Balkan• durex
• Od: 11.10.2009
Balkan
21.4.2010 20:53
tuki pište če poslušate balkanjado, če ne, ZAKAJ NE !
ter kere muske so vam najbolše? ... (: • Coreliee
• Od: 24.10.2009
Re: Balkan
21.4.2010 21:00
Ne poslušam. Zakaj ne? Ker moja ušesa niso vajena poslušat tazga sranja. Hahaha še posebi sviralicee pa to. xD Okej razn kdr sm pod vplivom česarkoliže.
Kjera muska mi je narbolja? A od balkana? Seka Aleksić - Aspirin Hahhaha. Ma zahecavam se. Interne fore pač. • dari
• Od: 8.3.2009
21.4.2010 21:39
NE ne poslušam balkana ... In zakaj ne...
Ker ta muzika je kot neka pokvarjena kaseta... sam neki naviva in tuli tm..ooooooo .. :S me ne moti da južnjaki poslušajo to muziko naj jo sej tudi mi poslušamo našo narodno.. moti me bolj to da se SLOVENCI odločijo poslušat to sranje in s tem ko slovenec posluša to muziko in preklinja čez vso ostalo muziko zaničuje svoj narod in v tega v sloveniji je vedno več.. !!! Drgači mi ta muzika že sama posebi ni ušeč (ne samo zaradi tega od kje izvira).. ker nima nekih posebnih melodij in besedila so tolk kr neka (brez pomena) "bosna je majka moja bosna je život moj" P.IZDA ja pa ku de smo neandrtalci... Vam povem kko je nastala balkan muzika (frulice) En človek je vrgu pokvarjeno kaseto proč...in pač pole je tisto kaseto bosanc dobu jo dau u radjo in je mislu de tisto je muzika... hahaha Drgači meni je najbl ušeč Rock in rock n roll pa tako... GUNS N ROSES FOREVER • backspace
• Od: 3.4.2010
21.4.2010 23:28
Ne poslušam balkana, ker mi ni uredu muska. Če pa že poslušam pa nism lih trezna XD
Prisegam na metal & rock & punk • Boris
• Od: 17.4.2010
22.4.2010 7:01
Soundbox pravi:kako definiraš balkanjado?
ja kko nek ne poslušam, če pa že pa zloooo redko, kr sm pristaš hardstyle, dance, trance in house muzke • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
22.4.2010 15:36
hate it. edino na morju kdaj prav pride ko si že malo vlit, pa na pomolu prespiš, kot neka "uspavanka".. pa to nea mislim na kako seko aleksič pa tote budale, ampak na kaki mildreds, [link] pa bolj življenjsko-pametno podobnim skupinam.. drugače mi je pa balkan čisto isto sranje kot slovenska goveja samo pač z balkanskim besedilom._________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Soundbox
• Od: 23.11.2009
22.4.2010 17:28
Boris pravi:
Soundbox pravi:
kako definiraš balkanjado?
ja kko nek ne poslušam, če pa že pa zloooo redko, kr sm pristaš hardstyle, dance, trance in house muzke a v teh državah majo sam eno vrsto glasbe?? veš, tist turbofolk ala "narodnjaki" ni sploh tista taprava balkanska muska kokr čefurji pravjo da je..to je tko kot pr nas werner, tangels, atomik harmonik, lendero, itd itd. Dejansko je pa yu-rock huda muska, reprjou je dost hudih, tut pevcou (merlin, joksimovič), .. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.