grupič?• NothingYours
• Od: 19.3.2010
grupič?
20.3.2010 22:51
heey..
mam en problem.. in sicer: mam fanta, ki je fuuul potreben.. sexava tudi že.. na začetku ko sva začela hoditi, me je on vprašal, če bi kdaj šla v grupni sex-v 3. jas sem takrat rekla, da mogoče bi kdaj.. zdaj pa se je to spremenilo, ker sem se že kar precej navezala nanj, in ga nočem z nikomer 'deliti'.. no, jas sem že skoraj pozabila na ta pogovor o grupiču, ki sva ga mela že dlje cajta nazaj.. včeraj zvečer pa je on ravno po sms-u vprašal, če bi zdaj že hotela v 3.. potem pa sem ga vprašala s kom sploh misli, da bi.. on pa je rekel, da bi jas eno punco poiskala.. mene je skoraj kap..ker kot sem že omenila ga ne bi rada z nobeno delila..(nwm no, sam za mene je to prevara, če bi z drugo, čeprav bi bil grupni.. danes pa sva se ravno dobila (nažalost se ne vidima vsaki dan) in sem mu rekla, da bi se zdaj pogovorila o grupnem..pa mi je takoj rekel, če sem resno mislila, ker se je on namreč zafrkaval..ker je pač nekaj popil.. tak da potem nisva o tem več razglablala.. zdaj pa mene zanima, al je on vseeno mislo resno..al se je pač zafrkavo.. kaj vi mislite.. pa če bi resno mislo, mislite da nisem dovolj dobra za njega, al pa pač hoče probati v 3? & kakšno je vaše mišlenje o grupnem? bi hoteli, da bi tvoj fant/punca pred tvojimi očmi sexal/a z drugim/drugo? ima kdo kakšne izkušnje z grupnim že? HVALA za vse odgovore in mnenja.. • PiikiCaa
• Od: 6.3.2010
Re: grupič?
20.3.2010 23:16
NothingYours pravi:heey..
mam en problem.. in sicer: mam fanta, ki je fuuul potreben.. sexava tudi že.. na začetku ko sva začela hoditi, me je on vprašal, če bi kdaj šla v grupni sex-v 3. jas sem takrat rekla, da mogoče bi kdaj.. zdaj pa se je to spremenilo, ker sem se že kar precej navezala nanj, in ga nočem z nikomer 'deliti'.. no, jas sem že skoraj pozabila na ta pogovor o grupiču, ki sva ga mela že dlje cajta nazaj.. včeraj zvečer pa je on ravno po sms-u vprašal, če bi zdaj že hotela v 3.. potem pa sem ga vprašala s kom sploh misli, da bi.. on pa je rekel, da bi jas eno punco poiskala.. mene je skoraj kap..ker kot sem že omenila ga ne bi rada z nobeno delila..(nwm no, sam za mene je to prevara, če bi z drugo, čeprav bi bil grupni.. danes pa sva se ravno dobila (nažalost se ne vidima vsaki dan) in sem mu rekla, da bi se zdaj pogovorila o grupnem..pa mi je takoj rekel, če sem resno mislila, ker se je on namreč zafrkaval..ker je pač nekaj popil.. tak da potem nisva o tem več razglablala.. zdaj pa mene zanima, al je on vseeno mislo resno..al se je pač zafrkavo.. kaj vi mislite.. pa če bi resno mislo, mislite da nisem dovolj dobra za njega, al pa pač hoče probati v 3? & kakšno je vaše mišlenje o grupnem? bi hoteli, da bi tvoj fant/punca pred tvojimi očmi sexal/a z drugim/drugo? ima kdo kakšne izkušnje z grupnim že? HVALA za vse odgovore in mnenja.. ufff...ok moje mnenje zj č mene prašaaš...tvoj tip pol ni za resno zvezo č bi šu kr u 3... č ti je enkat prej to predlagu pol verjetn je mislu resno tud čeprou je kj spiu, in ti je verjetno reku da ni mislu resno ker se mu je zdel da teb ni kul al kuaa..nwm an...js bi se raj na tvojmu mestu pogovorla resno znemu pa paač rekla da ti to ni ušeč da bi ga s kom delilaa... ker č ga maš res rada neb naredla tega an..ali pač?....ne mu paa zj tega duvolt pa to narest sam zto k on tko hoče...k je đabee...rajšvi2 uživita skup pa raj kj nouga probita aaiaa no pa za bdw...meen nebi blo kul da bi se zj moj tip **** tm z eno mojo frendico :O...in to pred mojimi učmi, ahahaha sj nism počeenaa • NothingYours
20.3.2010 23:39
PiikiCaa pravi:
NothingYours pravi:
heey..
