Istospolni partnerji imajo lahko otroka?

1 | 2 | 3 | >>
Zimbzze • Od: 9.11.2009 • Prispevkov: 39
Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 7.4.2010 18:59
Hi my people! Razz

Stvar je taka... mene zanima, kako mnenje mate vi o zakonu:
- istospolnim partnerjem otroka

ALi se s tem strinjate?
Zakaj Ja/Ne
al je to vaše mnenje že od začetka la vas je kdo prepričau?

moje mnenje je DA
Ker ima vsak državljan naj bo tak ali drugačen pravico do otroka.
IN veliko ljudi reče, da majo pravico ja, pa nej si ga naredijo sami, ob tem se mi poraja vprašanje: kaj pa tisti tako imenovani "noramalni ljudje" ki ne morejo narediti otroka zaradi neplodnosti in ostalega... kaj pa oni? oni pa lahko posvojijo otroka al kko? potem naj tudi njim rečejo "naredta si ga sama!"
druga obramba: ljudje proti rečejo, da to škodi otroku, ker nima moškega vzora ali pa ženskega. Ni res! otrok ne rabi neke predstave, on rabi toplino, neko pozornost, učenost in pravilno vzgojo kar mu lahko nudi vsak istospolni partner in tukaj pride še ena primerjava istospolni partnerji z "normalnimi ljudmi". Kaj pa tisti pijanci in narkomani, ki jih ima toliko otrok za starše. Kdo je bolši oče oz. mama. Tisti, ki je narkoman in pijanc ali pa mlati svoje otroke in ne pozabimo JE NORMALEN, ali tisti starš, ki lepo skrbi za otroka, ga pravilno preživlja, mu nudi tosto kar otrok rabi a ne pozabimo tudi tukaj JE GEJ!
To so nekako moja mišlenja, mišlenja ki mislim da se bodo pokazala v prihodnosti ko sveta ne bodo zavirale religije, ki nam napovedujejo življenje.
Smile
slinafka • Od: 16.1.2010 • Prispevkov: 159
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 7.4.2010 19:08
Se popolnoma strinjam s tabo Very Happy
princessme • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 256
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 7.4.2010 19:09
js se popolnoma strinjam s taboo...ti predsodki in nevem kaj še usee
mi grejo prou na bruhanje.. Evil or Very Mad
ja IN KAJ če si isospolno usmirjen...sei so lhk oni bolši starši kt 10 ''normalnih'' partnerjeuu...
meni gre to res na žiucee.... Evil or Very Mad
slinafka • Od: 16.1.2010 • Prispevkov: 159
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 7.4.2010 19:14
princessme pravi:
js se popolnoma strinjam s taboo...ti predsodki in nevem kaj še usee
mi grejo prou na bruhanje.. Evil or Very Mad
ja IN KAJ če si isospolno usmirjen...sei so lhk oni bolši starši kt 10 ''normalnih'' partnerjeuu...
meni gre to res na žiucee.... Evil or Very Mad

Ja, saj Wink
d3vi1 • Od: 7.10.2008 • Prispevkov: 175 • Kraj: okolica mb
Re: Istospolni parttnerji- zakon 7.4.2010 19:18
Zimbzze pravi:
moje mnenje je DA
IN veliko ljudi reče, da majo pravico ja, pa nej si ga naredijo sami, ob tem se mi poraja vprašanje: kaj pa tisti tako imenovani "noramalni ljudje" ki ne morejo narediti otroka zaradi neplodnosti in ostalega... kaj pa oni? oni pa lahko posvojijo otroka al kko? potem naj tudi njim rečejo "naredta si ga sama!"
druga obramba: ljudje proti rečejo, da to škodi otroku, ker nima moškega vzora ali pa ženskega. Ni res! otrok ne rabi neke predstave, on rabi toplino, neko pozornost, učenost in pravilno vzgojo kar mu lahko nudi vsak istospolni partner in tukaj pride še ena primerjava istospolni partnerji z "normalnimi ljudmi". Kaj pa tisti pijanci in narkomani, ki jih ima toliko otrok za starše. Kdo je bolši oče oz. mama. Tisti, ki je narkoman in pijanc ali pa mlati svoje otroke in ne pozabimo JE NORMALEN, ali tisti starš, ki lepo skrbi za otroka, ga pravilno preživlja, mu nudi tosto kar otrok rabi a ne pozabimo tudi tukaj JE GEJ!
To so nekako moja mišlenja, mišlenja ki mislim da se bodo pokazala v prihodnosti ko sveta ne bodo zavirale religije, ki nam napovedujejo življenje.
Smile

