DEEEVICA???? rabim vaše nasvete, mnenja itd.

ZmedeNaMaya • Od: 16.3.2010 • Prispevkov: 4
DEEEVICA???? rabim vaše nasvete, mnenja itd. 16.3.2010 19:42
Heeeyla!
Jaz imam eno veliko težavo..(vsaj zame je)..mogoče se bo vam zdela malo čudna ampak okej..
in sicer: NE VEČ ČE SEM ŠE DEVICA ALI NE..
zdaj si boste verjetno mislili, da pa bi to ja mogla vedeti..vendar ne vem..oz. nisem prepričana..
okej, pa začnimo od začetka....
imam fanta, s katerim sva se odločila za prvi spolni odnos.. tudi zanj je bilo prvič..
že prej sem se samozadovoljevala..včasih sem si hotla tud kaj noter 'porinit', vendar seveda ni šlo..
okej pa nadaljujmo.. torej sva s fantom poskušala sexat.. porinil ga je vame..saj tko bi naj blo..bolelo me je maaalo..krvavela pa nisem NIČ.. potem sem jaz bila gor na njem..in sem se 'jahala'.. Smile pasalo je in vse..vendar ni bolelo nič.. sexala sva do zdaj še bolj malo..2x samo
nasledni dan me je seveda mučila radovednost..in sem si doma proskusila nekaj notri 'porinit'..in je šlo..vendar nisem pretiravala z debelino.. blo je okrog 13cm.. pa debelo približno kot je debelina labelle.^^ in sem celo notri spravla..
doma pa mam tudi vibrator..tko redno debel pa velik.. pa sem si ga tudi probala notri porinit, vendar je šlo bolj na tesno..
in zdaj ne vem če se mam sam kožico natrgano, ali nisem več devica..al kaj..?
sem razdvojena med SEM devica in NISEM devica..
SEM devica:
-skoraj nič me ni bolelo..
-nisem krvavela..
-moj fant še nima ravno ful velikega..okrog 12-13cm.. pa tudi debel ni fuul..čeprav se meni zdi kar normalen..

NISEM devica:
-uno kaj sem naštela mi GRE NOTER..
-dal ga je noter..
-pa tudi jaz sem bila gor na njem&jahala in je bil občutek, kot da sexama..(ali kako naj opišem..)

torej..zdaj rabim vašo pomoč..
če ima kdo več izkušenj, prosim za NASVETE, MNENJA, PREDLOGE..

če pa nihče ne ve pravega odgovora mi naj prosim pove, na koga se naj obrnem..

Hvala!

ZMEDENA Maja. Confused
MilosR • Od: 16.6.2009 • Prispevkov: 161
Re: DEEEVICA???? rabim vaše nasvete, mnenja itd. 16.3.2010 19:45
Ja, zdj pomoje nisi več, če si bla pa pred spolnim odnosom pa nevem, ampak zakaj pa je to sploh pomembno?

Če imaš zdaj pretrgano deviško kožico, ti pa lahko ginekolg pove
...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Re: DEEEVICA???? rabim vaše nasvete, mnenja itd. 16.3.2010 20:48
puncam se lahka deviška kožica natrga ali pretrga že pred prvim spolnim odnosom. npr. pri kakšnem špotru, samozadovoljevanju. ampak so še vedno device. devica nisi več s prvim spolnim odnosom. torej ti nisi več ;D
LZyMN • Od: 29.11.2009 • Prispevkov: 130
Re: DEEEVICA???? rabim vaše nasvete, mnenja itd. 16.3.2010 20:48
MilosR pravi:
Ja, zdj pomoje nisi več, če si bla pa pred spolnim odnosom pa nevem, ampak zakaj pa je to sploh pomembno?

Če imaš zdaj pretrgano deviško kožico, ti pa lahko ginekolg pove

enako mnenje

Sam v večini primerov je tko dokler se ne daš dol si devica pa tud če se po nevem kaki moznosti prej strga al pa obratno Wink

pac tako je clovesko razmisljanje. Smile
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: DEEEVICA???? rabim vaše nasvete, mnenja itd. 16.3.2010 20:49
...<3 pravi:
puncam se lahka deviška kožica natrga ali pretrga že pred prvim spolnim odnosom. npr. pri kakšnem špotru, samozadovoljevanju. ampak so še vedno device. devica nisi več s prvim spolnim odnosom. torej ti nisi več ;D

podpis.
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: DEEEVICA???? rabim vaše nasvete, mnenja itd. 16.3.2010 21:55
itak scena devičnosti ni tok deviška kožica. se gre bolj za spolni odnos sam. ker se itak ne pretrga vsem čist ob prvem spolnem odnosu Wink če si seksala, nisi več devica
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: DEEEVICA???? rabim vaše nasvete, mnenja itd. 16.3.2010 22:37
DEVICA ali NE? negre se zdaj.. ali je deviška kožica pretrgana ali ne. Deviška kožica se lahko pretrga med kakšno aktivnostjo (tudi če še nisi sexala in je deviška kožica pretrgana si še VEDNO DEVICA)

to kar si pa ti opisala... o tem pa je tako..
ljude svojo nedolžnost izgubimo z spolnim odnosom..Ti si ga imela! torej nisi več devica
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: DEEEVICA???? rabim vaše nasvete, mnenja itd. 17.3.2010 9:08
hahah omfg nisi več, žal Crying or Very sad Crying or Very sad

[drugače mi pa ni jasno kak si se že lahko k sexu spravla če nimaš pojmov razjasnjenih, življenje je lepo če si pameten Laughing ]
Re: DEEEVICA???? rabim vaše nasvete, mnenja itd. 17.3.2010 15:22
Zame punca izgubi nedoužnost ko sexsa... in ti pač nisi več devica(ne glede al se je deviška kožica pretrgala al ne...) ampk glede na to kaj si si use not tlačla XD se ti je pomoje že mogla pretrgat... sploh pa ene ne krvavijo ko se jim pretrga pa jih tud boli ne (to je seveda odvisno od vsake posebi Smile )
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: DEEEVICA???? rabim vaše nasvete, mnenja itd. 17.3.2010 15:32
manciii pravi:
Zame punca izgubi nedoužnost ko sexsa... in ti pač nisi več devica(ne glede al se je deviška kožica pretrgala al ne...) ampk glede na to kaj si si use not tlačla XD se ti je pomoje že mogla pretrgat... sploh pa ene ne krvavijo ko se jim pretrga pa jih tud boli ne (to je seveda odvisno od vsake posebi Smile )

*sexa al pa seksa. in ne sexsa
manciii • Od: 12.1.2009 • Prispevkov: 74
Re: DEEEVICA???? rabim vaše nasvete, mnenja itd. 17.3.2010 16:02
upss sm se zmotla Razz
Re: DEEEVICA???? rabim vaše nasvete, mnenja itd. 17.3.2010 16:11
PorceLan pravi:
hahah omfg nisi več, žal Crying or Very sad Crying or Very sad

[drugače mi pa ni jasno kak si se že lahko k sexu spravla če nimaš pojmov razjasnjenih, življenje je lepo če si pameten Laughing ]

heh..mam vse razjasnjeno..samo malo sem bla zmedea&mi je bilo mal čudno da nisem krvavela pa me ni skoraj nič bolelo.^^
drugače pa vem vse o kontracepciji itd.

drugače pa tenx za mnenje..
Wink
Re: DEEEVICA???? rabim vaše nasvete, mnenja itd. 17.3.2010 16:13
hvala vsem za odgovore..tudi če so pikri.. Laughing

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.