mam en problem.. in sicer: mam fanta, ki je fuuul potreben.. sexava tudi že.. na začetku ko sva začela hoditi, me je on vprašal, če bi kdaj šla v grupni sex-v 3. jas sem takrat rekla, da mogoče bi kdaj.. zdaj pa se je to spremenilo, ker sem se že kar precej navezala nanj, in ga nočem z nikomer 'deliti'.. no, jas sem že skoraj pozabila na ta pogovor o grupiču, ki sva ga mela že dlje cajta nazaj.. včeraj zvečer pa je on ravno po sms-u vprašal, če bi zdaj že hotela v 3.. potem pa sem ga vprašala s kom sploh misli, da bi.. on pa je rekel, da bi jas eno punco poiskala.. mene je skoraj kap..ker kot sem že omenila ga ne bi rada z nobeno delila..(nwm no, sam za mene je to prevara, če bi z drugo, čeprav bi bil grupni.. danes pa sva se ravno dobila (nažalost se ne vidima vsaki dan) in sem mu rekla, da bi se zdaj pogovorila o grupnem..pa mi je takoj rekel, če sem resno mislila, ker se je on namreč zafrkaval..ker je pač nekaj popil.. tak da potem nisva o tem več razglablala.. zdaj pa mene zanima, al je on vseeno mislo resno..al se je pač zafrkavo.. kaj vi mislite.. pa če bi resno mislo, mislite da nisem dovolj dobra za njega, al pa pač hoče probati v 3? & kakšno je vaše mišlenje o grupnem? bi hoteli, da bi tvoj fant/punca pred tvojimi očmi sexal/a z drugim/drugo? ima kdo kakšne izkušnje z grupnim že? HVALA za vse odgovore in mnenja.. ufff...ok moje mnenje zj č mene prašaaš...tvoj tip pol ni za resno zvezo č bi šu kr u 3... č ti je enkat prej to predlagu pol verjetn je mislu resno tud čeprou je kj spiu, in ti je verjetno reku da ni mislu resno ker se mu je zdel da teb ni kul al kuaa..nwm an...js bi se raj na tvojmu mestu pogovorla resno znemu pa paač rekla da ti to ni ušeč da bi ga s kom delilaa... ker č ga maš res rada neb naredla tega an..ali pač?....ne mu paa zj tega duvolt pa to narest sam zto k on tko hoče...k je đabee...rajšvi2 uživita skup pa raj kj nouga probita aaiaa no pa za bdw...meen nebi blo kul da bi se zj moj tip **** tm z eno mojo frendico :O...in to pred mojimi učmi, ahahaha sj nism počeenaa tenx za mnenje.. drugače pa sem se odločila, da bom zdaj počakala malo..če še bo kaj omenjo to..pa če bo se bom resno pogovorila z njim.. • PiikiCaa
20.3.2010 23:43
NothingYours pravi:
PiikiCaa pravi:
NothingYours pravi:
heey..