"noramalni ljudje" hehe Very Happy ne vem če si to namerno napisala taq al si se zmotla, skratka dobro je izpadlo Very Happy pa nazaj k temi, moje mnenje je NE, ker mislim da more otrok met vzor moškega in ženske, ker to da rabi toplino, ljubezen, itd, ni dovolj, to je sicer tema o kateri lahko do konc leta debatiraš pa ne prideš do konca, tak da se mi ravno ne da spuščat v detajle. sicer pa je okolje odvisno tudi, lahko rečem da otrok istospolnih staršev bo imel, ni rečeno, ampak v veliki večini pa ja, probleme s strani družbe, sovrstnikov,itd. skratka moje mnenje je le, da otrok rabi očeta in mater. je dosti primerow ko sam oče ali mati vzgaja otroka, in le ni isto, kot če bi imel mater, lahko tudi mačeho. skratka žensko. enako je tudi če je mati samohranilka.

pusti pa tiste primere narkomanov, pijancev,nasilja,itd, sej lahko takšne ljudi prijaviš na socialno. kar pa vedno tudi ni najboljše, ampak dalje je s5 druga dolga zgodba....

Nazadnje urejal/a d3vi1 7.4.2010 19:24; skupaj popravljeno 1 krat
Candiii • Od: 5.3.2010 • Prispevkov: 20
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 7.4.2010 19:23
jst se delno strinjam..okei mene nč ne mot če je kdo istosplolno usmerjen..sam da loh posvojijo otroke - no bi pa jst rekla NE. no recmo da bi mene recmo 2 geja posvojita nebi bla ravn vesela ( PA NIMAM NČ PROTI GEJOM!)..sam ne bi mela taka starša!! pa tut 2 ženski nikol ne bosta mogle nadomestit tut očetovo ljubezen in obratno....to je moje mnenje (že od začetka) in mi noben ne bo spremenu mnenja.!!
...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Re: Istospolni parttnerji- zakon 7.4.2010 19:24
d3vi1 pravi:
Zimbzze pravi:
moje mnenje je DA
Smile

"noramalni ljudje" hehe Very Happy ne več če si to namerno napisala taq al si se zmotla, skratka dobro je prišlo Very Happy pa nazaj k temi, moje mnenje je NE, ker mislim da more otrok met vzor moškega in ženske, ker to da rabi toplino, ljubezen, itd, ni dovolj, to je sicer tema o kateri lahko do konc leta debatiraš pa ne prideš do konca, tak da se mi ravno ne da spuščat v detajle. sicer pa je okolje odvisno tudi, lahko rečem da otrok istospolnih staršev bo imel, ni rečeno, ampak v veliki večini pa ja, probleme s strani družbe, sovrstnikov,itd. skratka moje mnenje je le, da otrok rabi očeta in mater. je dosti primerow ko sam oče ali mati vzgaja otroka, in le ni isto, kot če bi imel mater, lahko tudi mačeho. skratka žensko. enako je tudi če je mati samohranilka.

pusti pa tiste primere narkomanov, pijancev,itd, sej lahko takšne ljudi prijaviš na socialno. kar pa vedno tudi ni najboljše, ampak dalje je s5 druga dolga zgodba....

jz se strinjam tut s tabo d3vi1. mislim d rabi otrok za normalno vzgojo očeta in mati.

sicer nimam nič proti da se istospolni partnerji poročajo in na splošno gledano nimam proti njim nič, sam pomojem pa otrok nebi smel posvajat.

moje mnenje
Re: Istospolni parttnerji- zakon 7.4.2010 19:27
d3vi1 pravi:
Zimbzze pravi:
moje mnenje je DA
Smile

"noramalni ljudje" hehe Very Happy ne več če si to namerno napisala taq al si se zmotla, skratka dobro je prišlo Very Happy pa nazaj k temi, moje mnenje je NE, ker mislim da more otrok met vzor moškega in ženske, ker to da rabi toplino, ljubezen, itd, ni dovolj, to je sicer tema o kateri lahko do konc leta debatiraš pa ne prideš do konca, tak da se mi ravno ne da spuščat v detajle. sicer pa je okolje odvisno tudi, lahko rečem da otrok istospolnih staršev bo imel, ni rečeno, ampak v veliki večini pa ja, probleme s strani družbe, sovrstnikov,itd. skratka moje mnenje je le, da otrok rabi očeta in mater. je dosti primerow ko sam oče ali mati vzgaja otroka, in le ni isto, kot če bi imel mater, lahko tudi mačeho. skratka žensko. enako je tudi če je mati samohranilka.

