kko naj tipu povem da sem u njega?

smokiii • Od: 19.4.2010 • Prispevkov: 3
kko naj tipu povem da sem u njega? 19.4.2010 17:55
no pač js sm ful u enga tipa zapacana.. in res ga mam zlo rada...Smile in bu mi rada povedla.. sam to sploh ni problema.. problem je kumi tle ka ma on šjoro pa nevem kko nej mu povem.. sam baje da praujo da jima ne gre lih najbolj fajn..

tko da svetujte mi kko nej mu povem / kko nej napeljem pogovor na to..

Hvala usem ^^ Smile
volkec • Od: 18.4.2010 • Prispevkov: 32 • Kraj: domzale
Re: kko naj tipu povem da sem u njega? 19.4.2010 18:01
ja nc kaj prasi ga pa kar bo bo ^^

nimas kaj zgubit ^^

ale caw Very Happy
Re: kko naj tipu povem da sem u njega? 19.4.2010 18:03
volkec pravi:

nimas kaj zgubit ^^

ale caw Very Happy

ja ma mu povem kar s prve? npr.. amm ti mam za nek povedat.. js sm zacapana u tebe..
volkec • Od: 18.4.2010 • Prispevkov: 32 • Kraj: domzale
Re: kko naj tipu povem da sem u njega? 19.4.2010 18:10
smokiii pravi:
volkec pravi:

nimas kaj zgubit ^^

ale caw Very Happy

ja ma mu povem kar s prve? npr.. amm ti mam za nek povedat.. js sm zacapana u tebe..

lol Embarassed Very Happy
haha
Re: kko naj tipu povem da sem u njega? 19.4.2010 18:19
volkec pravi:
smokiii pravi:
volkec pravi:

nimas kaj zgubit ^^

ale caw Very Happy

lol Embarassed Very Happy
haha

bo zvedu čez neki cajta.. Wink
Coreliee • Od: 24.10.2009 • Prispevkov: 104
Re: kko naj tipu povem da sem u njega? 20.4.2010 21:30
Pros ga za številko, pol mu pa čez 2 minuti pošl sms: Js sm pa zapacana u tebe Laughing
Theone1 • Od: 19.4.2010 • Prispevkov: 57
Re: kko naj tipu povem da sem u njega? 21.4.2010 11:28
Coreliee pravi:
Pros ga za številko, pol mu pa čez 2 minuti pošl sms: Js sm pa zapacana u tebe Laughing

mam že negovo številko.. Smile

pa problem je to kr ponavad ne odpiše.. ^^
zvezdicaa • Od: 26.10.2009 • Prispevkov: 115
Re: kko naj tipu povem da sem u njega? 21.4.2010 15:06
Najprej se z njim mau več tko men ( u živo seveda).. in ko se bota že tko fajn razumela ... mu enkratm ko se bota menla kei glede love al pa tko.. pač priznaj da si u njega.. sei pomoje bo razumeu.. sam ne mu pa kr sprva tkoj pač 'napadat' s tem.

Lei nei se zgodi, kar se more. Wink

Vlk sreče Very Happy
Theone1 • Od: 19.4.2010 • Prispevkov: 57
Re: kko naj tipu povem da sem u njega? 21.4.2010 15:08
zvezdicaa pravi:
Najprej se z njim mau več tko men ( u živo seveda).. in ko se bota že tko fajn razumela ... mu enkratm ko se bota menla kei glede love al pa tko.. pač priznaj da si u njega.. sei pomoje bo razumeu.. sam ne mu pa kr sprva tkoj pač 'napadat' s tem.

Lei nei se zgodi, kar se more. Wink

Vlk sreče Very Happy

okei.. hvala fuul ^^ <3

tnx.. Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.