mam en problem.. in sicer: mam fanta, ki je fuuul potreben.. sexava tudi že.. na začetku ko sva začela hoditi, me je on vprašal, če bi kdaj šla v grupni sex-v 3. jas sem takrat rekla, da mogoče bi kdaj.. zdaj pa se je to spremenilo, ker sem se že kar precej navezala nanj, in ga nočem z nikomer 'deliti'.. no, jas sem že skoraj pozabila na ta pogovor o grupiču, ki sva ga mela že dlje cajta nazaj.. včeraj zvečer pa je on ravno po sms-u vprašal, če bi zdaj že hotela v 3.. potem pa sem ga vprašala s kom sploh misli, da bi.. on pa je rekel, da bi jas eno punco poiskala.. mene je skoraj kap..ker kot sem že omenila ga ne bi rada z nobeno delila..(nwm no, sam za mene je to prevara, če bi z drugo, čeprav bi bil grupni.. danes pa sva se ravno dobila (nažalost se ne vidima vsaki dan) in sem mu rekla, da bi se zdaj pogovorila o grupnem..pa mi je takoj rekel, če sem resno mislila, ker se je on namreč zafrkaval..ker je pač nekaj popil.. tak da potem nisva o tem več razglablala.. zdaj pa mene zanima, al je on vseeno mislo resno..al se je pač zafrkavo.. kaj vi mislite.. pa če bi resno mislo, mislite da nisem dovolj dobra za njega, al pa pač hoče probati v 3? & kakšno je vaše mišlenje o grupnem? bi hoteli, da bi tvoj fant/punca pred tvojimi očmi sexal/a z drugim/drugo? ima kdo kakšne izkušnje z grupnim že? HVALA za vse odgovore in mnenja.. ufff...ok moje mnenje zj č mene prašaaš...tvoj tip pol ni za resno zvezo č bi šu kr u 3... č ti je enkat prej to predlagu pol verjetn je mislu resno tud čeprou je kj spiu, in ti je verjetno reku da ni mislu resno ker se mu je zdel da teb ni kul al kuaa..nwm an...js bi se raj na tvojmu mestu pogovorla resno znemu pa paač rekla da ti to ni ušeč da bi ga s kom delilaa... ker č ga maš res rada neb naredla tega an..ali pač?....ne mu paa zj tega duvolt pa to narest sam zto k on tko hoče...k je đabee...rajšvi2 uživita skup pa raj kj nouga probita aaiaa no pa za bdw...meen nebi blo kul da bi se zj moj tip **** tm z eno mojo frendico :O...in to pred mojimi učmi, ahahaha sj nism počeenaa tenx za mnenje.. drugače pa sem se odločila, da bom zdaj počakala malo..če še bo kaj omenjo to..pa če bo se bom resno pogovorila z njim.. hehee iaa nzk • NothingYours
20.3.2010 23:46
PiikiCaa pravi:
NothingYours pravi:
PiikiCaa pravi:
NothingYours pravi:
heey..
mam en problem.. in sicer: mam fanta, ki je fuuul potreben.. sexava tudi že.. na začetku ko sva začela hoditi, me je on vprašal, če bi kdaj šla v grupni sex-v 3. jas sem takrat rekla, da mogoče bi kdaj.. zdaj pa se je to spremenilo, ker sem se že kar precej navezala nanj, in ga nočem z nikomer 'deliti'.. no, jas sem že skoraj pozabila na ta pogovor o grupiču, ki sva ga mela že dlje cajta nazaj.. včeraj zvečer pa je on ravno po sms-u vprašal, če bi zdaj že hotela v 3.. potem pa sem ga vprašala s kom sploh misli, da bi.. on pa je rekel, da bi jas eno punco poiskala.. mene je skoraj kap..ker kot sem že omenila ga ne bi rada z nobeno delila..(nwm no, sam za mene je to prevara, če bi z drugo, čeprav bi bil grupni.. danes pa sva se ravno dobila (nažalost se ne vidima vsaki dan) in sem mu rekla, da bi se zdaj pogovorila o grupnem..pa mi je takoj rekel, če sem resno mislila, ker se je on namreč zafrkaval..ker je pač nekaj popil.. tak da potem nisva o tem več razglablala.. zdaj pa mene zanima, al je on vseeno mislo resno..al se je pač zafrkavo.. kaj vi mislite.. pa če bi resno mislo, mislite da nisem dovolj dobra za njega, al pa pač hoče probati v 3? & kakšno je vaše mišlenje o grupnem? bi hoteli, da bi tvoj fant/punca pred tvojimi očmi sexal/a z