pusti pa tiste primere narkomanov, pijancev,itd, sej lahko takšne ljudi prijaviš na socialno. kar pa vedno tudi ni najboljše, ampak dalje je s5 druga dolga zgodba....

sam veš tudi tisti ''normalni ljudje'' ne skrbijo vedno za svoje otroke..Sad
kaj pa če se oče sploh ne briga za otroka..ceu dan dela pa pol pride domou pred tv..in pol spat?? al pa mama..sej je isto..
če tko pogledš tudi ta otrok nima vzgoje obeh staršeu in ljubezni..
ja kaj pa če ta otrok isospolnih partnerjeu pozna npr. pri puncah..svojega ''darovalca''....če ga pozna je pol to moška in ženska vzgoja..pa je tolk možnosti da ga al pa ne..
sei ga u šoli zafrkavajo in use..sam ne dougo..enkrt se vedno neha (pomoje)
Re: Istospolni parttnerji- zakon 7.4.2010 19:37
princessme pravi:

kaj pa če se oče sploh ne briga za otroka..ceu dan dela pa pol pride domou pred tv..in pol spat?? al pa mama..sej je isto..
ja kaj pa če ta otrok isospolnih partnerjeu pozna npr. pri puncah..svojega ''darovalca''....če ga pozna je pol to moška in ženska vzgoja..pa je tolk možnosti da ga al pa ne..
sei ga u šoli zafrkavajo in use..sam ne dougo..enkrt se vedno neha (pomoje)

ti izpostavlaš samo slabe primere normalnih ljudi, vzdiguješ pa istospolne ljudi, kao da pr jih ne more bit podobnih ali celo enakih problemow kot so pr normalnih ljudeh?
obojni so ljudje.

pa vloga moškega-darovalca, ni enaka vlogi očeta oz očima.
prisoten je res, če hoče, vsi seveda nebi hoteli tega, pol pa je odvisno kolko časa je s otrokom, itd itd, skratka nix ni popolno.
Re: Istospolni parttnerji- zakon 7.4.2010 19:45
d3vi1 pravi:
princessme pravi:

sei ga u šoli zafrkavajo in use..sam ne dougoo..enkrt se vedno neha (pomoje)

ti izpostavlaš samo slabe primere normalnih ljudi, vzdiguješ pa istospolne ljude, kao da pr jih ne morem bit podobnih ali celo enakih problemow kot so pr normalnih ljudeh?
obojni so ljudje.

pa vloga moškega-darovalca, ni enako kot oče oz očim.
prisoten je res, če hoče, vsi seveda nebi hoteli tega, pol pa je odvisno kolko časa je s otrokom, itd itd, skratka nix ni popolno.

ja sej so lhk tudi taki...lhk jih je še več nasilnih in blablabla
jih ne uzdigujm sam pravim d ni nujno d so slabi..al pa da otrokom tm kej manjka..kr je veliko staršeu normalnih..tudi moji xD
sam tuki se gre zato d ti praviš da ni prou d majo taki otroke!!
ja vem..sam useeno ta otrok ve kdo je njegou oče
Re: Istospolni parttnerji- zakon 7.4.2010 20:10
princessme pravi:

ja sej so lhk tudi taki...lhk jih je še več nasilnih in blablabla
jih ne uzdigujm sam pravim d ni nujno d so slabi..al pa da otrokom tm kej manjka..kr je veliko staršeu normalnih..tudi moji xD
sam tuki se gre zato d ti praviš da ni prou d majo taki otroke!!
ja vem..sam useeno ta otrok ve kdo je njegou oče

aja nena jih, pol pa my bad Very Happy
sej moji so tudi normalni ampak nenormalno obnašanje, skratka duga pa druga zgodba xd
samo vseeno sm še vedno in bom ostal pri tem da ne, oz 2 ženski bi še šlo, res da če nebi ena od mamic prevzela vloge moškega-trda roka,sicer je itaq ena ženska vedno v bolj dominantni vlogi,če ša ne pol bi blo mislim da fail, kar pa se tiče 2 moških, tu pa sm absulutno za NE in end of debata Very Happy
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 7.4.2010 20:17
podpis Zimbzze Wink

