Piercing-i <33**• ninaa
• Od: 23.10.2008
Piercing-i <33**
10.4.2010 9:36
Mislim da je že blo nekej člankov na to temo ampk še useen:
mate kašn piercing, kje, v kerem studiu ste si ga dali delat, vam je studio všeč, ipd... ? No js mam piercing v jeziku in je fulll dobr sm se ga ful navadla in sploh nebi mogla brez :$ <33* Delat sm si ga dala v Lj v studiu Cult in je reeeesss naiibolš. <3* Zj bi si ga pa dala še nad ustnico, pa me zanima, k pirs pač vn uzameš a se ti full pozna da si mu pirs? :S Ker js si ga sam zard tega ne upam dat, k nočm da se mi pol pozna k ga bom vn vzela :/ HaveFun.. • LZyMN
• Od: 29.11.2009
Re: Piercing-i <33**
10.4.2010 11:11
Jezik, ustnca desni spodaj =)
v cultu na mestnem trgu =) ja mi je všeč zto k sm se ful zaštekal s tistimi k tam delajo =) mislm pa da se ne pozna tolk. vsaj na zacetku se nek časa pol pa ne več pomoje Brez njih pa ne morm xD i'm totally addicted • sky
• Od: 13.6.2009
10.4.2010 13:54
jas niam pirsa.sam poznam nekaj ljudi ko ga imajo alpa so ga meli ena ga je mela nad ustnico pa ga je ven vzela pa se ji vidi tak majhna pikica.pa še neka druga ga je mela n nosu pa mislim da tui nad ustnico pa zdai nima več pirsa samo se pa vidi mala pikica,nea vem nam te strašila praši še koga drugega,lah da se tebi nebi vidlo sam njima se malo polaj pa nebi vedela. • NothingYours
• Od: 19.3.2010
10.4.2010 15:02
jas mam ga tik pod ustnico na levi strani..
naredila sem si ga v ms v studio venus.. ko sem npr. živčna se ful rada 'igram' z njim..in zgleda da sem si ga po pomoti malo odvila..ker ko sem se nasledni dan s tipom lizala mi je ven pado in sem zgubila tisto 'bunkico', ki je zunaj.. zdaj pa sem nekaj dni brez njega..in mam občutek kot da bi bla GOLA..xD ful sem se že navadla na njega.. dobro da si ga grem v pondeljek zamenjat.. drugače pa pod ustnico se vidi malo pikica, ko ga nimaš nekaj časa.. za nad ustnico pa nwm.. • ninaa
11.4.2010 8:35
ija drugač v jeziku te tapru tedn mal boli ija, pa mal maš zatečen uglavnm ne morš jesti vsega kar ti srce poželi xP
drugač k pa pirs vn vzamem se mal vid ampk ne tok pretirano HaveFun.! • PiikiCaa
• Od: 6.3.2010
11.4.2010 9:14
Meela Pirsiing u spodni ustnci (levo) sam sm gaa un dala ker mij ful zatekl pa bi se mi lohk zagnujiil ker sm ga tuud sama šlaa delaat hehe upS*...drugaač paa mi jee žoou da ga nimaam :/...taako da ga bom šla delat k moja mat popusti in mi bo podpisala da ga mam lohk & gam nareedla pri strokovnjaakih hihihi • Insane
• Od: 12.7.2009
11.4.2010 14:27
moja kolegica ga ma v ustnici mela pa ga je v jeziku.. 2 tedna jo je v jeziku tak bolelo da ni mogla govorit pa sao pila je lahko pa ejdla jogurte pa take bolj tekoče stvari...
pol pod usnico pa se ji vidi ja ko si ga ven vzeme... • ninaa
15.4.2010 19:20
am ne drgač ije čist kul • Little Billy
• Od: 24.6.2009
16.4.2010 21:03
moja mom je rekla d če si grem pirs dt nrdit, mi ga bo sred noči vn potegnla xD res uno škoda, js bi fuu-uuul mela to, jeziiik |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.