kaj si mislijo o men/vas??• RozaŽirafa
• Od: 20.7.2009
kaj si mislijo o men/vas??
20.3.2010 23:15
heiii..
mene pa zanima, če se sekirate zarad tega če ste drgačne od drugih?? naprimer če so use punce bolj suhe, majo use vč frendou, majo fante, so bolj priljubljene pr usih, se zmeri naličjo lepš od vas,.. pa če se tudi obremenjujete s tem kako drugi gledajo na vas pa kaj si o vas mislijo??? kr jst zmeri razmišljam kaj si drugi o men mislijo pa kako zgledam pa kako sm neki nardila pa praktično z usem!! upam da vas nism zamorila pa da ne mislte da sm neumna* • PiikiCaa
• Od: 6.3.2010
Re: kaj si mislijo o men/vas??
20.3.2010 23:31
ok res je đabee da se ubremenjujeeš z tem kaj si drugi misljo u teb!!....toj pa res škoda sploh se sekirat č ti tm ena taleva reče o faq koj ta krdo ulečena alč pa kj...uažnn iee daj teb ušeeč...č paa že tvoji frendici ni kj kul na teb ti po pa že rekla an? saai č je taprava frendica glede ustaalih stvari debelost, frendi,tipi,pa ustaalo je pa itak tko...č si pač mau močneej jaa jbg nismo use popouni in paač probei shujšat xD...č negre pa pač ne gee...BOT TO KAR SI IN BOT ZADUVORLA SAMA SABO! . • Mp3
• Od: 2.10.2009
20.3.2010 23:52
men osebno dol visi ka mi reče en ko pojma nima o meni ker sam jas vem ka je resnica • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
21.3.2010 0:26
ne obremenjuj se na mnenja ljudi ki ti ne pomenijo nič _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • RainbowRockin' ;]
• Od: 4.10.2009
21.3.2010 8:44
če boš sama u sebe prepričana bojo drugi tut u tebe..in sploh nebojo mel kakega posebnega mnenja o teb.. pr men deluje..sploh pa morš bit kar si..
• MissCheriee
• Od: 1.3.2010
21.3.2010 18:36
okej, mau me res briga kej si drugi mislijo o men.
sam useen pa ne tok, d bi se nvem kolk spreminjala zrad tega _________________ ...I dont play by rules...I make my own... • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
22.3.2010 13:36
še noben si nikol ni nč dobrga mislu o men • Aljaa
• Od: 24.6.2009
23.3.2010 17:57
men se rees j*be ka si misli folk o men
• Ribica
• Od: 4.11.2009
26.3.2010 17:39
ok tkole ti bom rekla, mene več al mn časa ne skrbi kaj si kdo misl o men, ker pač tko no pač js sm tist kar sm sej sm otročja kdaj pa osramotila sm se tut ze milionkrat sam halo no če so tvoji frendi pač tko no mam dost frendov pa to, no ja mal se obremenjujem k sm mal debela ampak ok |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.