sicer pa glede tega da bi otrok istospolnih partnerjev imel probleme z družbo: če že iz logične strani pogledaš.. recimo en primer.. ma en očala pa ga ****, drugi pa ma tut očala ampak njega pa nea zafrkavajo.. torej zakaj ne? predvsem zaradi osebnosti, samozavesti, samopodobe.. nekoga ki se bo znal sam za sebe postavit nebodo ****, **** bodo tiho miško (pa čeprav nebo z njim čisto nič narobe) torej predvsem je odvisno od vzgoje, sem skoraj ziher da bi 2 geja znala boljše vzgajat otroka (ker bi šla sama čez "ponižanja" itd) predvsem ga nebi zavijala v vato, pa mu predstavljala sveta kot nekaj najlepšega, naučila bi ga kdaj se postavit za sebe in kdaj se branit..

torej jas sem za in tut mislim da se bo zafrustriranost "kretenov" hitro odpravla, sploh pa je bedarija da se mormo stalno primitivcem prilagajat da jih ja slučajno nebi s čim vznemirli
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 7.4.2010 20:21
NE. PROTI!

sej ne da mi grejo na žiuce, sam otrok se mi smili.
ta otrok bo od svojih vrstnikou tok zafrkavan da mu bo žou da žvi.
sploh ni debate u tem. pa ne mi govorit o človekovih prvicah.
sej je OTROŠKA prvica tut to, da maš oba starša. sam ne istospolna.

js vem da so geyi, najboši ženski prjatli in tko. in tut niam nč proti njim. pa tut proti lezbam ne. sam otrok k bo meu take starše se mi smili.

še enkrat: NE! definitiuno NE.
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 7.4.2010 20:22
anchika96 pravi:
NE. PROTI!

js vem da so geyi, najboši ženski prjatli in tko. in tut niam nč proti njim. pa tut proti lezbam ne. sam otrok k bo meu take starše se mi smili.

boga revica Rolling Eyes
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 7.4.2010 20:27
in še to. kko bo ko bo deklica odraščala ob dveh očetih, k ji ne bom mogla oz. upala razlagat o menzi pa sexu pa tko.
js mislm da je to delo mame. in ne očeta.
enako pri fantu.
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 7.4.2010 20:32
PorceLan pravi:
anchika96 pravi:
NE. PROTI!

boga revica Rolling Eyes

????

smili se ti, ker ma swoje mnenje in ga zagovarja?

meni se pa pol ti zdiš boga, ker ne sprejemaš nasprotnih misli twojim.

sicer pa da mam za starša 2 geja? pol pa bi se kr shoot myself, poženščen ono ful ded x 2? no thanks.
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 7.4.2010 20:43
d3vi1 pravi:
PorceLan pravi:
anchika96 pravi:
NE. PROTI!

boga revica Rolling Eyes

????

smisli se ti, ker ma swoje mnenje in ga zagovarja?

meni se pa pol ti zdiš boga, ker ne sprejemaš nasprotnih misli twojim.

sicer pa da mam za starša 2 geja? pol pa bi se kr shoot myself, poženščen ono ful ded x 2? no thanks.

ne, smili se mi ker ma tak omejeno razmišljanje. jih sprejemam, pokomentiram pa tut.. ( bi še več napisala kot samo dve besedi samo se mi ne da trenutno kregat)
ja pa kaj, nebi te pač blo, not big deal
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 7.4.2010 20:53
PorceLan pravi:

ne, smili se mi ker ma tak omejeno razmišljanje. jih sprejemam, pokomentiram pa tut.. ( bi še več napisala kot samo dve besedi samo se mi ne da trenutno kregat)

ker si že rawno omenla to besedo, meni se pa zdi twoje razmišlanje bolj omejeno kot njeno.
ni vse novo vedno dobro. če pa bi ti taq rada bla otrok gejow pa te še wedno lahko poswojijo xd
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 7.4.2010 21:15
d3vi1 pravi:
PorceLan pravi:

ker si že rawno omenla to besedo, meni se pa zdi twoje razmišlanje bolj omejeno kot njeno.
ni vse novo vedno dobro. če pa bi ti taq rada bla otrok gejow pa te še wedno lahko poswojijo xd

