Imam občutek, da me punca vara

ka naj nardim ?
se kill
14%
 14%  [ 2 ]
jo takoj **** grrr****
85%
 85%  [ 12 ]
Skupaj glasov : 14

volkec • Od: 18.4.2010 • Prispevkov: 32 • Kraj: domzale
Imam občutek, da me punca vara 18.4.2010 21:48
ok stvar je taka mam naj lepso dekle na soli in kar en lep čas sma skup zadne čase pa mam občutek , da me vara Sad

frendi so mi rekli da me v*** grrr pa take ... ( ceprow ne vrjamm kaj dost )!!!!

mi kdo da kak koristenn nasvet?
prosim prosim .!! Crying or Very sad
nevem kaj naj nardim Sad

[/url][img][/img]
Citat:
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Imam občutek, da me punca vara 19.4.2010 12:49
model, šutnt se ni treba kr te vara, tud če si tok navezan nanjo de ti veže na samomor. Pomisl, si ni škoda **** lajfa?? Poupraš jo pa ji powei ka so rekl tvoji frendi, to de te wara p to. Pa jo mau zakamuflirano praš če te ma še kei rada al pa na tak način če ma koga druzga. Če bo rekla de ma druzga pa mau upraš zakaj, zkaj ti je mogla to nardit. Werjamem de si tok vanjo de bi ubijou zanjo (ali pač?) pa je ne daš nikomur. Tko ji mau powei, pa poupraš, ne se it ubit. Pa ne verjem prjatlom use, ko jo boš widu z drugim pol pa paniko nared Razz. Tko jst mislm. Moje mnenje Smile.

Velik "uspeha" pa ljubezni Smile Wink.

Boris
nikica • Od: 11.3.2009 • Prispevkov: 33
Re: Imam občutek, da me punca vara 19.4.2010 15:43
povej kako se počutiš,zakaj se tako počutiš.pa jo prosi naj ti pove po resnic.Ceu cas jo pa glei v oči.Boš vidu kako bo reagirala.Pa če umakne pogled to ni glih dobr znak.
Re: Imam občutek, da me punca vara 19.4.2010 16:36
Boris pravi:
model, šutnt se ni treba kr te vara, tud če si tok navezan nanjo de ti veže na samomor. Pomisl, si ni škoda **** lajfa?? Poupraš jo pa ji powei ka so rekl tvoji frendi, to de te wara p to. Pa jo mau zakamuflirano praš če te ma še kei rada al pa na tak način če ma koga druzga. Če bo rekla de ma druzga pa mau upraš zakaj, zkaj ti je mogla to nardit. Werjamem de si tok vanjo de bi ubijou zanjo (ali pač?) pa je ne daš nikomur. Tko ji mau powei, pa poupraš, ne se it ubit. Pa ne verjem prjatlom use, ko jo boš widu z drugim pol pa paniko nared Razz. Tko jst mislm. Moje mnenje Smile.

Velik "uspeha" pa ljubezni Smile Wink.

Boris

jah no po eni strani mas prow res škoda da se grem kill k je še veliko pred mano ^^
moram si dobit novo deklico hihi Very Happy
tnx za nasvet ^^
Re: Imam občutek, da me punca vara 19.4.2010 16:40
nikica pravi:
povej kako se počutiš,zakaj se tako počutiš.pa jo prosi naj ti pove po resnic.Ceu cas jo pa glei v oči.Boš vidu kako bo reagirala.Pa če umakne pogled to ni glih dobr znak.

hvala za navet a toliko krat sem ji ze rekel kako se pocutim a je to ''preslisala''
Sad

zdja pa je itak konc Crying or Very sad

cene pa hvala to si bom se zapovnil za drugic ^^ Smile
sexacko • Od: 29.3.2010 • Prispevkov: 28
Re: Imam občutek, da me punca vara 21.4.2010 21:18
stari,pust tako bejbo primiru,ker ves da ni vredna tvojga lajfa;D jst vem kašne so te najlepše pič+ke na šoli;) tko da ti svetujem da od takih sam bežišWink
bibolina • Od: 12.8.2009 • Prispevkov: 36
Re: Imam občutek, da me punca vara 22.4.2010 12:45
Jaz pa ti svetujem tako- ne verjemi vsega, tudi če so ti to povedali prijatelji. Na tak način sva z mojim fantom končala zvezo, ker je raje verjel njim kot pa meni Crying or Very sad Daj ji čas in je ne napadaj s temi prebliski, naj ti sama pove kaj je res in kaj ne. S kreganjem boš stvar samo poslabšal in potem lahko dejansko pride do varanja- iz principa! Ti pač povem kakšne smo punce.
Pojdita na sprehod in ji povej kaj si slišal, potem pa počakaj na njeno reakcijo- sem skoraj 100% da ti bo povedala kje se skriva problem.
Pa srečno! Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.