ZA FANTE ????• frufru
• Od: 21.10.2009
ZA FANTE ????
8.3.2010 16:10
mene zanima če sm lahko ušeč fantu četudi se edina v razredu ne ličim.??
a je to fantom pomembno??.. ali jih moti da nimam veliko prijateljev kot drugi??? kaj naj naredim?? POMAGITE MI PROSIM??? • Enna*
• Od: 29.10.2009
Re: ZA FANTE ????
8.3.2010 19:47
Ma itak da nima veze če maš make up al pa si brez... Men se zdi, da je bol važn kakšna si tko po značaji pa..._________________ No music...No Łife • ...<3
• Od: 4.1.2010
8.3.2010 20:21
lej sej je res d so eni fantje uredu pa gledajo na karakter pa use.
sam mormo pa vedet da so še vedno fantje. tut če nwm kak zatrjujejo d jim je usejen kak baba zgleda še vedno pogledajo zunjanjost =/ glede make upa pa. če si lušna je itaq usejen a si naličena al ne. • PiikiCaa
• Od: 6.3.2010
8.3.2010 20:29
Leei č si neki fuul neurejenaa....pol itak ne zbujaš tok pozornosti al pa keei..in te pač ne upazjo.
pol pa mislm č si se že začela ''selirat'' bi biu pa že čas da se mau urediš in recimo za začetek tedna prideš u šolo čist drugaa in te bojo pl tud opazil in boš opazna... je pa ittak da morš met pa tud karakter in to..pa kolk si splloh staraa ;P ?? • frufru
8.3.2010 20:36
ja ne jz sm zadovoljna s sama sabo in use ..samo ker se ne ličim..in sm edina u razredu ki se ne ličim..zato • PiikiCaa
• Od: 6.3.2010
8.3.2010 20:40
frufru pravi:ja ne jz sm zadovoljna s sama sabo in use ..samo ker se ne ličim..in sm edina u razredu ki se ne ličim..zato
aaHaa,...jaa sj kokr kermu paše...sam je res da bodo fantje palil na une k ne pretiravano z ličenjem in uzbirjajo vseeno pozornost tko da...dj kdaj gor kšno florestenčno majčko hehe • la-joie
• Od: 26.4.2009
12.3.2010 15:22
če mene uprašaš majo tipi rajš naravno, kt pa une z dvem kilim pudra na faci. (:
• MilosR
• Od: 16.6.2009
13.3.2010 1:14
Če mi je lušna, mi je tud brez make upa. Če je pa ne, ji pa tud gajba pudra ne pomaga. Pa šmink pa bla bla
• Bijoux
• Od: 13.6.2009
14.3.2010 1:08
najprej morem povedat da nisem fant hehe zaj pa na problem ... glede tega se SPLOH ne sekiraj ker verjemi da je dosti bolše če maš čim majn make-up.a na sebi al pa nič če se dobro počutiš v svoji koži taka ko si je to super marsikatera se nena in zato vse napake popravljajo z ličili ...glede fantov pa tudi če spremljaš Cosmopolitan majo najraje 'girl-next-door' punce torej čisto na izi vse ... pa še to ... one ko se tak mažejo fejst zamisli si kaki šok je potem za fanta ko jo vidi brez ličil -> druga oseba tak da so to res odvečne skrbi • twix13
• Od: 6.10.2009
14.3.2010 2:00
ammm govorim za mene....(kak je drugim usec nwm)
Glede licil, tak k je una pred mano rekla. Niam nc za dodat, sam strinjam se lah. glede frendic: Kuk mas prjatlc in kuk si "priljubljena" v družbi je odvisno od karakterja..... Zj men recimo ni usec una k je z vsemi na soli BF, ko nikol nikjer ni sama, ko misli d je nwm kaj, d je sam ona..(vete ka mislim). Ni mi tud ne usec tam ena k je skoz sama, k ma eno frendico, nc ne deli, sama sedi vedno...vedno sama, niti ne proba se druzit z drugimi.... se pravi ni mi usec d je punca ceu cajt sama, nikol u druzbi in pa ni mi usec d ma skoz okol sebe 15 drugih.....se pravi neki umes.... sori k sm tuk napiso.....mau me je zanesl • frufru
14.3.2010 14:53
am..ja samo ni tko da bi jaz bila sama u šoli ..u šoli sicer imam prijatelje ..samo tko nimam zunej družbe..da bi vn hodila in imela edo družbo..
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.