ŽVALJENJE (poljubljanje) !!!!!!!• gojko
• Od: 14.6.2009
ŽVALJENJE (poljubljanje) !!!!!!!
14.3.2010 22:53
pac sm tip in se se nism zvaliu...wem kako zgleda sam nwm kaj delas z jezikom ko se žvališ....k da nebi **** u prvo ce se bo punca že znala zvalit • malamalamala
• Od: 22.10.2009
Re: ŽVALJENJE (poljubljanje) !!!!!!!
14.3.2010 23:09
gojko pravi:pac sm tip in se se nism zvaliu...wem kako zgleda sam nwm kaj delas z jezikom ko se žvališ....k da nebi **** u prvo ce se bo punca že znala zvalit
Am glej jaz se tuji nisem mela pojma žvalit... pol pa me je fant enkrat ko sma začela hodit kar zavžalil in nisem vedla kaj naj naredim... pa sem se sprostila pa pač probala.... glej pač igraš se z jezikom nobena umetnost... saj te vodi tisti ko zna... • gojko
14.3.2010 23:19
ja tnx...sam lj jst sm tip in morm jst vodt puncu ...kle je problem • gojko
14.3.2010 23:19
punco *
• Soundbox
• Od: 23.11.2009
15.3.2010 3:12
sam vrti ga okol od začetka pač..pol se pa sam prepust.ni druzga
• mojcka
• Od: 27.4.2009
4.4.2010 14:52
Heii. To ni nubena umetnost. Pač ji/mu daš navadn kiss in pol odpreš ustncee.xD ..izii.
uĐiveii. • nixie
• Od: 4.4.2010
4.4.2010 16:44
to pa res ni problem , usak k še ni se isto sprašuje kaj delaš in kako to zgleda in tko ampak k pride do tega usakmu rata (: pač si z enim k ti je ušeč in so utnce čedalje bl skupi in pol iz navadnega lupčka rata mal dalši lep lupček in pol preprosto kr naenkrat tko lepo pride do žvaljenja nima veze a si fnt al pa punca pa kdo vod tuki se oba prepustita in pride do žvaljenja • pepelka
• Od: 12.7.2009
4.4.2010 16:46
pomembn je da ne odpreš takoj ust pa da z jezikom nekam ne silš
najprej se samo z ustncami dotakneš pol počas odpreš usta in improviziraš lahk vrtiš jezik pol lahk nevem grizljaš ustnco raziskuješ, pač delaš po občutku sam da nebo to tko zgledal de boš meu roke na hrbtu • ajetamkajvid
• Od: 5.4.2010
5.4.2010 0:20
hh...jas se tudi še nikoli nisem in vem kak zgleda ampak nwm kaj moraš delat...hh.. in me je ful strah 1. žvaljenja ampak vse je 1x prvič ne? s tem se tolažim pa čimprej se to zgodi boljše je... hh... • Insane
• Od: 12.7.2009
5.4.2010 13:35
ajetamkajvid pravi:hh...jas se tudi še nikoli nisem in vem kak zgleda ampak nwm kaj moraš delat...hh..
in me je ful strah 1. žvaljenja ampak vse je 1x prvič ne? s tem se tolažim pa čimprej se to zgodi boljše je... hh... jooj česa te je te tak strah?xD saj te nebo ubiu no... pač prepustiš se.. sploh ni nobena umetnost..(: • ajetamkajvid
• Od: 5.4.2010
5.4.2010 14:44
ja pa vseeno.... pa vseeno mi je kaj si kdo misli... • zvezdicaa
• Od: 26.10.2009
5.4.2010 20:16
em no jst se sicer še tut nism drugač pa mam frenda k je meu punco in pač ona se je že on pa ne.. in njega je blo tut tko mau strah kko bo.. pol je blo pa use ok k je blo, pa je ubistvu ona vodla .. tk da je useen kdo vod.. • too.confused
• Od: 6.4.2010
6.4.2010 22:37
Haha. Usi imate iste mislii k sm jih melaa js.Tok me jee bloo straah, nmorm vm poveedt. res ful. Polee pa sva sla en dan z tipoom n en spreehod. Res ni nč keej tazgaa, ne skrbeet. Res pridee samo od sebee. Najbolj sm sovražlaa to poved, sm zdj veem d je rees.;D Vrjeemte! Baii* • Boris
• Od: 17.4.2010
17.4.2010 20:55
ewo, bom še jst svoje izkušne napisu Kko sm izpelou, mau sm improvizirou, nism tko ko u filmih k z jezikom "poliže" celo bogo žensko, ampak za začetek sm sam z ustncam, nč nism odpiru ust al pa z jezikom se kei igrou Zdei še kr to izvajava, mau sva popestrila z jezičkom Še en mejčkn napotkou:): - lahko ji rečeš tkole: "ei, mam ene 3 prošnje zate, če jih lahko postaum "1. Ignorirej okolico 2. Prepust se men 3. Zapri oči." Ko ji boš postavu te tri prošnje jo še enkat praš če je izpolnila use. Rekla bo da, tko da sam u akcijo stari, najbolšo priložnost maš - po teh zgornjih prošnjah jo nežno prim za glavo, tm k ma ušesa z obema rokama pa se sklon h njej. Moraš se h njej sklont ne pa njo gor h seb vlečt xD. Pol pa sam nežno z ustncam na njene - bod sproščen, samozavesten. Verjamem de neboš, ampak boš žiučen. Werjem, tud jst sm biu žiučen k bomb-squader k sm pršu h njej s tem "namenom" Le pogumno, če še kei nucaš kr napiš, bomo že nekak pomagal Užiwei/te. Boris • Rexona
• Od: 18.4.2010
18.4.2010 18:27
ja jst sm pa punca pa me je tut ful strah a ne,ker pač sem z enim skup že ene 4 dni in je že zadnjič neki hotu,jst neizkušena on pa ful izkušen..help.