valda da ni vse novo dobro, če pa že gledaš kolko je že istospolnih partnerjev "rešitev" ne more bit v tem da bi jim prepovedali otroke, ampak v miselnosti ljudi. gledat moreš k boljši družbi, zdravit "vzrok" (če se ne motim sem pred kratkim vidla reklamo za tednik al kaj že kjer sta ble 2 ki sta že mele otroka, v slo), ne pa posledico.. in vzrok je v tem primeru družba. družba se začne spreminjat pri posameznikih in pri njih nastane problem za tote otroke, ker ste vsi take ovce pa mate vsi iste fore. veš kaj hočem povedat?
pa nikjer nisem rekla da bi rada mela za starša 2 ateja, če bi bla že o dmalega tak vzgojena me nebi niti najmanj motlo, sploh če bi bla deležna ljubezni (tak kot so verjetno vsi otroki z istospolnimi partnerji) ampak problem bi seveda nastal ker je družba tak zavrta in ji je vseeno glede otroka, ali je deležen tega pa tega al ne, samo da je "normalen" (beri ima heteroseksualne starše - kar pa nima veze s "komunikacijo" v družini)
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 8.4.2010 3:11
PorceLan pravi:
samo da je "normalen" (beri ima heteroseksualne starše - kar pa nima veze s "komunikacijo" v družini)

kaj ma zaj tu komunikacija veze?

PorceLan pravi:
pa nikjer nisem rekla da bi rada mela za starša 2 ateja, če bi bla že o dmalega tak vzgojena me nebi niti najmanj motlo, sploh če bi bla deležna ljubezni (tak kot so verjetno vsi otroki z istospolnimi partnerji)

ti izpostavlaš samo slabe primere normalnih ljudi, vzdiguješ pa istospolne ljudi, kao da pr jih ne more bit podobnih ali celo enakih problemow kot so pr normalnih ljudeh?
tak da v bistvu ti "predvidevaš" da so oni boljši starši, nena pa ti tega veš oz misliš da veš, ker ti veš za samo dobre primere, za ostale pa ne.
tebe nebi motlo, mene pa bi in to zelo. in ne, rekla nisi, ampak taq vneto jih zagovarjaš, da sm ti enostavno mogo podat to opazko, pa brez zamere ne =)

kar pa se tiče družbe ja, to maš praw, drugačnost ja, pa nena mene enači s drugimi, ker mam drugačno mnenje, če še nisi poglej eno stran nazaj in preberi moje komentarje. kajti važna je vloga ženske in moškega v otrokovem življenju,sploh da se otrok pravilno socializira, po domače da je "normalen", ni pa nujno da je pol otrok "normalen", pusti zaj vse ostale dejavnike in glej samo golo dejstvo.
skratka zelo je važna vloga očeta in matere pri otrokovem odraščanju.
danalana • Od: 29.11.2009 • Prispevkov: 25
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 8.4.2010 9:56
moje mnenje je NE!!! o tem sem tut sama dost razmišlala pa noben mi nebo spremenu mojga mnenja Twisted Evil no mislm že zarad tega ker je to krivično do otroka. mislm, nč nimam proti istospolnim partnerjem itd. sam pač dejstvo je da bi se večina otrok, ki ma take starše počutila drgačne pa odrinjene, kar bi verjetno tudi bili v svoji družbi. mislm predstavlite si, da pride v vaš razred nov sošolc, k ma dva starša ki sta istega spola. itak ,da bi ga večina ljudi opravljalo, in ga ne bi sprejeli medse, čeprav sam ne bi bil kriv zato. ampak bil bi preprosto...drugačen. Crying or Very sad pa tut recimo poglejte v vseh osnovnih šolah, ko dajejo učitli vprašanjo kot so;koliko sta stara tvoja mati in oče/kdaj sta se spoznala/kakšne službe opravljata...al pa kasnej pr anglci ko se pogovarjate o tem... pa vsi odgovarjajo; moja mama jih ima 37, moj oče pa 40(npr.). predstavlej si kako se počutiš, ko moreš pred celim razredom odgovorit; moj prvi oče jih ima 37, moj drugi pa 38. mislm se ne počutiš lih prijetno a ne? sploh pa drugi razlog da ne pa je, da dva geja v nobenem primeru nemorata dobiti otrok po naravni poti. tak je zakon narava, in mi ga nesmemo spreminjat. če hočta met pa dve lezbijki otroka naj ga pa nrdita, sej je mogoče. medtem ko moški in ženska lahko naredita otroka po naravni poti.(zakon narave xd Twisted Evil Twisted Evil )tako, da če neka ženska ni plodna, je to še vedno 1 od tisočih, torej naj posvoji otroka, medtem ko dva moška nikoli ne morta nrdit otroka. Embarassed tako da ne. sej nimam nč proti istospolnim partnerjem, naj so skupi če hočjo. ampak otrok pa nej nimajo, lahku si jih nardijo po naravni poti če čjo...tako da [color=red]NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE!
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 8.4.2010 13:37
d3vi1 pravi:
PorceLan pravi:
samo da je "normalen" (beri ima heteroseksualne starše - kar pa nima veze s "komunikacijo" v družini)

