, kar pa preberm na netu je pa itaq za en drek k je vsak tadrug člank al pa objava drugačna... POMAGITE =)
Thx • AnckaT
• Od: 6.2.2010
28.4.2010 15:26
Moj predlog je da jo pogledaš u oči pa ji rečeš, da ti je zlo všeč in da si vano že doug časa pol pa ji še reč če bi hodila s tabo
Srečno • horny
• Od: 27.4.2010
28.4.2010 15:42
ne mncat preveč dowgo!!!!! pač pelji jo nekam tko na samo in pole se malo pogovarjita in blabla in pole jo kr zaliži (tuji če se ne znaš boš takoj znaw • Lepi
• Od: 28.4.2010
hmm...
28.4.2010 17:18
No jaz tu ne vidim nekega problema glih ...
Vprasas prijatlco ce greta na zadnje zice muziko poslusat (ona bo ze vedla zakaj se gre Pa vso sreco • 7350
28.4.2010 17:50
Lepi, a lahk razložiš "na zadnje žice.."
• Lepi
hmm..
28.4.2010 17:54
Na zadnje zice a.k.a sedeže ...
Punce jih obožujejo • babylove
• Od: 9.5.2009
28.4.2010 17:55
kai pomen na zadnje zice ??????? • Lepi
hmm...
28.4.2010 18:02
Glej, na zadnjih zicih avtomobila pocnejo ljudje (pravzaprav po navadi fant in punca) zanimive reči ...
No ce nias avta je malo bed, ker v avtobusu te ljudje motijo ... Drugace pa ne vem... v kinu se mas zadnje zice, samo mors it gledat kak film ki je ze izven (da ni guzve) ... • babylove
• Od: 9.5.2009
28.4.2010 18:09
ahaaaa .. • 7350
28.4.2010 18:36
Aaa zdej zastopm kaj si mislu... res nimam avta, pa tud bus je bol slaba k ne greva na istega tko da kino je res nejboljš izbira sam k ma res tko mal cajta (treningi & stuff) tk da upam da mi bo uspel, če že ne prej pa med poletnimi počitncami =D
• Coreliee
• Od: 24.10.2009
28.4.2010 20:50
Hahah, Lepi ti si čudak xD Uzem to kot kompliment.
Drgač pa en je napisu, da se takoj znaš žvalit. No, ni res. Eni ste ogabni, z tistim svojim jezikom (pa po možnosti si niti zob prej ne umijete, niti nimate čigumija, skratka fuj pač) k ga zarinete tja do grla pa kr neki opletate k mislte da je bolš... Fuj skratka. Pomembn je občutk in nežnost, ne pa kr neki. No, pa velik sreče. Pa rajš je ne vabt na zadne zice al pa kkšno tako bedarijo, ker dvomm da bo mela zlo dobro mnenje o teb pol • Lepi
hmmm.
29.4.2010 14:20
Citat:Hahah, Lepi ti si čudak xD Uzem to kot kompliment.
Hvala Coreliee, vidim da si edinta tukaj, ki si razumela celotno stvar Rad mam brihtne punce, arrr [qoute] Drgač pa en je napisu, da se takoj znaš žvalit. No, ni res. Eni ste ogabni, z tistim svojim jezikom (pa po možnosti si niti zob prej ne umijete, niti nimate čigumija, skratka fuj pač) k ga zarinete tja do grla pa kr neki opletate k mislte da je bolš... Fuj skratka. Pomembn je občutk in nežnost, ne pa kr neki. [/quote] Bi reko da imas glede tega prav... Zavzalit je vsekakor ne sme,kr tak ... In ja glede omivanja zob in opletanja ... ti kr verjamem , kar pa ne velja za mene ^^ Lahko preveris • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
Re: hmmm.
29.4.2010 14:29
Lepi pravi:
Citat:
Hahah, Lepi ti si čudak xD Uzem to kot kompliment.
Hvala Coreliee, vidim da si edinta tukaj, ki si razumela celotno stvar Rad mam brihtne punce, arrr [qoute] Drgač pa en je napisu, da se takoj znaš žvalit. No, ni res. Eni ste ogabni, z tistim svojim jezikom (pa po možnosti si niti zob prej ne umijete, niti nimate čigumija, skratka fuj pač) k ga zarinete tja do grla pa kr neki opletate k mislte da je bolš... Fuj skratka. Pomembn je občutk in nežnost, ne pa kr neki. Bi reko da imas glede tega prav... Zavzalit je vsekakor ne sme,kr tak ... In ja glede omivanja zob in opletanja ... ti kr verjamem , kar pa ne velja za mene ^^ Lahko preveris haha direkten napad xD • soonck
• Od: 16.2.2010
29.4.2010 20:34
huuh. ti pa si lepi eej.. xD ti punco kr hop pa akcijaa. no nwm.. js nebi glih **** u kinu če si to mislu =) kj drzga p že.. sam tut nebi mu tm drkala p fafala.
pa tut js khm.. mm .. rada zagodrnjam al kko se reče. uzdihujm noo • 7350
29.4.2010 23:12
Hhahaha kok ste vi zadnjih par postovov sfalil temo... jst napišem kak povedat da sem vanjo vi pa o seksu na zadnjih sedežih v kinu =D
• miaTHEshoe
29.4.2010 23:22
7350 pravi:Hhahaha kok ste vi zadnjih par postovov sfalil temo... jst napišem kak povedat da sem vanjo vi pa o seksu na zadnjih sedežih v kinu =D
eh, ne povedat • 7350
30.4.2010 15:19
Ej ne vem... nekaj je na njej pa pojma nimam kaj... nekaj kar me privlači kot nič druzga na nobeni drugi punci. Je popolna, prijazna.. idealna embalaža kot vsebina =D
• miaTHEshoe
30.4.2010 15:26
ah ta ljubezen xD kolko si star? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.