drugim/drugo? ima kdo kakšne izkušnje z grupnim že? HVALA za vse odgovore in mnenja.. ufff...ok moje mnenje zj č mene prašaaš...tvoj tip pol ni za resno zvezo č bi šu kr u 3... č ti je enkat prej to predlagu pol verjetn je mislu resno tud čeprou je kj spiu, in ti je verjetno reku da ni mislu resno ker se mu je zdel da teb ni kul al kuaa..nwm an...js bi se raj na tvojmu mestu pogovorla resno znemu pa paač rekla da ti to ni ušeč da bi ga s kom delilaa... ker č ga maš res rada neb naredla tega an..ali pač?....ne mu paa zj tega duvolt pa to narest sam zto k on tko hoče...k je đabee...rajšvi2 uživita skup pa raj kj nouga probita aaiaa no pa za bdw...meen nebi blo kul da bi se zj moj tip **** tm z eno mojo frendico :O...in to pred mojimi učmi, ahahaha sj nism počeenaa tenx za mnenje.. drugače pa sem se odločila, da bom zdaj počakala malo..če še bo kaj omenjo to..pa če bo se bom resno pogovorila z njim.. hehee iaa nzk ne tega pa definitivno nočem..:S rajši grem narazen z njim, kot pa bi šla v 3..-.-'' • PiikiCaa
21.3.2010 0:09
NothingYours pravi:
PiikiCaa pravi:
NothingYours pravi:
PiikiCaa pravi:
NothingYours pravi:
heey..
mam en problem.. in sicer: mam fanta, ki je fuuul potreben.. sexava tudi že.. na začetku ko sva začela hoditi, me je on vprašal, če bi kdaj šla v grupni sex-v 3. jas sem takrat rekla, da mogoče bi kdaj.. zdaj pa se je to spremenilo, ker sem se že kar precej navezala nanj, in ga nočem z nikomer 'deliti'.. no, jas sem že skoraj pozabila na ta pogovor o grupiču, ki sva ga mela že dlje cajta nazaj.. včeraj zvečer pa je on ravno po sms-u vprašal, če bi zdaj že hotela v 3.. potem pa sem ga vprašala s kom sploh misli, da bi.. on pa je rekel, da bi jas eno punco poiskala.. mene je skoraj kap..ker kot sem že omenila ga ne bi rada z nobeno delila..(nwm no, sam za mene je to prevara, če bi z drugo, čeprav bi bil grupni.. danes pa sva se ravno dobila (nažalost se ne vidima vsaki dan) in sem mu rekla, da bi se zdaj pogovorila o grupnem..pa mi je takoj rekel, če sem resno mislila, ker se je on namreč zafrkaval..ker je pač nekaj popil.. tak da potem nisva o tem več razglablala.. zdaj pa mene zanima, al je on vseeno mislo resno..al se je pač zafrkavo.. kaj vi mislite.. pa če bi resno mislo, mislite da nisem dovolj dobra za njega, al pa pač hoče probati v 3? & kakšno je vaše mišlenje o grupnem? bi hoteli, da bi tvoj fant/punca pred tvojimi očmi sexal/a z drugim/drugo? ima kdo kakšne izkušnje z grupnim že? HVALA za vse odgovore in mnenja.. ufff...ok moje mnenje zj č mene prašaaš...tvoj tip pol ni za resno zvezo č bi šu kr u 3... č ti je enkat prej to predlagu pol verjetn je mislu resno tud čeprou je kj spiu, in ti je verjetno reku da ni mislu resno ker se mu je zdel da teb ni kul al kuaa..nwm an...js bi se raj na tvojmu mestu pogovorla resno znemu pa paač rekla da ti to ni ušeč da bi ga s kom delilaa... ker č ga maš res rada neb naredla tega an..ali pač?....ne mu paa zj tega duvolt pa to narest sam zto k on tko hoče...k je đabee...rajšvi2 uživita skup pa raj kj nouga probita aaiaa no pa za bdw...meen nebi blo kul da bi se zj moj tip **** tm z eno mojo frendico :O...in to pred mojimi učmi, ahahaha sj nism počeenaa tenx za mnenje.. drugače pa sem se odločila, da bom zdaj počakala malo..če še bo kaj omenjo to..pa če bo se bom resno pogovorila z njim.. hehee iaa nzk ne tega pa definitivno nočem..:S rajši grem narazen z njim, kot pa bi šla v 3..-.-'' iaa no sjj to • NothingYours
21.3.2010 0:21
PiikiCaa pravi:
NothingYours pravi:
PiikiCaa pravi:
NothingYours pravi:
PiikiCaa pravi:
NothingYours pravi:
heey..