kaj ma zaj tu komunikacija veze?

PorceLan pravi:
pa nikjer nisem rekla da bi rada mela za starša 2 ateja, če bi bla že o dmalega tak vzgojena me nebi niti najmanj motlo, sploh če bi bla deležna ljubezni (tak kot so verjetno vsi otroki z istospolnimi partnerji)

tak da v bistvu ti "predvidevaš" da so oni boljši starši, nena pa ti tega veš oz misliš da veš, ker ti veš za samo dobre primere, za ostale pa ne.
tebe nebi motlo, mene pa bi in to zelo. in ne, rekla nisi, ampak taq vneto jih zagovarjaš, da sm ti enostavno mogo podat to opazko, pa brez zamere ne =)

kar pa se tiče družbe ja, to maš praw, drugačnost ja, pa nena mene enači s drugimi, ker mam drugačno mnenje, če še nisi poglej eno stran nazaj in preberi moje komentarje. kajti važna je vloga ženske in moškega v otrokovem življenju,sploh da se otrok pravilno socializira, po domače da je "normalen", ni pa nujno da je pol otrok "normalen", pusti zaj vse ostale dejavnike in glej samo golo dejstvo.
skratka zelo je važna vloga očeta in matere pri otrokovem odraščanju.

ma vezo, pač jas sem komunikacija napisala misla sem pa vse skupaj, ker če ni komunikacije tut odnosi ne morjo bit dobri (ljubezen, vzgoja itd)
nič jih nea vzdigujem, ampak res ne vidim razlike da bi bla dva homoseksualca drugačna vzgojitelja oz.slabša kot kdo drug.. nobenih dokazov ni mki bi trdili tak. sicer pa ma vsak pravico met otroka in če otrok nebo mel npr.ateja mu nebo čisto nič falilo in za normalno vzgojo (kot praviš ti) otrok res ne rabi mame in očeta, ampak družino, to je pa magari lahko:
-mama samohranilka in otroci
-otrok in njegovi stari starši ker so biološki umrli
-družina je lahko oče, njegovih 10 ljubic on otroci
-družina je lahko cela vas ker otrok nima ene mame, ampak so to vse ki ga dojijo
-družina je lahko mama z otrokom in "oče" ki ga ona izbere, saj biološki nima nobene funkcije
-družina je skupina fantov v vojašnici z vzgojiteljem ker so brez stikov z biološko družino
še naštevam?

