Kako uničit mobi?1 | 2 | >>• slinafka
• Od: 16.1.2010
Kako uničit mobi?
8.3.2010 17:01
Živjo!
No ja , želim si nov mobi in tega starega želim nekako uničit, da bi si lahko kupila novega..hah Enkrat sem ga že dala prat v pralnem stroju ampak je še vedno živ in vse dela.. Tak, da prosim če ma kdo kako dobro idejo, sam ne tako da bo na 100 m vidno da sem ga namerno uničila (da bi ga v steno metala al kaj ) LOL Že vnaprej hvala • MilosR
• Od: 16.6.2009
Re: Kako uničit mobi?
8.3.2010 17:10
Js sm svojga razstavu, pa obrnu mikrofon, tko da mikrofon ni mel kontakta in se me ni slišal.
• slinafka
8.3.2010 17:16
MilosR pravi:Js sm svojga razstavu, pa obrnu mikrofon, tko da mikrofon ni mel kontakta in se me ni slišal.
wah ej, dobra ideja bom probala če najdem mikrofon • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
8.3.2010 17:27
jas sem enkrat palačinke delala pa sem se menla zraven, pol mi je pa po pomoti v maso noter pado.. pa sem ga pač umila pod vodo pa dva dni ni delal, pol je pa začel svetit pa sem ga vžgala, pa mi sao 4,7 pa zvezdica niso delale tipke, druge pa.. pol sem ga pa na popravilo poslala pa so ga popravli, pa je še delal kaki mesec pol pa je do končno crkno xD lahko probaš no (:_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • slinafka
8.3.2010 17:30
PorceLan pravi:jas sem enkrat palačinke delala pa sem se menla zraven, pol mi je pa po pomoti v maso noter pado.. pa sem ga pač umila pod vodo pa dva dni ni delal, pol je pa začel svetit pa sem ga vžgala, pa mi sao 4,7 pa zvezdica niso delale tipke, druge pa.. pol sem ga pa na popravilo poslala pa so ga popravli, pa je še delal kaki mesec pol pa je do končno crkno xD lahko probaš no (:
haha sam moj mobi se je že oprau v pralnem stroju, pa padeu iz balkona, pa 100x sem ga že polila z sokom,.. itd pa še vedno dela (skoraj nemogoče) • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
8.3.2010 17:43
slinafka pravi:
PorceLan pravi:
jas sem enkrat palačinke delala pa sem se menla zraven, pol mi je pa po pomoti v maso noter pado.. pa sem ga pač umila pod vodo pa dva dni ni delal, pol je pa začel svetit pa sem ga vžgala, pa mi sao 4,7 pa zvezdica niso delale tipke, druge pa.. pol sem ga pa na popravilo poslala pa so ga popravli, pa je še delal kaki mesec pol pa je do končno crkno xD lahko probaš no (:
haha sam moj mobi se je že oprau v pralnem stroju, pa padeu iz balkona, pa 100x sem ga že polila z sokom,.. itd pa še vedno dela (skoraj nemogoče) opa, saj si rekla ja (a) nevem, te pa nekak sim kartico uniči, pa reči mami da ti nea dela, pa tak nebo ugotovila da je s sim kartico kaj narobe.. (razen če se pune spozna no) xD _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
8.3.2010 18:10
tudi jaz imam isti problem : )
• slinafka
8.3.2010 18:20
PorceLan pravi:
slinafka pravi:
PorceLan pravi:
jas sem enkrat palačinke delala pa sem se menla zraven, pol mi je pa po pomoti v maso noter pado.. pa sem ga pač umila pod vodo pa dva dni ni delal, pol je pa začel svetit pa sem ga vžgala, pa mi sao 4,7 pa zvezdica niso delale tipke, druge pa.. pol sem ga pa na popravilo poslala pa so ga popravli, pa je še delal kaki mesec pol pa je do končno crkno xD lahko probaš no (:
haha sam moj mobi se je že oprau v pralnem stroju, pa padeu iz balkona, pa 100x sem ga že polila z sokom,.. itd pa še vedno dela (skoraj nemogoče) opa, saj si rekla ja (a) nevem, te pa nekak sim kartico uniči, pa reči mami da ti nea dela, pa tak nebo ugotovila da je s sim kartico kaj narobe.. (razen če se pune spozna no) xD Ne ne bo dobro, ona potem da s svojega mobija sim kartico noter pa bo videla da dela • slinafka
8.3.2010 18:21
Fake0riginaL pravi:tudi jaz imam isti problem : )
• BuBu
• Od: 25.3.2009
8.3.2010 18:48
tista z mikrofonom je dobra fora drgač pa u lambr wode ga dej čez noč, pa mrzla nej bo. ;P čeprou je enmu frendu u Sočo padu z mosta in ga je šu iskat, pa je prežiwu fon :O x) mogoče ga dej kkmu slonu, kravi , biku pod noge. na cesto ga ****, pa reč da ti je na cesti na tle padu in ga je auto zgazu. hmhm. odpri fon , pejt do tipk pa eno wn cukn in reč da si jo zataknla k si fon u hlače rinla... itd. res je welik stwari.. • MilosR
• Od: 16.6.2009
8.3.2010 18:59
Potem smo ga dali na servis, in so rekli da je zato ker je v vodo padu. • slinafka
8.3.2010 20:04
BuBu pravi:tista z mikrofonom je dobra fora
drgač pa u lambr wode ga dej čez noč, pa mrzla nej bo. ;P čeprou je enmu frendu u Sočo padu z mosta in ga je šu iskat, pa je prežiwu fon :O x) mogoče ga dej kkmu slonu, kravi , biku pod noge. na cesto ga ****, pa reč da ti je na cesti na tle padu in ga je auto zgazu. hmhm. odpri fon , pejt do tipk pa eno wn cukn in reč da si jo zataknla k si fon u hlače rinla... itd. res je welik stwari.. haha • BuBu
• Od: 25.3.2009
8.3.2010 20:07
heh ni zakej. sicr men bi blo kr mau škoda fona.