mam en problem.. in sicer: mam fanta, ki je fuuul potreben.. sexava tudi že.. na začetku ko sva začela hoditi, me je on vprašal, če bi kdaj šla v grupni sex-v 3. jas sem takrat rekla, da mogoče bi kdaj.. zdaj pa se je to spremenilo, ker sem se že kar precej navezala nanj, in ga nočem z nikomer 'deliti'.. no, jas sem že skoraj pozabila na ta pogovor o grupiču, ki sva ga mela že dlje cajta nazaj.. včeraj zvečer pa je on ravno po sms-u vprašal, če bi zdaj že hotela v 3.. potem pa sem ga vprašala s kom sploh misli, da bi.. on pa je rekel, da bi jas eno punco poiskala.. mene je skoraj kap..ker kot sem že omenila ga ne bi rada z nobeno delila..(nwm no, sam za mene je to prevara, če bi z drugo, čeprav bi bil grupni.. danes pa sva se ravno dobila (nažalost se ne vidima vsaki dan) in sem mu rekla, da bi se zdaj pogovorila o grupnem..pa mi je takoj rekel, če sem resno mislila, ker se je on namreč zafrkaval..ker je pač nekaj popil.. tak da potem nisva o tem več razglablala.. zdaj pa mene zanima, al je on vseeno mislo resno..al se je pač zafrkavo.. kaj vi mislite.. pa če bi resno mislo, mislite da nisem dovolj dobra za njega, al pa pač hoče probati v 3? & kakšno je vaše mišlenje o grupnem? bi hoteli, da bi tvoj fant/punca pred tvojimi očmi sexal/a z drugim/drugo? ima kdo kakšne izkušnje z grupnim že? HVALA za vse odgovore in mnenja.. ufff...ok moje mnenje zj č mene prašaaš...tvoj tip pol ni za resno zvezo č bi šu kr u 3... č ti je enkat prej to predlagu pol verjetn je mislu resno tud čeprou je kj spiu, in ti je verjetno reku da ni mislu resno ker se mu je zdel da teb ni kul al kuaa..nwm an...js bi se raj na tvojmu mestu pogovorla resno znemu pa paač rekla da ti to ni ušeč da bi ga s kom delilaa... ker č ga maš res rada neb naredla tega an..ali pač?....ne mu paa zj tega duvolt pa to narest sam zto k on tko hoče...k je đabee...rajšvi2 uživita skup pa raj kj nouga probita aaiaa no pa za bdw...meen nebi blo kul da bi se zj moj tip **** tm z eno mojo frendico :O...in to pred mojimi učmi, ahahaha sj nism počeenaa tenx za mnenje.. drugače pa sem se odločila, da bom zdaj počakala malo..če še bo kaj omenjo to..pa če bo se bom resno pogovorila z njim.. hehee iaa nzk ne tega pa definitivno nočem..:S rajši grem narazen z njim, kot pa bi šla v 3..-.-'' iaa no sjj to sem se ravno prej pogovarjala z njim o tem..nisem mogla zdržat..sem ga mogla vseeno še enkrat vprašati, če hoče.. pa je rekel da ne, da sem mu jas dovolj.. potem pa sem jas njemu povedala, kakšno je pač moje mnenje o tem..da je to zame prevara, pa je rekel, da ve.. tk da je mislim da zdaj to rešeno..upam.. drugače pa tenx.. • PiikiCaa
21.3.2010 0:23
NothingYours pravi:
PiikiCaa pravi:
NothingYours pravi:
PiikiCaa pravi:
NothingYours pravi:
PiikiCaa pravi:
NothingYours pravi:
heey..