če že malo logično pogledaš, mama in oče nista nujno potrebna, potreben je en ali več ljudi, na katere se otrok naveže, ki so mu vzor.. pa naj bo to mama, oče, oba skupaj, teta al pa sosed.
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 8.4.2010 13:48
danalana pravi:
moje mnenje je NE!!! o tem sem tut sama dost razmi�lala pa noben mi nebo spremenu mojga mnenja Twisted Evil no mislm �e zarad tega ker je to krivično do otroka. mislm, nč nimam proti istospolnim partnerjem itd. sam pač dejstvo je da bi se večina otrok, ki ma take star�e počutila drgačne pa odrinjene, kar bi verjetno tudi bili v svoji dru�bi. mislm predstavlite si, da pride v va� razred nov so�olc, k ma dva star�a ki sta istega spola. itak ,da bi ga večina ljudi opravljalo, in ga ne bi sprejeli medse, čeprav sam ne bi bil kriv zato. ampak bil bi preprosto...drugačen. Crying or Very sad pa tut recimo poglejte v vseh osnovnih �olah, ko dajejo učitli vpra�anjo kot so;koliko sta stara tvoja mati in oče/kdaj sta se spoznala/kak�ne slu�be opravljata...al pa kasnej pr anglci ko se pogovarjate o tem... pa vsi odgovarjajo; moja mama jih ima 37, moj oče pa 40(npr.). predstavlej si kako se počuti�, ko more� pred celim razredom odgovorit; moj prvi oče jih ima 37, moj drugi pa 38. mislm se ne počuti� lih prijetno a ne? sploh pa drugi razlog da ne pa je, da dva geja v nobenem primeru nemorata dobiti otrok po naravni poti. tak je zakon narava, in mi ga nesmemo spreminjat. če hočta met pa dve lezbijki otroka naj ga pa nrdita, sej je mogoče. medtem ko mo�ki in �enska lahko naredita otroka po naravni poti.(zakon narave xd Twisted Evil Twisted Evil )tako, da če neka �enska ni plodna, je to �e vedno 1 od tisočih, torej naj posvoji otroka, medtem ko dva mo�ka nikoli ne morta nrdit otroka. Embarassed tako da ne. sej nimam nč proti istospolnim partnerjem, naj so skupi če hočjo. ampak otrok pa nej nimajo, lahku si jih nardijo po naravni poti če čjo...tako da [color=red]NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE!

1. DRUGAČEN?! dajte no ljudje! dam primer: Ti zavračaš otroke gejov medtem kot tovje prijateljice k ma drugačno barvo las kot ti in je recimo manjša al pa večja in ma ne vem postrani nos pa je ista kot ti. Nje ne poimenuješ drugačna!

2. Tukaj se kaže diskriminacija do pedrov... Ostajate v neki preteklosti, zdaj je novi vek! veste kolko ljudi je bilo v starem, srednjem veku gejov in so jih normalno sprejemali. A zdej pa so pedri neka fobija in neki čudaki... ah dejte no! Dam primer:
Črnci- onni so bili dikriminirani dokler se niso uprli dokler niso stopili v stik z svetom in dokler jih ni vet spoznal! Zdaj so črnci extra carji in igralci in najbolši košarkaši... dokler eden ne bo začel posvajat otrok, dokler jim ne damo možnosti da pokažejo da so taki kot mi, le da se razlikujejo po spolni usmerjenosti (kot črnci po barvi kože) se bo en k***c spremenilo. In JA prvim otrokom po težko kot je blo črncem režko ko so jih trapali v rezarvate in u ne vem kakšno sranje še ampak zdele so sprejeti in prav tako bodo tudi otroki gejov in družba se bo navadla na njih kot se je na črnce kot se je navadla, da ne hodijo več peš al pa z kočijamo po mestu ampak z avtom...

3. Zakaj bi dva "normalna" človeka imela pravico posvojit otroka, k ga ne morsta naredit medtem ko dva pedra k ga prav tako ne morsta naredit pa ne?
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 8.4.2010 16:27
ti s5 nekam v druge vode plavaš, ja pol ma lahko ej gej froca pa 10 dedow poleg.
to so primeri ja, ampak to ni vredu za otroka, ni najbolj zdravo al kak naj rečem. čere sm rawno na pop tv po končanem fuzbali trofo nekiga ne wem kak mu je že ime ko je prawo o neki kadetnici, sm se zaj spomno pa našo weč info, in lej [link] vloga očeta in vloga matere, lepo je opisano. čepraw se popolnoma ne strinjam s vsem napisano, samo to je že druga tema Very Happy
Re: Istospolni partnerji imajo lahko otroka? 8.4.2010 17:30
d3vi1 pravi:
ti s5 nekam v druge vode plavaš, ja pol ma lahko ej gej froca pa 10 dedow poleg.
to so primeri ja, ampak to ni vredu za otroka, ni najbolj zdravo al kak naj rečem. čere sm rawno na pop tv po končanem fuzbali trofo nekiga ne wem kak mu je že ime ko je prawo o neki kadetnici, sm se zaj spomno pa našo weč info, in lej [link] vloga očeta in vloga matere, lepo je opisano. čepraw se popolnoma ne strinjam s vsem napisano, samo to je že druga tema Very Happy

ja ne rečt, kaj pa te pravim xD
tak če po pravici povem se mi tega niti brat nea lubi, ker me že naslov odbija, sploh tole vzgaja oče, mi je čisto zgrešeno, ampak dobro, še vedno pravim da za otrokovo dobro nista nujno potrebna ženska pa moški (:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.