Ko mam enega preveč rada

Theone1 • Od: 19.4.2010 • Prispevkov: 57
Ko mam enega preveč rada 19.4.2010 21:32
No pač js sm zapacana u enga tipa že odkar sva se spoznala.. Mislim ful hitr sva navezala stik, si res skor use povedala ane itd. In pač na prvu mi je bu zlo ušeč ane, pol pa sm se na lepem zalubla u njega. Ko sm bla s frendicami stalno sm use lepo od njega govorla - dokler jim ni dosadilo.. xP

No use je kazalo da bo celo nekej - da bo še kej ratalo iz tega, ko kar naenkrat zvem da se je pobotau z biušo. BUM!! Kar na lepem so se mi souze ulile pa tak ful čuden filing sm mela - kakršnega še nikol u lajfu nism dožvela.. Shocked GROZNO je blo vam povem. Pol so mi pa bf-jice rekle nej ga kar tko na izi pozabim. ^^ Js sm si prsegla, da bom ustrajala pr njemu čeprau se mi zdej zdi da iz tega ne bo nič. Sad Js bi res use nardila za tega tipa. Ful ful sm zapacana u njega.. <3
Sam to ni problem. Problem je to, da js sm zlo sramežljiva šjora in da se mau bojim kko bo reagiru pa da bo pol kai jezen name.. -.-

No uglaunem.. Iščem kake nasvete kko mu prznat da ga ubistvu zlo ljubim. POMAGITE!
limonica1995 • Od: 12.2.2010 • Prispevkov: 89
Re: Ko mam enega preveč rada 19.4.2010 22:16
hei kolko si ti stara pa kolko je on star probi na vse možne načine vpraši ga če bi se ki dobla na kavi al pa ne vem ki in pol tak lepo poveš da ga maš ful rada mogoče te bo čudno gledo(vem kak to zgleda ko je nekdo to meni povedo) ampak ok jas sem se tisti osebi na začetku ful upirala in bi naredla vse da bi se ga znebila ampak kaj se je zgodlo zalubla se sem tak da res tak lepo počasi mu povej pa ne ko bo pil da mu ne zaleti Smile
Re: Ko mam enega preveč rada 20.4.2010 15:51
limonica1995 pravi:
hei kolko si ti stara pa kolko je on star probi na vse možne načine vpraši ga če bi se ki dobla na kavi al pa ne vem ki in pol tak lepo poveš da ga maš ful rada mogoče te bo čudno gledo(vem kak to zgleda ko je nekdo to meni povedo) ampak ok jas sem se tisti osebi na začetku ful upirala in bi naredla vse da bi se ga znebila ampak kaj se je zgodlo zalubla se sem tak da res tak lepo počasi mu povej pa ne ko bo pil da mu ne zaleti Smile

js bom mela 14 avgusta on pa ma 15.. ^^

aha.. okej bom poskusla.. Smile hvala ^^
limonica1995 • Od: 12.2.2010 • Prispevkov: 89
Re: Ko mam enega preveč rada 20.4.2010 20:28
Theone1 pravi:
limonica1995 pravi:

ni za kaj pa tudi pretirane razlke med leti ni
Re: Ko mam enega preveč rada 21.4.2010 14:58
limonica1995 pravi:
Theone1 pravi:
limonica1995 pravi:

ni za kaj pa tudi pretirane razlke med leti ni

Smile
zvezdicaa • Od: 26.10.2009 • Prispevkov: 115
Re: Ko mam enega preveč rada 21.4.2010 15:11
Če si mislila, da bo še iz tega kei ratal pol ni kr tak, sploh če opažaš oz. si opazla, da si mu na kak način ušeč. Zdei če se je bobotau s svojo biušo, prever kakšno imata zdei razmerje.. če ne zgleda kei resn pol itq da probi se men z njim use.. če mata pa bol resno razmerje.. pa je mogoč dobr da neki dni počakaš pa boš pol vidla kai je za naredit. Drugač pa povej mu da ga maš rada.. to morš naredit..
Re: Ko mam enega preveč rada 21.4.2010 21:08
zvezdicaa pravi:
Če si mislila, da bo še iz tega kei ratal pol ni kr tak, sploh če opažaš oz. si opazla, da si mu na kak način ušeč. Zdei če se je bobotau s svojo biušo, prever kakšno imata zdei razmerje.. če ne zgleda kei resn pol itq da probi se men z njim use.. če mata pa bol resno razmerje.. pa je mogoč dobr da neki dni počakaš pa boš pol vidla kai je za naredit. Drugač pa povej mu da ga maš rada.. to morš naredit..

okej.. Smile
hvala.. ^^ <3

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.