mam en problem.. in sicer: mam fanta, ki je fuuul potreben.. sexava tudi že.. na začetku ko sva začela hoditi, me je on vprašal, če bi kdaj šla v grupni sex-v 3. jas sem takrat rekla, da mogoče bi kdaj.. zdaj pa se je to spremenilo, ker sem se že kar precej navezala nanj, in ga nočem z nikomer 'deliti'.. no, jas sem že skoraj pozabila na ta pogovor o grupiču, ki sva ga mela že dlje cajta nazaj.. včeraj zvečer pa je on ravno po sms-u vprašal, če bi zdaj že hotela v 3.. potem pa sem ga vprašala s kom sploh misli, da bi.. on pa je rekel, da bi jas eno punco poiskala.. mene je skoraj kap..ker kot sem že omenila ga ne bi rada z nobeno delila..(nwm no, sam za mene je to prevara, če bi z drugo, čeprav bi bil grupni.. danes pa sva se ravno dobila (nažalost se ne vidima vsaki dan) in sem mu rekla, da bi se zdaj pogovorila o grupnem..pa mi je takoj rekel, če sem resno mislila, ker se je on namreč zafrkaval..ker je pač nekaj popil.. tak da potem nisva o tem več razglablala.. zdaj pa mene zanima, al je on vseeno mislo resno..al se je pač zafrkavo.. kaj vi mislite.. pa če bi resno mislo, mislite da nisem dovolj dobra za njega, al pa pač hoče probati v 3? & kakšno je vaše mišlenje o grupnem? bi hoteli, da bi tvoj fant/punca pred tvojimi očmi sexal/a z drugim/drugo? ima kdo kakšne izkušnje z grupnim že? HVALA za vse odgovore in mnenja.. ufff...ok moje mnenje zj č mene prašaaš...tvoj tip pol ni za resno zvezo č bi šu kr u 3... č ti je enkat prej to predlagu pol verjetn je mislu resno tud čeprou je kj spiu, in ti je verjetno reku da ni mislu resno ker se mu je zdel da teb ni kul al kuaa..nwm an...js bi se raj na tvojmu mestu pogovorla resno znemu pa paač rekla da ti to ni ušeč da bi ga s kom delilaa... ker č ga maš res rada neb naredla tega an..ali pač?....ne mu paa zj tega duvolt pa to narest sam zto k on tko hoče...k je đabee...rajšvi2 uživita skup pa raj kj nouga probita aaiaa no pa za bdw...meen nebi blo kul da bi se zj moj tip **** tm z eno mojo frendico :O...in to pred mojimi učmi, ahahaha sj nism počeenaa tenx za mnenje.. drugače pa sem se odločila, da bom zdaj počakala malo..če še bo kaj omenjo to..pa če bo se bom resno pogovorila z njim.. hehee iaa nzk ne tega pa definitivno nočem..:S rajši grem narazen z njim, kot pa bi šla v 3..-.-'' iaa no sjj to sem se ravno prej pogovarjala z njim o tem..nisem mogla zdržat..sem ga mogla vseeno še enkrat vprašati, če hoče.. pa je rekel da ne, da sem mu jas dovolj.. potem pa sem jas njemu povedala, kakšno je pač moje mnenje o tem..da je to zame prevara, pa je rekel, da ve.. tk da je mislim da zdaj to rešeno..upam.. o reees lepoo da tip to misle in vee drugače pa tenx.. • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
22.3.2010 13:38
a se morte u pm res za usako citirat... pa sj se ja vidi ko pišeš post!
• NothingYours
22.3.2010 22:49
hehe..in zakaj te zaj to tak moti? • Munda
• Od: 30.5.2009
22.3.2010 23:34
ker raztegne stran u tri krasne ? -.-"_________________ \m/ • Soundbox
• Od: 23.11.2009
23.3.2010 2:35
Munda pravi:ker raztegne stran u tri krasne ? -.-"
• LZyMN
• Od: 29.11.2009
23.3.2010 13:54
Soundbox pravi:
Munda pravi:
ker raztegne stran u tri krasne ? -.-"
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.