• Boris
• Od: 17.4.2010
18.4.2010 21:04
Rexona pravi:ja jst sm pa punca pa me je tut ful strah a ne,ker pač sem z enim skup že ene 4 dni in je že zadnjič neki hotu,jst neizkušena on pa ful izkušen..help.
eeh, nwm ka se tok bojite xDD. hec hec, jasno da smo usi bli žiučni pred prvim poljubom. nism biu nč drugačn pr teb bo mislm de enako, metulčki v trebuhu, občutk de letiš pa nekako šibke noge kokr de boš od sreče skup padla xD Probei/ta, **** nemaš kei Prou lepo je dobit poljubčk od ljublene osebce, če je pa prvi in to z osebco k jo maš zlooo rad oziroma jo prou ''ljubiš'', je še bol specjalno Užiweite • nikica
• Od: 11.3.2009
19.4.2010 15:41
Rexona pravi:ja jst sm pa punca pa me je tut ful strah a ne,ker pač sem z enim skup že ene 4 dni in je že zadnjič neki hotu,jst neizkušena on pa ful izkušen..help.
..Sei mogoče se vam bo zdel mal čudn ane. xD.Moj dragi je na najin prvi taprav poljub čakau 2 mesca. (: Blo je ress mmm..nailepš in se še zmeri spomnm. Nikol nism hotla s tem hitet zato,ker se mi zdijo tiste babe k se z usakim žvalijo pač mal mimi. ..Ja in zakaj sem čakala tak dougo...(: Zto ker mi ni blo useen kaj čuti do mene,ni mi šlo sam poljub ampak ubistvu s tem sam nekak izkažeš ljubezen.Tko so me doma učil in js pač to spoštujem.Usak po svoje. ..uglaunem.. Tut jaz sem brala take stvari kako se to nardi.Sej pojdi mal po netu pa prefirbcaj ane,da ne boš glih uno a kaj morm zdei? Sam drugač se pa prepusti.(; • volkec
• Od: 18.4.2010
• Kraj: domzale
19.4.2010 16:44
to itak delas avtomacko XD ^^
sam jezik vrti pa to je to ( zacetek) enjoy ^^ • BuBu
• Od: 25.3.2009
19.4.2010 18:30
ma ja. nesme te bit strah. newtralnost nucaš.. to se zgodi pač ko se.. je nek dokaz ljubezni tk da tut če po twoje "****š" je to pri parih neki k se lah smejiš probaš še enkat. kdo prau da bi mogl use perfect zgleat k u filmu. in ja metulčki pa use kar dožwiš..tkt weš da je to to.. pr men je blo prwič sicr bol čudn ker smo bli bol w pijanem in okajenem stanju , drugič je blo pa z meni takt najpomembnejšo osebo in je blo res spektakularno (:
to pač more pridt..probi še mau romantike , kke sladke besedice prej in bo res najlepš.. xoxo. • omeqa
• Od: 21.7.2009
19.4.2010 21:13
ja js sm bla prvič tudi kr pijana ...tk da je pa sploh vse steklo brez problema..ni kaj • ucauca
• Od: 16.9.2009
19.4.2010 21:52
5000 takih tem , 25 000 odgovorou kva pa boš **** ? a boš usta faliu al kva ? nimaš kj **** usta na usta....po pa...boš vidu nemorš **** razn čes psiho...se on nemore no xD • BuBu
• Od: 25.3.2009
19.4.2010 21:53
ucauca pravi:5000 takih tem , 25 000 odgovorou
kva pa boš **** ? a boš usta faliu al kva ? nimaš kj **** usta na usta....po pa...boš vidu nemorš **** razn čes psiho...se on nemore no xD pa dobr dej relax no. je pač wprašu no. sej lej ne glej te teme. tut če ih je 10.00000000000.0000000000 je on pač zase kle prašu |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.