Potovanje v London

Zimbzze • Od: 9.11.2009 • Prispevkov: 39
Potovanje v London 4.4.2010 0:16
Torej, mi bomo šli z družino v London okoli konca aprila do 2. maja.
Zanima me, če je že kdo bil v Londonu? v katerem hotelu, hostelu, ali ste se vozili z busom al z podzemno... uglavnem razpišite se! Very Happy Very Happy
nixie • Od: 4.4.2010 • Prispevkov: 16
Re: Potovanje v London 4.4.2010 1:11
jst sm bla v londonu lansko leto am ja london sam me je tko kr mal razočaru ampak sm vedla da bo tko ker sm bla pred tem v parizu in sm spoznala kakšna so pač ta velka mesta .. mesto je seveda umazan ker je tok ljudi in turistov in useh možnih ras in usega in tut znamenitosti niso nevem kaj posebnga so pa seveda za vidt (: ceu svet pozna london in je seveda za vidt tko da ja če si tm je dobr pogledat uno reko z ladjico it , pa london eye , oxford street ( super šoping ) pa uno bakindamsko palačo pa stražo pa big ben (: dobr je use to vidt ampak če bi šla pa še kdaj bi šla pa sam zarat šopinga
lepo se mejte =)
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Potovanje v London 4.4.2010 12:29
jas sem tut bla lani, samo mene je pa čisto navdušo ;P stari ko bom vlka bom živela tam xD
vaau no hehe.. mislim stalno se nekaj dogaja, sami utrip mesta, črnci/belci, vse je pomešano, noben te nea čudno gleda če si malo bolj ekstravagantno oblečen, po modi, sploh pa london je druga svetovna prestolnica mode **** (za mene).. ;$;$;$

jaa šoping aa.. samo ni nič bolj poceni, vse je bolj dražje al pa isto, jas sem se v topshop tam zaljubila ;$ ne res tak je vreo glej če ti ne znam povedat, must see (: pa bolšji trgi pa to je fajn kar tukaj recimo ni.. sploh kake vintage zadevice za v lase, pa uhani, cd-ji, slike, pa portobello aaah :**

v camden town idi, ker je več kot zakon =D pa ja, london eye stari, kak noro worth every penny ;$$$$ pa v covent garden se ti tut splača it, pa v oxfordu vse dobiš, pa big ben, pa tower bridge ;** pa če rada tak malo ven hodiš pa to, moreš it v boombox.. to je freakshow ;$ pa v fabricu maš svašta..sicer moreš cca 20min v vrsti čakat, ampak je nadkul vse skupaj.. maš 3 sobe z različnimi muzikami..;** pa turnmills je dobroo! kakih 10 nadstropij, pa vedno nekaj novega vidiš ko hodiš pa muzika je ful fajna..

kar se hotelov tiče.. mi smo bli zraven buckinghamske palače, torej čisto v centru.. ime sem pa pozabla... (:

drugače je pa meni tut paris bolj všeč, najlepši je pa itak milano, pa v londonu je polno emotov tak btw xD

jas sem ti ful fauš da greš ;P
Re: Potovanje v London 23.4.2010 15:43
no zdej se to že obolj približuje in me zanima še to.. glede Madam T. a je to ful za čakat v vrsti in bi blo bolš če bi rezarviral al ni panike..
Aja, pa glede busov in tega sranja, a je bolš it z podzemno al busom?
hvala obema anyways! Very Happy
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Potovanje v London 23.4.2010 16:38
Zimbzze pravi:
no zdej se to že obolj približuje in me zanima še to.. glede Madam T. a je to ful za čakat v vrsti in bi blo bolš če bi rezarviral al ni panike..
Aja, pa glede busov in tega sranja, a je bolš it z podzemno al busom?
hvala obema anyways! Very Happy

gleej jo ko gre v london hehe ;D pomoje boljše da rezervirate za vsak slučaj, čeprav zaj je že malo pozno, al ne? (: nea vem jas tega no.. ;D drugače je pa meni def.podzemna boljša, če že ne drugega se zgubit nea moreš pa busi vozijo 100× počasneje.. sicer so karte dražje, tak da se ti celotedensko splača vzet (:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.