ko dobiš poslovilni sms : (• volkec
• Od: 18.4.2010
• Kraj: domzale
ko dobiš poslovilni sms : (
19.4.2010 16:30
no pa smo tam ! se ucer sm pisu kako mam obcutek ,da moje dekle hodi s drugim jah no sej nism nic kaj dosti zgrešiw ! 22.22 ravno ,da bom šel ninat prejmem sms s vesebino
-----> [i]oprosti srček ampak tako vec negre naprej , nemorem se ti zadnje čase ves čas lagati , da te imam rada ,da si samo moj ... !! Dojela sem , da si predobre zame ( lep si , pameten in vse ,kar si dekle zeli ) a jast zelim drugega ceprav vem ,da delam napako ker te zapušcam . pogresala te bom srcek moj samo moj si biw . zdaj sma samo BF. in prosim ne začni se spet r..... ^^ ( obljubi mi) rtm tvoja princeska no kaj naj recm , ustvariti si bom moral nove sanje : ( [/url][/list][/quote] • NothingYours
• Od: 19.3.2010
Re: ko dobiš poslovilni sms : (
19.4.2010 17:32
:/ mah saj boš preživel..gotovo ni prvič&zadnjič da si šel s kom narazen..tak pač pride.. • Boris
• Od: 17.4.2010
19.4.2010 18:49
NothingYours pravi::/ mah saj boš preživel..gotovo ni prvič&zadnjič da si šel s kom narazen..
tak pač pride.. Ah, pr njemu ni to tko kokr mislš če mam prou. On je še zmerei navezan nanjo in je ta sms biu ko bomba u lajfu pr nejmu, ko explodira se use sesuje za en cajt =/. Ampak res, u enem cajtu si spet najdeš drugo punco k jo boš s5 ljubiu pa se bosta mela rada Jah, ampak fora je zdei u tem de je ona tebe prevarala, ne ti njo! Resno oprosti, brez zamere kr vem d si še vanjo, ampak ona je pi*da k je tebe prevarala, ne ti! Še enkat brez zamere model, ampak če bi moja to men nardila bi jo izbrisou iz mojga lajfa, ampak useen z težkimi mukami =S... No, brezweze o tem nakladam... =P. Jah, pust zdei njo, če ma druzga nei bo srečna z drugim, čeprou je to zate nekak "bolečina u srcu" ko jo vidš z drugim modelom. Jbg, se zgodi. Sei si boš najdu eno drugo lepo modelko k ti bo zvesta pa te bo mela zares rada, werjem Aide, nekak sm se razpisu ampak kaj čm =P xD. Užiwei model, kokr sm reku, pozab nanjo če lahko, izbriš jo iz lajfa =). Boris • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
19.4.2010 18:54
use srečo ti želim, samo z menoj ne z njim, dekle, dekle, dekle samo z menoj ne z njim
• maricia
• Od: 22.3.2010
21.4.2010 15:15
underberg pravi:use srečo ti želim, samo z menoj ne z njim, dekle, dekle, dekle samo z menoj ne z njim
pomagaš, res • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
21.4.2010 19:44
jao kaka **** -.-
niti ni tolko, da bi ti v faco povejala. ej to pa je prasica. če te že pusti naj ter vsaj v faco. jao kak mi grejo taki ludi na jetra. nikol nisem, pa nikol nebom nobeniga pustla prek smsa al pa msnja. aleluja -.- pa pozabi jo, če nima za b od bureka • sexacko
• Od: 29.3.2010
21.4.2010 19:53
mah **** ga...ženske pridejo pa grejo:S ..tko da ženskam ni za zaupat...:/ • miaTHEshoe
21.4.2010 19:56
sexacko pravi:mah **** ga...ženske pridejo pa grejo:S ..tko da ženskam ni za zaupat...:/
ej, nismo vse iste • sexacko
• Od: 29.3.2010
21.4.2010 21:01
miaTHEshoe pravi:
sexacko pravi:
mah **** ga...ženske pridejo pa grejo:S ..tko da ženskam ni za zaupat...:/
ej, nismo vse iste se opravičujem:D ampak veliko pa je takih:D • miaTHEshoe
21.4.2010 21:30
sexacko pravi:
miaTHEshoe pravi:
sexacko pravi:
mah **** ga...ženske pridejo pa grejo:S ..tko da ženskam ni za zaupat...:/
ej, nismo vse iste se opravičujem:D ampak veliko pa je takih:D fak, jas vsaj neje deda prek fona pustim. neje vem ki še najdeš take ludi, ko neje upajo v faco rečt -.- grooooooooooooooooooooza |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.