pa če ni skriunost...kirga maš..pa kirga hočeš.? * • mjaw
• Od: 17.1.2010
8.3.2010 20:09
ojej tu pa zne bite probleme :S
jes sen tuje hotela uničet mojga mobija ka sm hotela novega kupet poj sm ga pustela ven medten ko je zune na puno deževalo.. poj je nehalu pa sm ga vzela i itak je biu "zdraav" (čeprau ni živa bitja poj sm na vse načine poskušala..(vrgla ga u reko,jezero..ga večkrat vrgla na tla.) nite ekran na fonu niso razbile -.-" pa sm se naveličala in nehala..zej sm fule vesela ka man fona najbulšega • Mayth
• Od: 3.8.2009
11.3.2010 22:57
kake ideje mate joj joj • rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
13.3.2010 2:09
Kaki razvajeni otročički ste. Vse bi imeli zastonj.......
Jaz sem si svoj mobi kupil z lastnim denarjem pa nisem tastare na kolenih prosil naj mi kupijo nov fon samo zato, da bom bolj kulski pred frendi. • slinafka
13.3.2010 12:52
rakun pravi:Kaki razvajeni otročički ste. Vse bi imeli zastonj.......
Jaz sem si svoj mobi kupil z lastnim denarjem pa nisem tastare na kolenih prosil naj mi kupijo nov fon samo zato, da bom bolj kulski pred frendi. pa saj jas bi si novega tudi z ladtnim denarjem kupila • mjaw
• Od: 17.1.2010
13.3.2010 14:52
pa ej zakaj hočš uničt mobija?
• Mayth
• Od: 3.8.2009
13.3.2010 20:11
rakun pravi:Kaki razvajeni otročički ste. Vse bi imeli zastonj.......
Jaz sem si svoj mobi kupil z lastnim denarjem pa nisem tastare na kolenih prosil naj mi kupijo nov fon samo zato, da bom bolj kulski pred frendi. uu ti si pa naredu dosežek u lajfu kupu si mobi z lastnim dnarjem...bravo usi te majo lohk za zgled • Bijoux
• Od: 13.6.2009
14.3.2010 1:22
đizs zakaj nena enostavno rečeš da bi rada novega pa se z starši lepo zmeniš ... pač z nekimi takimi forami začneš da tak maš dnar pa da si že dovol stara da veš kam ga zapraulaš nevem zakaj vidiš potrebo po uničevanju telefona • pokerface
• Od: 29.3.2009
14.3.2010 8:26
z balkona ga na asvalt **** p se bo razleteu...
mami p reč d si se tam gor pominala p d ti je po "pomoti" dol padu xD razbij ga uglavnim... (s kladivom tut deluje) xD AL PA: vzem sim kartico wn in jo pač na pou dej al neki tazga, baterijo vzem wn in ji en kontakt prereži. pol pa mobi še do kolk se da razbij, razstavi itd... pol p vsak koščk posebi nekam zakopli...če mate v bližini kašn gozd sam ne ga v smeti vržt k ga bo mama ziher najdla xD BO VREDI?? • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
14.3.2010 12:12
najlažje pa najbol vrjetno : zgubi ga to se meni sko zgodi, pa nenamerno • slinafka
14.3.2010 13:16
mjaw pravi:pa ej zakaj hočš uničt mobija?
Ja, ker ta ki ga mam zdaj sploh več ne dela kot bi morau (kamera se grdo vidi, na internet mi ne gre, IR in Bluetooth mi več ne delata)..edino kličem še lahko , pa si hočem drugega kupit • twix13
• Od: 6.10.2009
14.3.2010 13:41
js sm meu nokio 5310 xm in mi je bla bedna k sm hotu nokio 5800, pa sm jo prodau za 50€ in reko dma d sm zgubo, pol je fotr preklico telefonsko in kupo novo SIM kartico za mene (staro sm se vedno meu sam bi pogruntal ce bi reko d jo mam) no in pol sm dau bratu 70€ pa mi je od nwm kje prnesu nokio 5800xm in je neom zamenjo dokler bo delala
• rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
14.3.2010 22:44
legenda91 pravi:
rakun pravi:
Kaki razvajeni otročički ste. Vse bi imeli zastonj.......
Jaz sem si svoj mobi kupil z lastnim denarjem pa nisem tastare na kolenih prosil naj mi kupijo nov fon samo zato, da bom bolj kulski pred frendi. uu ti si pa naredu dosežek u lajfu kupu si mobi z lastnim dnarjem...bravo usi te majo lohk za zgled Saj me lahko. Tebe ne morejo, ker očitno doma tastare na kolenih prosiš naj ti po enem mesecu SPET kupijo telefon. Nekateri se ne zavedate kako morajo eni delati, da vam lahko novi telefon kupijo samo zato, ker ste starega pač po "nesreči" pustili v pralnem stroju. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.